گندم خبر: مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان خروج سرمایه ملی را یک زنگ خطر در ابعاد وسیع عنوان کرد و گفت: خطر قاچاق سوخت فراتر از ضربه به اقتصاد کشور است.
به گزارش گندم خبر به نقل از زاهدانه، خشکسالی، نبود اشتغال، بیکاری، فشارهای اقتصادی، فقر، همجواری با دو کشور مرزی پاکستان وافغانستان و هزاران دلیل دیگر باعث شده تا برخی جوانان در استان پهناور سیستان و بلوچستان برای امرار معاش به قاچاق و فروش بنزین روی بیاورند.
در فاصله ۲۰۰ متری جایگاه های بنزین این شهر از خیابان امام خمینی(ره) گرفته تا خیابان های دانشگاه، مدائن، کشاورز و غیره شاهد عرضه سوخت در دبه های ۲۰ لیتری و بطری های ۴ لیتری هستیم که اغلب تا وسط خیابان جلو آمده و عاملی برای سد معبر شدن هم به حساب می آید.
در ادامه خالی از لطف نیست اگر بگوییم هر روز شیوه قاچاق سوخت در استان تغییر می کند بگونه ای که قاچاقچیان برای راحتی کار خود مشک های پلاستیکی را جایگزین دبه و بانکه های چندین لیتری کرده که می طلبد مسئولان امر مانع هدر رفت این سرمایه عظیم ملی از کشور با جدیت بیشتری شوند.
خروج سرمایه ملی زنگ خطری برای آینده جوانان
در این خصوص مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان در نشست مشترک با مدیر شرکت نفت منطقه زاهدان با اشاره به اینکه روزانه ۳ الی ۵ میلیون قاچاق سوخت در استان صورت میگیرد، گفت: قاچاق سوخت تاثیر فراوانی بر وضعیت اقتصاد کشور دارد.
قاچاق سوخت رکوردار بالاترین آمار پروندههای تعزیرات حکومتی استان
وی با بیان اینکه قاچاق سوخت تمام حوزههای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی جامعه را تحت تأثیر خود قرار می دهد، ادامه داد: بالاترین آمار پروندههای تعزیرات حکومتی استان نیز به قاچاق سوخت اختصاص دارد که تلاش ما ابتدا در جهت پیشگیری است که اقدامات صورت گرفته در سال قبل نیز حکایت از این موضوع دارد.
این مسئول در ادامه بیان کرد: باید در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل با هم افزایی و تلاش به جهت خدمت به مردم و جلوگیری از قاچاق کالا و عرضه خارج از شبکه سوخت نقش خود را به بهترین شکل ایفا کنیم.