صفحه اصلی > اخبار سیستان و اخبار زابل و اخبار عمومی : پیگیری مشکلات سپرده گذاران موسسه ثامن توسط دادستان زابل

پیگیری مشکلات سپرده گذاران موسسه ثامن توسط دادستان زابل

دادستان زابل

سرگزی در مصاحبه باخبرنگار گندم خبر اظهآر داشت : نظر به مراجعه تعدادی از سپرده گذاران موسسه ثامن به این مرجع و اظهار غیر فعال شدن کارتهای عابر بانک آنها توسط برخی از شعب آن موسسه بدون مجوز قانونی ، جهت جلوگیری از تضییع حقوق مردم و بررسی موضوع مطروحه جلسه ای با مدیر کل محترم امور شعب استان سیستان و بلوچستان برگزار گردید .

 

دادستان شهرستان زابل افزود: در این جلسه درخواست سپرده گذاران مبنی بر فعال سازی کارتهای عابر بانک و حسابها به ایشان منعکس گردید و پیشنهاد گردید جهت جلوگیری از سواستفاده برخی سود جویان از شایعات منتشر شده در فضای مجازی و همچنین جهت صیانت از نظم عمومی، مسئولین مربوطه نسبت به اطلاع رسانی کامل و به موقع به مردم و سپرده گذاران اقدام نمایند تا با تنویر افکار عمومی، مردم را در کنار خود داشته باشیم.

 

مدیر کل امور شعب موسسه ثامن در استان نیز با اشاره به این موضوع که این موسسه هیچ گونه مشکلی از لحاظ سیستم بانکی ندارد و عملیات بانکی آن به صورت آنلاین تحت نظارت بانک مرکزی است تقاضا نمودند مشتریان این موسسه بدون توجه به شایعات جهت انجام امورات بانکی خود به شعبه مربوطه مراجعه نمایند.

 

وی در ادامه گفت: همچنین در خصوص مشتریانی که تسهیلات معوق دارند میتوانند با مراجعه به شعب این موسسه از امتیازاتی که برای این امر پیش بینی شده است استفاده نمایند.

مقالات مرتبط