گـنــدم خـبــر: فرمانده انتظامی شهرستان زابل از درگیری با آدم ربایان در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ غلامرضا نجابت در گفتگو با خبرنگار گـنــدم خـبــر اظهار داشت: سه روز قبل گزارش یک آدم ربایی به نیروی های انتظامی اعلام و تحقیقات اولیه از همان ابتدا آغاز شد.
فرمانده انتظامی شهرستان زابل گفت: در بررسی های انجام شده متوجه تماس یک نفر شدیم که درخواست مبلغ ۱۷۰ میلیون تومانی برای آزادی گروگان ها داشت.
وی اظهار داشت: در تحقیقات انجام شده محل اخفاء تماس گیرنده پیدا و با هماهنگی و دستور مقام قضایی به محل مراجعه کردیم.
نجابت افزود: در مراجعه مامورین به محلی که تماس ها از آنجا، انجام می شد با فرد تماس گیرنده درگیر شدند و بعد از مدتی درگیری موفق به دستگیری وی شدند.
وی افزود: در محل درگیری یک دستگاه خودرو سمند که برروی آن آثار گلوله وجود داشت کشف و برای انجام تحقیقات به محل پلیس آگاهی این شهرستان انتقال داده شد.
وی گفت: مجرم دستگیر شده، در حال بازجویی و تحقیقات و تلاش برای پیدا کردن محل نگهداری سه گروگان گرفته شده همچنان ادامه دارد.