گندم پرس: فرماندار زابل گفت : تبعات خطرات مواد مخدر و اعتیاد کمتر از خشکسالی و ریزگردها نیست و علیرغم تمام تلاش های شبانه روزی دولت ، قوه قضاییه،سربازان گمنام امام زمان (عج)، سپاه پاسداران ،نیروی انتظامی و سایر دست اندرکاران ذیربط در بحث مبارزه ، پیشگیری و درمان که جای تقدیر و تشکر هم دارد، نیاز است تا آحاد مختلف جامعه و در راس آن خانواده ها برای ریشه کنی این بلای خانمان سوز تلاش و همت بیش از پیش گمارند.
به گزارش گندم پرس به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان زابل : هوشنگ ناظری در نماز جمعه این هفته شهر بنجار بمناسبت روز جهانی مواد مخدر اظهار داشت : مواد مخدر در دنیا موضوعی است که از آن بعنوان یک معضل یاد شده است و بعد از سه عامل فقر،محیط زیست و تهدیدات هسته ای چهارمین عامل بحران زای جهان می باشد.
وی تولید و توزیع مواد مخدر را حاصل تلاش کشورهای غربی و در راس آن آمریکا برشمرد و اظهار داشت : این کشورها با حضور در افغانستان به بهانه مبارزه با تروریسم و مواد مخدر ، جبهه جدیدی را بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی گشودند که الحمدالله با هوشیاری و کوشش دستگاه های امنیتی، نظامی و انتظامی تا کنون نقشه های آنها خنثی شده است.
ناظری ادامه داد : بر اساس تحقیقات صورت گرفته در کشور ۹۰ درصد مردم بیشترین نگرانی خود را در جامعه از مواد مخدر بیان کردند و مقام معظم رهبری هم در دیداری که با مدیران و مسئولان کشوری در سال جاری داشتند ، ازموادمخدر بعنوان اولین اولویت آسیب های اجتماعی نام بردند و خواستار توجه و نگاه ویژه به این پدیده شوم شدند.
فرماندار زابل با بیان اینکه افزایش طلاق ، سرقت ، بازماندن کودکان از تحصیل در جامعه، عمده علت آن بحث اعتیاد است افزود : اکنون دشمنان این مرزو بوم اعتیاد را به شدت در برنامه های خویش قرار داده اند و نوک پیکان خود را متوجه سنین پایه در کشور ، دانش آموزان و دانشجویان نموده اند.
ناظری گفت : اقدامات خوبی طی دو- سه سال گذشته در بحث اعتیاد در سطح منطقه صورت پذیرفته است ، از جمله راه اندازی کمپ نیاتک و چندین کمپ دیگر که علاوه بر درمان بیماران، بحث آموزش و کسب مهارت توسط آنها نیز صورت می پذیرد به گونه ای که تعدادی از این بیمارن بهبود یافته پس از بازگشت به آغوش خانواده مشغول کار و فعالیت هستند.
فرماندارویژه شهرستان زابل از اعتیاد بعنوان سدی در مقابل توسعه در منطقه یاد و تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی انسان محور و براساس استعداد های داخلی رشد و پویا می شود، ما در ظرفیت های درونی دچار خطر هستیم و پدیده اعتیاد مانعی برای توسعه منطقه و تحقق اصول اقتصاد مقاومتی می باشد. نیاز است تا همه ی دلسوزان نظام و مردم در هرجایگاهی که هستند با این پدیده خانمان سوز مبارزه کنند و با برنامه ریزی منسجم و مدون کمک کنند تا در آینده جامعه ای عاری از معتاد و مواد مخدر داشته باشیم ، که البته در این راه نقش دانشگاه ها و آموزش و پرورش از سایر دستگاه ها پررنگ تر می باشد.