صفحه اصلی > اخبار استان و اخبار عمومی و اخبار کشور و تلنگر : واکنش کنایه آمیز مجله معتبر دنیای کشتی خطاب به رئیس هیات کشتی سیستان بلوچستان

واکنش کنایه آمیز مجله معتبر دنیای کشتی خطاب به رئیس هیات کشتی سیستان بلوچستان

نبی دهمرده رئیس هیات کشتی سیستان و بلوچستان طی نامه ای به فدراسیون کشتی به جهت بالابردن روحیه تیم های ملی اعزامی به المپیک توکیو اعلام کرد که جوایز نقدی ۵۰، ۳۰ و ۲۰ میلیون تومانی به مدال آوران خواهد داد که این موضوع با واکنش‌هایی همراه بود.

در یکی از این واکنش ها مجله معتبر دنیای کشتی خطاب به رئیس هیات کشتی سیستان و بلوچستان چنین نوشت: یکی نیست بگه آخه آقای دهمرده برو یه سر به کشتی شهرستان های استانت بزن ببین با این ارقامی که شما برای مدال آوران کشتی کشورمان در المپیک توکیو در نظر گرفته اید چه خدماتی میشود انجام داد.

سیستان و بلوچستان خودش بیشتر از همه کس و همه‌جا نیازمند است، اگر بدنبال دیده شدن هستید آقای رئیس راه های بهتری هم هست.

مقالات مرتبط