توزیع چند ماسک راه‌حل مقابله با ریزگردهای سیستان نیست

  • کد خبر : 35029
  • ۲۶ تیر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۸
توزیع چند ماسک راه‌حل مقابله با ریزگردهای سیستان نیست

گندم خبر: نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند و نیمروز درمجلس با تاکید براینکه دولت اقدامات خود درخصوص مقابله با ریزگردها را شفاف سازی کند، گفت: اقدامات مقطعی راه حل بحران گردوغبار سیستان نیست. حبیب‌الله دهمرده با یادآوری افزایش گردوغبار و ریزگردها در سیستان طی روزهای گذشته، گفت: درحال حاضر غلظت گردوغبار در استان سیستان به ویژه […]

گندم خبر: نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند و نیمروز درمجلس با تاکید براینکه دولت اقدامات خود درخصوص مقابله با ریزگردها را شفاف سازی کند، گفت: اقدامات مقطعی راه حل بحران گردوغبار سیستان نیست.

توزیع چند ماسک راه‌حل مقابله با ریزگردهای سیستان نیست/محیط زیست برنامه‌های خود را شفاف‌سازی کند

حبیب‌الله دهمرده با یادآوری افزایش گردوغبار و ریزگردها در سیستان طی روزهای گذشته، گفت:

درحال حاضر غلظت گردوغبار در استان سیستان به ویژه در شهرستان زابل نسبت به ۲ روز گذشته که ۱۰۰ برابر بالاتر از حد مجاز ونرمال بود تا حدودی کاهش پیدا کرده اما هنوز شرایط نرمال و عادی نیست.

نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند و نیمروز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه پدیده ریزگردها و بادهای ۱۲۰ روزه سیستان متعلق به امروز یا دیروز نیست، افزود: این بادها به طور پیوسته وجود داشته اما در شرایط پرآبی تالاب هامون از افزایش ریزگردها به نوعی جلوگیری می شد؛ با شکل‌گیری کانون‌های جدید گردو غبار، ریزگردها در استان سیستان روز به افزایش گذاشته است.

وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر طی ۲ روز گذشته اقدامات قابل قبولی را درجهت کمک به مردم سیستان انجام داده است، تصریح کرد: این کمک‌ها در کوتاه‌مدت شاید قابل قبول باشد اما در طولانی مدت به دلیل شرایط نامناسب زندگی ناشی از ریزگردها کافی نیست.

دهمرده با تاکید بر اینکه مسئولان سازمان محیط زیست باید برنامه‌های این سازمان در جهت مقابله با ریزگردها را شفاف سازی کنند، گفت: همچنین باید مشخص شود که درگذشته چه اقداماتی برای مقابله با گردوغبار و ریزگردها انجام شده است؛ ممکن است توزیع تعدادی ماسک میان مردم در لحظه بحران مناسب باشد اما سازمان محیط زیست باید در خصوص راه حل‌های ریشه‌ای برای مقابله با ریزگردها اقدام کند.

این نماینده مردم درمجلس دهم با اشاره به اینکه  دولت باید اقدامات خود در بخش اختصاص حقابه هامون را مشخص کند، افزود: به طورحتم کل حیات استان سیستان درحوزه کشاورزی و دامپروری وابسته رودخانه هیرمند و تالاب هامون است اما درحال حاضر به دلیل خشکی این تالاب ریزگردها در مقاطع مختلف درسیستان افزایش پیدا کرده است؛ بنابراین باید یک برنامه کارشناسی برای مقابله با این معضل ارایه گردد.

دهمرده با یادآوری توزیع سبد کالا  و تعدادی ماسک میان مردم سیستان، گفت: این اقدامات را نمی توان نادیده گرفت، اما به طور حتم این اقدامات تنها در لحظه آنی قابل قبول است بنابراین دولت باید با درنظر گرفتن راهکارهایی اقدامات ریشه‌ای برای کاهش ریزگردها و گردوغبار صورت دهد.

نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند و نیمروز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تنها یک تا ۲ روز در هفته بادهای ۱۲۰ روزه درسیستان متوقف می شود، افزود: همانطور که پیشتر گفته شد در گذشته به دلیل وجود آب در تالاب هامون میزان گردوغبار و ریزگردها کم بود اما درحال حاضر به دلیل خشکی تالاب  و ایجاد کانون های جدید و فرسایش خاک، ریزگردها روز به روز درحال افزایش است.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، طی ۲ روز گذشته وزش طوفان و غلظت بیش از حد گردوغبار در شهرستان زابل ادارات این شهرستان رابه تعطیلی کشاند.

فرماندار ویژه شهرستان شهرستان زابل، گفت: با توجه به رسیدن غلظت هوا به وضعیت بحرانی  براساس اعلام ستاد بحران کلیه ادارات به جز آن دسته ازاداراتی که وظیفه خدماتی تعطیل شدند./خبرگزاری خانه ملت

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=35029

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 5در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۵
  1. اقای دکتر مصاحبه های غیر فنی انجام می دهید/ به وظایف دستگاهها لطف اشنا شوید تا بتوانید کاری بزای مردم انجام دهید

  2. جناب دکتر حاج حبیب الله دهمرده/چشم همه مردم سیستان به دست پر مهر و پرعطوفت شماست. مردم سیستان را از زیر خروارها خاک نجات دهید

  3. جناب دهمرده راه حل این بحران مصاحبه نیست/ دیگران هم قبل از شما مصاحبه می کردند/راه حل پول ، اقدام و عمل کارشناسی و علمی است بدون عجله/

  4. مگر سبد کالاتوزیع شده است درمنطقه پل قران قبزی نبود

  5. هرکسی به جایی برسد اولش اسم مردم است بعد از فامیل بیشتر نخواهند شد بهتره که مردم به اطرافیان مسولینی که پست های کلان داشتند بنگرند تا ببینند که بیشتر بر فامیل زحمت کشیدند یا بر مردم اگر در پاکستان و هندوستان را مطالعه کنیم هر ایالت و یا منطقه اولش که می خواهد به جایگاهی برسد دست به سوی مردم دراز می کند و پس از گذشت چند ماه یا چند سال تنها کسانی که دور و اطراف ان نماینده دیده می شوند و سمت گرفته اند از فامیل های ان نماینده ان ایالت و منطقه است و در صورتی که کشور ما از این گرایشات بدور بوده و است و خدا یاور مسولین باشد .