افتتاح کارخانه تولید شمش آنتیموان کشور درنیمروز

  • کد خبر : 33487
  • ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۴
افتتاح کارخانه تولید شمش آنتیموان کشور درنیمروز

گندم پرس: قابلیت تولید شمش آنتیموان در این مجتمع روزانه ۵۵۰ کیلوگرم و سالیانه ۱۵۰ تن است اولین کارخانه تولید شمش آنتیموان کشور امروز با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در منطقه سفیدآبه شهرستان نیمروز به بهره برداری رسید. معاون وزیر صنعت، معدت و تجارت با بیان اینکه فلز آنتیموان یکی از قابلیتهای ویژه […]

گندم پرس: قابلیت تولید شمش آنتیموان در این مجتمع روزانه ۵۵۰ کیلوگرم و سالیانه ۱۵۰ تن است

اولین کارخانه تولید شمش آنتیموان کشور امروز با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در منطقه سفیدآبه شهرستان نیمروز به بهره برداری رسید.
معاون وزیر صنعت، معدت و تجارت با بیان اینکه فلز آنتیموان یکی از قابلیتهای ویژه و منحصربفرد این استان و کشور است، گفت: در حال حاضر ۴۵ هزار هکتار از اراضی سیستان و بلوچستان تحت اکتشافات معدنی و تحقیقاتی قرار دارد.
کرباسیان قابلیت تولید شمش آنتیموان را در این مجتمع روزانه ۵۵۰ کیلوگرم و سالیانه ۱۵۰ تن عنوان کرد و افزود: این میزان تولید نیاز کشور را به این فلز استراتژیک برطرف می کند.
وی با اشاره به اینکه ۴ پهنه آنتیموان در ۴ نقطه این استان کشف شده است، گفت: در این راستا مناطق لخشک، شورچاه ، باعوت و سفید سنگ در شمال و جنوب سیستان و بلوچستان با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن آنتیموان شناسایی شده است.
معاون وزیر صنعت، معدت و تجارت ذخیره فعلی معدن آنتیموان را ۵ هزار و ۴۶۵ تن با عیار ۳۷ درصد عنوان کرد و افزود: در حال حاضر با تلاش و همت کارشناسان مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران ، شمش آنتیموان با عیار ۲۶ تا ۳۲ درصد در این مجتمع در حال تولید است.
کرباسیان مجموع اعتبار هزینه شده برای این مجتمع را ۶۰ میلیارد ریال بیان کرد و گفت: با توسعه و فرآوری ذخایر آنتیموان می توان در آینده این محصول را تا ۲۰ برابر ارزش افزوده در بازارهای جهانی به فروش برسانیم.
وی قیمت هرتن شمش آنتیموان را در بازار جهان هم اکنون ۶ هزار و ۲۰۰ دلار بیان کرد و افزود: این فلز در صنایع الکترونیک ، موج یابهای مادون قرمز، آلیاژهای ضداصطکاک و بعنوان فلز پایه در باتری های معمولی و هیبریدی بکار می رود.
معاون وزیر صنعت، معدت و تجارت با بیان اینکه در این مجتمع برای ۱۰۰ نفر بصورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد شده است، گفت: در حال حاضر از هر ۸ تن خاک آنتیموان ، یک تن شمش بدست می آید.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم افتتاح این مجتمع را افقی روشن در مسیر توسعه استان دانست و گفت: سیستان و بلوچستان رنگین کمان معادن کشور و این مجتمع نیز نمادی از این قابلیت است.
هاشمی همچنین ابراز امیدواری کرد با جذب سرمایه گذاران داخلی بتوانیم به رشد و توسعه استان شتاب بیشتری بدهیم.
مجتمع تولید شمش آنتیموان سفید آبه شهرستان نیمروز سال گذشته بصورت آزمایشی راه اندازی شد و امروز نیز فعالیت رسمی خود را آغاز کرد./خبرگزاری صدا و سیما
لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=33487

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 4در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۴
  1. خدا قوت به امیدسیستان و بلوچستانی سربلند سیستانی آباد
    و نیمروز صنعتی

  2. از زحمات فرماندار محترم جناب مهندس دهمرده تشکر می کنیم خسته نباشی جهادگر

  3. تشکر از زحمات جهادگر پرتلاش برادر ارجمند مهندس دهمرده عزیز

  4. نشانه های پیشرفت و ترقی درسال جاری در سرزمین اوشیداهویداست با انتخابصحیح و عاقلانه ای که انجام دادیم به استقبال دیدن خنده شادی بر لبان مردم رنج کشیده سیستانخواهیم انشاالله