گاز رسانی به دو نیروگاه ایرانشهر و چابهار ، دو کارخانه سیمان خاش و سیستان و شهر زاهدان در اولویت قرار دارد.

  • کد خبر : 36393
  • ۲۹ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۹
گاز رسانی به دو نیروگاه ایرانشهر و چابهار ، دو کارخانه سیمان خاش و سیستان و شهر زاهدان در اولویت قرار دارد.

به گزارش گندم خبر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان: مشاور وزیر نفت که در رأس یک هیئت به منظور بررسی آخرین وضعیت پروژه گازرسانی به شهرها و نیروگاه های زاهدان ، ایرانشهر ، چابهار به استان سفر کرد در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان گفت: گاز رسانی به دو نیروگاه […]

به گزارش گندم خبر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان: مشاور وزیر نفت که در رأس یک هیئت به منظور بررسی آخرین وضعیت پروژه گازرسانی به شهرها و نیروگاه های زاهدان ، ایرانشهر ، چابهار به استان سفر کرد در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان گفت: گاز رسانی به دو نیروگاه ایرانشهر و چابهار ، دو کارخانه سیمان خاش و سیستان و شهر زاهدان در اولویت قرار دارد.

 

 

آستانه با بیان اینکه کمیسیون انرژی مجلس پیگیر خط انتقال گاز به سیستان و بلوچستان بود و در همین ارتباط جلسه ای با حضور وزیر نفت و نماینده گان استان برگزار شد در ادامه افزود: بر اساس بند “ق” تبصره بودجه سال ۹۳ ، موضوع گاز رسانی به استان در قالب سه طرح بزرگ شامل: گازرسانی از ایرانشهر به زاهدان ،ایرانشهر – چابهار و زاهدان به زابل با یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار اعتبار در دستور کار شرکت ملی گاز ایران قرار دارد. وی اظهار داشت: مقرر شد علاوه بر فعالیت در دو جبهه گاز رسانی در داخل شهر و خط انتقال ،جبهه سوم هم شروع بکار  کند تا حداکثر در اوایل سال آینده طرح به بهره برداری برسد.

 

وی درباره علت تأخیر در اجرای خط انتقال گاز از ایرانشهر به چابهار افزود: در مرحله نخست به دلیل عمل نکردن شرکت «کیسون» به تعهداتش پروژه با تاخیر شروع شد و اخیرا” با پیگیریهای انجام شده پیمانکار شرکت «جهاد نصر» اسناد مناقصه این خط را دریافت کرد که تا پایان سال این خط فعال می شود.

 

 

اختصاص یارانه برای خرید اشتراک گاز
همچنین عضو کمیسیون انرژی مجلس در این دیدار خاطرنشان ساخت: امنیت مطلوب امروز سیستان و بلوچستان مرهون سیاست گذاری صحیح و اقدامات خوب همه دستگاه های متولی این بخش است که نیاز هست نظام  در زمینه زیرساخت های عمرانی و توسعه توجه بیشتری را به این منطقه مرزی معطوف نماید. “عدل هاشم پور” اضافه کرد: به علت وضعیت معیشت نامطلوب مردم منطقه باید از سوی شرکت ملی گاز ایران به متقاضیان خرید اشتراک گاز یارانه تعلق بگیرد.

 

وی بر رفع گلوگاه های خط انتقال گاز مانند نیازسنجی برای نصب ایستگاه تحت فشار ، نصب کنتور و شبکه های داخل شهر تاکید کرد.

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=36393

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. جای بسی تاسف و خجالت برای مسئولین محترم و زحمت کش که بعد از ۳۷ سال از انقلاب تمام کشور و حتی تعداد زیادی از روستاهها از نعمت گاز بهره مندند و تنها استاتی که هنوز مردمش کپسول بدوش دنبال ماشینهای گاز می دوند استان مرزی سیستان و بلوچستان است.