گندمــ پرس : بحث ایجاد دبیرستان بهیاری از دو ماه قبل با درخواست جمعی از دانش آموزان سیستانی مطرح و پس از آن با مساعدت های که از سوی مسئولین امر , بخصوص رئیس آموزش و پرورش زابل و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و بخصوص معاون آموزشی این دانشگاه قرار گرفت در حال طی کردن مراحل , جهت اجرایی شن است .
نکته ای که باید در نظرگرفته شود این است که زمان دراین مساله بسیار حائز اهمیت می باشد , زیرا زمان ثبت نام ها فرارسیده و این مشکل هرچه سریعتر باید حل شود.
به جهت اطلاع از آخرین وضعیت این دبیرستان تماس تلفنی با مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش زابل برقرار کردیم.
بزی رئیس آموزش و پرورش زابل در گفتگو با گندمــ پرس گفت : نامه نگاری لازم با آموزش وپرورش استان انجام و مجوز لازم جهت آموزش نیز آماده است و در صورتی که دانشگاه علوم پزشکی زابل مکان جهت برگزاری کلاسها , تجهیزات و نیرو را مشخص کند , این مدیریت آماده هرگونه همکاری و نظارت می باشد و از نظر آموزش و پرورش هیچ مشکلی جهت شروع بکار وجود ندارد.
(پس از آن چندین مرتبه سعی کردیم با دکتر نصیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی تماس برقرار کنیم که متاسفانه وی پاسخگوی تلفن خود نبود)
دکتر افشاری معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زابل نیز درگفتگو با گندمـ پرس از اعلام آمادگی دانشگاه جهت راه اندازی این دبیرستان خبر داد و گفت: پیگیر اجرایی شدن این مساله هستیم و زمان بر شدن این مساله به نامه نگاریها و هماهنگی های اداری مربوط می شود و ما مشکلی دراین خصوص نداریم , در حال حاضر درخصوص فضای آموزشی این دبیرستان تصمیم گیری نشده است که این مساله نیز دراولین فرصت با رئیس دانشگاه مطرح خواهد شد.
وی در ادامه از برخی خبر سازیها و شایعاتی که درخصوص عدم موافقت دانشگاه علوم پزشکی زابل با ایجاد دبیرستان بهیاری ایجاد شده است گلایه کرد و گفت : متاسفانه در فضای مجازی هجمه سنگینی به ناحق برعلیه دانشگاه ایجاد کرده اند و بیان شده است که دانشگاه قصد ایجاد دبیرستان در بهمن ماه را دارد که این مساله درست نیست و مساله شروع به تحصیل در بهمن ماه مربوط به دبیرستان بهیاری نمی شود و ما نیز پیگیر حل این مشکل هستیم.
دکتر افشاری در ادامه درخصوص اشتیاق خانواده ها جهت تحصیل فرزندانشان دراین دبیرستان , به نیت اینکه پس از فارغ التحصیلی با مدرک دیپلم بهیاری , جذب دانشگاه علوم پزشکی خواهند شد گفت : طبق قوانین , استخدام نیاز به مجوز دولت دارد و درخصوص استخدام بهیار نیز وضع به همین منوال است و این مساله در آئین نامه نیز به روشنی ذکر شده است که دانشگاه هیچ تعهد استخدامی درخصوص تحصیل کرده های دبیرستان بهیاری ندارد.
