صفحه اصلی > اخبار زهک و اخبار سیستان و سایر خبرها و سایز خبرگزاریها : جذب افراد غیر بومی در بیمارستانهای زهک و هیرمند غیر منطقی است/اسناد این امر تقدیم وزیر بهداشت شد

جذب افراد غیر بومی در بیمارستانهای زهک و هیرمند غیر منطقی است/اسناد این امر تقدیم وزیر بهداشت شد

امام جمعه زهک در نشست علما و روحانیون با وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ضمن تبریک هفته ی وحدت به جذی افراد غیر بومی در بیمارستانهای سید الشهدا شهرستان های هیرمند و زهک اشاره کرد و اسناد این کار غیر قانونی را تقدیم وزیر بهداشت کرد.

 
 

به گزارش گـــنـدم خـــبـر به نفل از سفیر شرق، حجت الاسلام حسن خدری امام جمعه زهک در این نشست که شب گذشته در مسجد مرحوم شریفی زابل برگزار شد گفت:وزیر بهداشت یک فرد بسیجی،جهادی و انقلابی است و تاکنون خدمات ارزنده ای به مردم ارائه کرده است اما پس از یک سال از دستور جذب ۴۰ نفر از شهروندان بومی شهرستان های زهک و هیرمند در بیمارتان های سیدالشهدا این شهرستان ها شاهد جذب دیگر افراد هستیم و برای جلوگیری از این قانون شکنی اسناد تقدیم وزیر بهداشت شد.

 

 

وی افزود:جذب افراد غیر بومی با اخلاق سازگار نیست و موجب می شود تا همه ی خدمات شما نادیده گرفته شود.

 

 

امام جمعه زهک در ادامه بیان کرد:تمرکز زدایی یعنی امکانات را در مرزها گسترش دهیم و برای به ارتقا رساندن آنها تلاش کنیم.

 

 

خدری با تاکید بر اینکه سیستان قابلیت تیدیل به قطب توریسم درمانی را دارد گفت:این منطقه به دلیل داشتن مرز مشترک با کشورهای همسایه قابلیت تبدیل شدن به قطب توریسم درمانی را دارد و باید به آن توجه ویژه شود.

 

 

حسن قاضی زاده هاشمی نیز عنوان کرد:موضوع استخدام بیمارستان های زهک و هیرمند به بازرسان مربوطه اعلام خواهد شد و به طور قطع به این امر رسیدگی می شود.

 

 

وی بیان کرد:بهترین اقدام جذب نیروهای بومی در این منطقه است و باید در راستای کیفیت و ارتقای شاخص سلامت گان بر داریم .

مدیرمسئول

مقالات مرتبط