محمود رضا میری افزود: امروزه گروه هایی با موضوع توریسم درمانی برای استفاده از تغییرات آب و هوا، با اهداف پزشکی و درمانی همچون استفاده از آب های معدنی و معالجه اقدام به مسافرت میکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه توریسم درمانی به عنوان یک صنعت پردرآمد در جهان به شمار میرود، تصریح کرد: استان سیستان و بلوچستان نیز بدلیل پتانسیلها و ظرفیتهای مختلف بویژه در بخش سلامت میتواند به مقصد توریسم درمانی از سوی کشورهای همسایه تبدیل شود.
وی همجواری با دو کشور افغانستان و پاکستان که در آنها تقاضا برای خدمات بهداشتی و درمانی زیاد است یکی از ظرفیت های خوب استان در بخش توریسم درمانی خواهد بود و تجهیز شهرهای مرزی به امکانات پزشکی بسترهای لازم را برای تحقق این امر فراهم میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: هماکنون بیمارستانها و مراکز درمانی استان به امکانات و تجهیزات پزشکی مناسبی دارند و خدمات و مراقبت های پزشکی در خصوص بیماریهای مثل سرطان ها، بیماریهای مغز و اعصاب، جراحی های پیوند اعضا، عمل های زیبایی و غیره را به شهروندان ارائه میدهند.
میری عنوان کرد: هم اکنون کشورهای برونئی، کوبا، هنگ کنگ، مجارستان، هندوستان، اردن، لیتوانی، مالزی، فیلیپن، سنگاپور، تایلند و امارات در زمینه توریسم درمانی فعال هستند.
گفتنی است: درآمدزایی، اشتغالزایی، رشد بخش خصوصی و توسعه زیرساخت ها از جمله مزایای توریسمدرمانی در استان است./مهر