همکاری روابط عمومی های ادارات و سازمان ها با رسانه ها تاثیر بسزایی در حل مشکلات مردم می تواند داشته باشد و در ابتدا لازم می دانیم از مسئولین روابط عمومی هایی که دلسوزانه پیگیر و پاسخگو مشکلات مردم می باشند تشکر و قدر دانی کنیم.
به گزارش گـــنـدم خـــبـر : یکی از شهروندان با ارسال درد دلی به خبرنگار ما از وجود نیروهای غیر بومی در برخی شرکت ها طرح آبیاری دشت سیستان خبر داد.
این شهروند در گفتگو با خبرنگار ما گفت: مسئولینی که دم از این می زنند که ما به جوانان سیستانی کمک می کنیم کجایند؟ چرا بیشترین درصد مهاجرت از سیستان را جوانان دارند؟
وی گفت: جوانان سیستانی بدلیل بیکاری به شهرهای غریب مهاجرت می کنند، مگر گناه مردم سیستان چیست؟
وی افزود: اگر پروژه بزرگ آبیاری متعلق به زابل و دشت سیستان است پس هموطنان شهرستانی اینجا چه می کنند؟ مگر همه جا اول اولویت اول بومی های آن منطقه نیستند؟
وی در شرح مشکل خود گفت: چرا من برای کار به یکی از این شرکت ها مراجعه کردم که گفتند نیرو نمی گیرم و مشاهده شد همه نیروها از شهرهای دیگرند که همشهری مدیر پروژه هستند، به والا حق جوانان سیستانی این نیست.
به رسم احترام نام این شرکت را منتشر نمی کنیم و تنها با ارسال آن برای روابط عمومی مجری طرح بسنده می کنیم.
خبرنگار گندم خبر بعد شنیدن درد دل این شهروند موضوع را با روابط عمومی مجری طرح آبیاری دشت سیستان در میان گذاشت که در ادامه جوابیه ارسالی را به استحضار شما می رسانیم.
به اطلاع میرساند در طرح انتقال آب اولویت اول با نیروهای بومی که شرایط لازم را دارا باشند است و از این طرف شرکت های مورد نظر نیز ظرفیتی جهت جذب نیرو دارند.
در حال حاضر تعداد ۱۷۳۶ نفر نیروی بومی در طرح بکارگیری که شامل ۷۶% کل نیروها می باشند.