به بهانه روز اصناف؛ از ورشکستگی های پی در پی اصناف سیستان تا قدرت پایین خرید مردم

  • کد خبر : 34497
  • ۰۱ تیر ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۹
به بهانه روز اصناف؛ از ورشکستگی های پی در پی اصناف سیستان تا قدرت پایین خرید مردم

گندم پرس: اصناف و بازاریان حاشیه مرز استان سیستان و بلوچستان به دلیل قدرت پایین خرید مردم بارها با ورشکستگی رو به رو می شوند.   اصناف و بازاریان قشر زحمت کش جامعه محسوب می شوند که بی درنگ در سرما سوزان زمستان و گرمای طاغت فرسا تابستان درب مغازه هایشان به روی مردم باز است […]

گندم پرساصناف و بازاریان حاشیه مرز استان سیستان و بلوچستان به دلیل قدرت پایین خرید مردم بارها با ورشکستگی رو به رو می شوند.
 
اصناف و بازاریان قشر زحمت کش جامعه محسوب می شوند که بی درنگ در سرما سوزان زمستان و گرمای طاغت فرسا تابستان درب مغازه هایشان به روی مردم باز است تا مایحتاج زندگی روزمره مردم را فراهم نمایند.

این قشر از جامعه در طول روز از اوایل صبح تا اواخر شب برای کسب روزی حلال ساعت ها در مغازه هایشان منتظر خریده شدن اجناس هستند، حال  اگر در شهرهای کوچکتر همانند حاشیه نشین های مرز از هر صنف یک باب مغازه وجود داشته باشد با بسته ماندن ساعتی از مغازه شاید کار گروهی از مردم لنگ بماند.

اما نقش موثر بازاریان را در دفاع مقدس نمیتوان از یاد برد ، جایی که ده هزار شهید از اصناف به یادگار مانده است تا در هیاهوی این روزهای نا امن جهان در نقطه ای امن اصناف امروزی به کسب روزی حلال در بازار های نقاط مختلف جمهوری اسلامی ایران بپردازند.

 

با بسته شدن مرز کسب و کار همه ی مردم به اغما رفته است

در همین رابطه سارانی یکی از بازاریان شهرستان دوست محمد گفت: امروزه بسیاری از مغازه داران به دلیل کمبود مشتری و پایین آمدن توان خرید مردم با ورشکستی رو به رو می شوند .

وی افزود : با بسته شدن مرز کسب و کار همه ی مردم اکنون به اغما رفته است، جایی که مردم نه تنها  از تجارت چمدانی منع شده اند بلکه به بازارچه های مرزی هم نمیتواندد گوشه امیدی داشته باشند زیرا توان مالی تبادل کالا را بازارچه مرزی میلک را ندارند.

 سارانی بیان داشت : برخی از مدیران مربوطه در سال های اول مدیریت  در چندین مکان به دلیل نبود اشتغال در شهرستان مرزی هیرمند  قول ایجاد بازارچه های مرزی و معاملات چمدانی را داده بودند که امروزه پس از گذشت سال ها از عمر مدیریت آنان هنوز وعده های آنان عملی نشده است.

وی تصریح کرد: تصویب منطقه آزاد تجاری سیستان می توانست علاوه بر اینکه جذب سرمایه گزار در سیستان را بالا ببرد بلکه زمینه ساز بازگشت امید مردم منطقه می شد تا تبادل کالا در منطقه به سود اصناف و تجار تمام شود.

سارانی ابراز داشت : وقتی مغازه دارانی که دو شیف در مغازه کار می کنند و حتی نمی توانند پول یک وعده غذایی خود را در بیاورند چگونه میتوانند در این منطقه به ادامه زندگی امیدوار باشند.

هفت بار ورشکسته شدم

در ادامه سراوانی فردی که تا کنون هفت شغل تعویض کرده و نتوانسه آنچه مورد نیاز وی است را کسب نماید  به خبرنگار ندای هیرمند گفت:  در شهرستان مرزی هیرمند آنقدر مشکلات موج میزند که به هر دری بزنید نمی توانید مخارج روزانه خود را از راه مغازه داری کسب نمایید.

وی افزود: خانواده هایی در این منطقه زندگی می کنند که توان مراجعه به پزشک را ندارند و پس از مبتلا شدن به  بیماری نمی توانند به مطب های پزشک مراجه کنند، بارها در بیمارستان های صحرایی مشاهده نموده ایم که خیل عظیمی از جمعیت به دلیل رایگان بودن آن مراجعه می نماییند تا دردهای کهنه خود را درمان کنند.

سراوانی تصریح کرد: تا کنون هفت شغل را در هیرمند امتحان کردنم اما یکی پس از دیگری با ورشکستگی رو به رو شد تا جایی که توان مالی بنده را به شدت پایین کشده است.

وی افزود : بسته شدن مرز مشکل اساسی مردم سیستان است و تا زمانی که این مشکل حل نشود مردم این منطقه در فقر به سر خواهند برد و به مراتب بالاتر نخواهند رسید تا لذت زندگی را با جیب پر پول تجربه کنند./ ندای هیرمند

 
لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=34497
  • دیدگاه‌ها برای به بهانه روز اصناف؛ از ورشکستگی های پی در پی اصناف سیستان تا قدرت پایین خرید مردم بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.