گندم پرس از تلاشهای بیدریغ شما در ارتباط با راه اندازی دبیرستان بهیاری در زابل و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان جویای کار این دیار بی نهایت سپاسگزاری می نمایم.جالب است امسال دانشگاه علوم پزشکی زابل برای جذب 40 نفر بهیار فراخوان داده است و فکر نمی کنم ما این تعداد بهیار سیستانی داشته باشیم.زیرا دانشگاه با اطلاع از این مهم از دارندگان مدارک غیر مرتبط هم تقاضای همکاری نموده ضمن اینکه این تعداد بهیار فقط برای دو بیمارستان سیستان مورد نیاز است و اگر نیاز مراکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی سیستان و بیمارستانهای در شرف افتتاح و تامین اجتماعی و بخش خصوصی و مطب پزشکان (بخش تزریقات) را هم اضافه کنیم مسلما تا 5 دوره ی آینده اگر بهیار تربیت کنیم نیازمان مرتفع نخواهد شد.جالب است دبیرستان بهیاری رازی ایرانشهر سالیانه 60 نفر بهیار تربیت می کند که اکثرا هم فرزندان سیستانی که دارای تمکن مالی هستند در آنجا تحصیل می کنند و همه ی آنها جذب مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و خصوصی. تامین اجتماعی .سپاه .نیروی انتظامی و ارتش شده اند و هنوز هم این دبیرستان به تربیت نیرو مشغول است.امیدوارم با تعامل خوبی که میان مسولین عزیز شهرستان زابل از جمله رییس محترم اداره ی آموزش و پرورش.رییس دانشگاه علوم پزشکی و معاونت محترم آموزشی دانشگاه جناب آقای دکتر افشاری وجود دارد تاسیس دبیرستانهای دخترانه و پسرانه ی بهیاری را شاهد باشیم و به شایعاتی که به دنبال طولانی شدن این روند در سیستان مبنی بر سنگ اندازی برخی مسولین در مسیر این امر مهم بر سر زبانها افتاده است پایان داده شود . زیرا چه نیک گفته اند: دو صد گفته چون نیم کردار نیست. ارادتمند همه ی خدمتگزاران سیستان و سیستانی هستیم.
خوب وقتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی پاسخگوی تلفنش نیست این شائبه به وجود می آید که ایشان با تأسیس هنرستان بهیاری موافق نیستند و در این زمینه همکاری لازم را انجام نمی دهند . مسئله ای که در حال حاضر اهمیت دارد این است که هنرستان بهیاری در مهرماه سال جاری شروع بکار کند . بعداً فکری به حال استخدام فارغ التحصیلان می کنند یا اگر استخدام هم نشدند می روند در مقاطع بالاتر ، ادامۀ تحصیل می دهند . از سایت گندم پرس که همواره پیگیر این موضوع هستند. نهایت تشکر و سپاس را داریم .
یعنی ما در ایرانشهر هنرستان بهیاری داریم ولی در زابل نداریم !
ولله رییس دانشگاه اگر بخواد کاری برای سیستان انجام دهد در حد وزیر است. نیروهایی که قبلا دبیرستان بهیاری زابل خدمت می کردند کجا رفتند که امروز ما مشکل نیرو داریم.از ساعات موظف آنها در دوایر روزی دو ساعت بگیریم بذاریم تدریس کنند. رییس دانشگاه…………………………. این خواست عمومی مردم و دانش آموزان و دیگر مسولان سیستان است.در رادیو زابل حاضر بشوند و پاسخ بدهند گیر کارشان کجاست؟
آیا ………………………………… واقعا مشکل لاینحل دیگری هم وجود دارد؟آیا در جریان هستید سال تحصیلی آینده کلاس اول دبیرستانی وجود ندارد؟ و دانش آموزانی که امسال متقاضی بهیاری هستند نمی توانند …………..بیکار بمانند در حالی که معلوم نیست پذیرفته بشوند یا نه؟فرموده اید مشکل جذب و اشتغال. مگر شما روزی می دهید یا خدا؟ که غم روزی خلایق و اشتغال آنها را می خورید؟ این همه دبیرستان بهیاری در ایران(استان های برخوردار مانند خراسان و فارس دو و چند مرکز آموزش بهیاری و اگر بهیاری ارتش و نیروی انتظامی را هم حساب کنیم خیلی بیشتر دارند.تحقیق کنید)جالب است چند روز قبل زیر نویس شبکه ی خبراز قول وزارت بهداشت درمان نوشت هم اکنون ده هزار نیروی بهیار کمبود داریم و وزارتخانه خود را موظف به آموزش نیروی بهیار می داند که اگر در بهترین حالت چهل دانشگاه علوم پزشکی در کشور داشته باشیم که نداریم سهم هر کدام آموزش دویست و پنجاه نفر بهیار می شود.در مراکز بهداشتی و درمانی بخصوص روستایی سیستان نیاز سنجی کنید چند مرکز بهداشتی و درمانی شما نیروی بهیار دارد؟
در مطبها و بیمارستانها و درمانگاه های شبانه روزی سطح شهر زابل بهیاران موجود بیست سال خدمت به بالا چند شیفته کار می کنند؟چند بهیار داریم؟ به چند نفر دیگر نیاز داریم؟جدیدا در شهرمان قرار است یک در مانگاه شبانه روزی جدید احداث شود در سه شیفت حداقل به سه بهیار زن و سه بهیار مرد نیاز داریم ؟آیا توان داریم تامینشان کنیم؟در صورتی که در چند سال آینده همین تعداد اندک بهیاران بیست سال خدمت به بالا هم بازنشسته میشوند از کجا نیرویمان را تامین کنیم؟لازم است اندکی به خود آییم و با دیدی بازتر به این موضوع نگاه کنیم و لجبازی با مردم را کنار بگذاریم و / دست در دست هم نهیم به مهر. میهن خویش را کنیم آباد.
