گندمــ پرس : این روز ها مردم ولایت مدار سیستان خبری مبنی بر تصویب منطقه آزاد سیستان درکار گروه شورای عالی مناطق از طرف مسئولین و نمایندگان مجلس دوره نهم سیستان را شنیده اند و هر کدام تایید منطقه آزاد را نتیجه کوشش خود اعلام کردند.
یکی ادعا کرد اولین شعار را به دستور ایشان نوشته اند , که باعث تصویب منطقه ازاد شد و دیگری زودتر از همه خبر را اعلام کرد تا تایید منطقه آزاد را به نام خود ثبت کنند و این مساله دقیقا مصداق یک بازی تبلیغاتی شده است.
این افراد باید توجه داشته باشند که مردم سیستان از این پرو پاگانداها زیاد در ادوار گذشته دولتها و مجلس دیده اند و دیگر به این تبلیغات سیاسی توجهی ندارند و تنها عملکرد شما را می بینند , حال اما گویا این مساله و تلاش جهت همراه کردن افکار عمومی موضوعیست که هر دو طرف ماجرا سعی دارند خودی نشان دهند تا در انتخابات آینده مجلس موفقیتی کسب کنند.
فرض را هم بر این بگیرم که تلاش شخص خاصی باعث تصویب منطقه آزاد شد و دیگران در این موضوع هیچگونه تلاشی نداشته اند که ضمن تشکر از اقدامات آنها بد نیست یادآور شویم , مردم سیستان میدانند که منطقه ازاد سیستان یک خان از هفت خان رستم را گذرانده و برای عبور از خان های دیگر نیاز به پیگیری عدیده دارد و مردم نظاره گر عملکرد همگان هستند و با تبلیغات نمیشود به بهشت بهارستان رفت و تنها عملکردها بلیط بهارستان را صادر می کند و بالاترین عملکردی که بی شک مورد توجه مردم قرار خواهد گرفت , تصویب کامل منطقه ازاد سیستان می باشد مردم ولایت مدار سیستان عملکردها را در تاریخ 94/12/7رسیدگی خواهند کرد پس هرچه سریع تر به عملکرد خود برسید که وقت تنگ هست صدای مردم هم صدای خداست.
حسین کشته گر _ فوق لیسانس علوم سیاسی