بررسی موانع سرمایه‌گذاری اقتصادی در سیستان

  • کد خبر : 35031
  • ۲۶ تیر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۰
بررسی موانع سرمایه‌گذاری اقتصادی در سیستان

گندم خبر: رئیس دانشگاه زابل از بررسی موانع سرمایه‌گذاری اقتصادی در سیستان توسط محققان و پژوهشگران برای آسیب‌شناسی و ارائه راهکارهای لازم خبر داد. موسی بهلولی افزود: کار بررسی موانع سرمایه‌گذاری اقتصادی در سیستان در دست اقدام است و در این راستا از محققان و پژوهشگران برای آسیب‌شناسی و ارائه راهکارهای لازم دعوت به عمل آمده است. […]

گندم خبررئیس دانشگاه زابل از بررسی موانع سرمایه‌گذاری اقتصادی در سیستان توسط محققان و پژوهشگران برای آسیب‌شناسی و ارائه راهکارهای لازم خبر داد.

موسی بهلولی افزود: کار بررسی موانع سرمایه‌گذاری اقتصادی در سیستان در دست اقدام است و در این راستا از محققان و پژوهشگران برای آسیب‌شناسی و ارائه راهکارهای لازم دعوت به عمل آمده است.

رئیس دانشگاه زابل تصریح کرد: این شهرستان با داشتن ظرفیتهای مختلف کشاورزی و دامپروری و هم‌مرز بودن با دو کشور افغانستان و پاکستان، بستر مناسبی برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولید و صادرات دارد.

وی با تاکید بر اینکه باید موانع سرمایه‌گذاری در این منطقه شناسایی شود، خاطرنشان کرد: احداث گلخانه‌های پلاستیکی، گلخانه تولید گل و گیاهان زینتی و ایجاد قلمستان و باغات انگور از جمله اقدام دانشگاه زابل در جهت ترویج کارآفرینی و رونق اقتصادی در منطقه است.

بهلولی خاطرنشان کرد: پروژه‌های زراعی و دامی این دانشگاه با هدف رفع مشکلات مردم، ارائه راهکارهای جدید و بهینه مطابق با شرایط منطقه در راستای تحقق رسالت این دانشگاه انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه زابل با اشاره پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی ساختمان سازمان مرکزی این دانشگاه خاطرنشان کرد: کلنگ  ساختمان سازمان مرکزی دانشگاه زابل واقع در سایت جدید از سال گذشته با زیر بنای ۳۰۰۰ متر مربع بر زمین زده شد.

وی ادامه داد: پروژه مذکور از محل درآمد عمومی دانشگاه در حال انجام است در حال حاضر دارای پیشرفت  فیزیکی ۳۰ درصد است.

بهلولی اظهار کرد: دانشگاه زابل ۵ دانشکده بنام‌های دانشکده آب و خاک، ادبیات علوم انسانی، فنی و مهندسی، هنر و معماری، منابع طبیعی، دامپزشکی، علوم پایه و کشاورزی دارد و رشته‌های این دانشگاه در مقاطع در مقاطع دکتری ، کارشناسی ارشد، کارشناسی و دکترای عمومی تدریس می‌شود./خبرگزاری مهر

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=35031

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. برترین کشورهای پیشرو جهان فعالیتهایشان را خوشه ای و زیرساختی پیگیری و اجرایی می کنند و ما در منطقه نه تنها اینگونه تفکری و عملی نداریم بلکه هرکدام مسبب ایجاد مشکلی خوشه ای در منطقه مان شده ایم !!!
    این نگاه که پنج دانشکده هدف خوشه ای و واحدی را پیگیری و در الویت فعالیت خود ندارند و هر کدام راه جداگانه خود را می روند باید صلاح شود(گرچه همه دانشگاههای استان همین مشکل را دارند) و دکتر بهلولی عزیز انشاالله توجه به خوشه های الویت دار سیستان را در دانشکده ها نهادینه و اجرایی کنند
    دانشکدههای علوم انسانی ،علوم پایه و کشاورزی و منابع طبیعی وفنی ومهندسی و هنر و معماری و آب و خاک چه طرح خوشه ای الویت دار برای بازگشت مهاجرین و نخبگان و سیستان بدون تامین آب از خارج کشور و متکی بر آبهای مرزی در محدوده سیستان و ابادی بیابانهای وسیع ان ارائه خواهد داد؟
    آیا وقت خارج شدن از لاک دفاعی زمینگیرشده فعالیت در کنار چاه نیمه ها و شهرهای زابل و هیرمند و نیمروز و هامون بعد تغیرات اقلیمی فرا نرسیده است؟
    بیابانهای وسیع و قابل بهره برداری سیستان را هم در طرحهایمان ببینیم
    موفقند مردمان سرزمین من ایران