سلام…نیشگون محکم
معمای بزرگ مهر
آیا دانش آموزان در اول مهر در مدرسه بهیاری سرکلاس حضور دارن یا نه لطفا جواب سوال رو به گندم پرس ارسال کنید…جایزه نفر اول دکتر نصیری مدرسه بهیاری به برنده اهدا خواهد شد…
وقتی ما این همه فارغ التحصیل دانشگاهی بیکار داریم چرا باید از دیپلم بهیاری استفاده شود.
قربون شکل ماهت .هرکسی از بهر کاری ساختن .آیا میشه پرستار رو بجای دکتر ببرن سرکار. نه. بهیار رو بجای پرستار ببرن ؟ نه.چارلی چاپلین یک غیر مسلمانه اما میگه: دنیا آنقدر وسیعه که در آن برای همگان جا هست پس تلاش کن بدون آنکه جای کسی را بگیری جایگاه واقعی خودت رو پیدا کنی.سخن شما برادر گلم مثل اینه که من بگم منطقه آزاد چه بدرد من می خوره.فقط یک عده تاجر و کاسب مشغول بکار میشن. اما من باید بدونم وقتی زابل منطقه آزاد بشه. کلی امکانات میاد. کارخانه و کارگاه میاد. آن وقت برادر و خواهر و پسر عمو و پسر خاله ام میرن سرکار.راه باز میشه برای سرکار رفتن من. اگر شغل دولتی گیرم نیاد من هم در همان منطقه آزاد با لیسانس و فوق لیسانس مشغول بکار میشم.
بعضی ها همچین نظر میدن که انگار عقل کل وزارت بهداشتن.حالا چی شده که همه سنگ دبیرستان بهیاری رو به سینه میزنن
من مشکلی به جز لجبازی و از دست دادن زمان نمی بینم و الا چند روز قبل وزیر بهداشت زابل بود اگر مشکلی بود چرا از او مطالبه نکردند تا حلش کند و دستوری صادر کند ضمن اینکه دو نماینده ی استان(نام نمی برم تا متهم به جانبداری نشوم) در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس حضور دارند که هر مشکلی را می توانند حل کنند.اگر مشکلی هست چرا مسولین دانشگاه علوم پزشکی زابل رو راست به مردم از طریق سایت گندم پرس و رادیو زابل نمی گویند.باور کنید گفتن مشکلات به رفع سریع آن ها کمک می کند. اگر صداقت دارند و وقت کشی نمی کنند زمان ثبت نام و آزمون را اعلام کنند. در مدت باقی مانده تا شهریور هم مشکلات را حل کنند.چرا سکوت کرده اند و جوابیه نمی دهند.مامردم سیستان بی صبرانه منتظر پاسخگویی این عزیزان هستیم.بچه ها منتظرترند.
از قدیم گفتن از ماست که برماست . وقتی خودمون اینکارها رو با خودمون می کنیم دیگه چه انتظاری از بقیه داریم .
بعضی دوستان در نظراتشان در رابطه با تأسیس هنرستان بهیاری سنگ اندازی می کنند . اصلاً شاید فارغ التحصیلان این هنرستان استخدام نشوند . مهم این است که فعلاً خواست دانش آموزان سیستانی تأسیس این هنرستان و تحصیل در آن می باشد . فارغ التحصیلان بهیاری اتفاقاً احتمال جذب شان در بیمارستانها و مراکز درمانی نیروی انتظامی ، ارتش و سپاه زیاد است . اگر هم جذب نشدند راه برای ادامۀ تحصیلاشان وجود دارد . بنابراین از اشخاصی که در این رابطه آیۀ یأس و نا امیدی می خوانند درخواست می کنیم قدری خویشتن دار باشند .
ای بابا چقد باید بگم بهتون!در هرکاری اول آبدارخونه لازمه!یه شاغلام!دیگه کارتون نباشه