سوءمدیریت و عدم توجه به طوفان و ریزگردها در سیستان

  • کد خبر : 34446
  • ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۲
سوءمدیریت و عدم توجه به طوفان و ریزگردها در سیستان

گندم پرس: طوفان، ۱۲۰ روز از سال را به منطقه سیستان اختصاص داده است و این موضوع برای امروز و دیروز نیست بلکه از گذشته تا به زمان حال همراه مردمان این منطقه بوده است به گونه ای که در سال اخیر زابل را به آلوده ترین شهر دنیا تبدیل نمود. واکنش ضعیف دولت مردان در […]

گندم پرسطوفان، ۱۲۰ روز از سال را به منطقه سیستان اختصاص داده است و این موضوع برای امروز و دیروز نیست بلکه از گذشته تا به زمان حال همراه مردمان این منطقه بوده است به گونه ای که در سال اخیر زابل را به آلوده ترین شهر دنیا تبدیل نمود.

واکنش ضعیف دولت مردان در این خصوص بسیار جالب و گویا دارلولایه باید با تنهایی خویش رستم گونه به جنگ طوفان برود چرا که عدم مدیریت صحیح باعث شده است سیستان به کلی مورد فراموشی قرار گیرد و از بودجه دولت برای احیای تالاب بین المللی هامون و رفع مشکل ریزگردها محروم باشد.

یکی از مشکلات عدیده سیستان عدم مدیریت صحیح در برنامه ریزی و عدم هماهنگی بین مسئولین، نمایندگان، مردم و رسانه ها برای رساندن فریاد مردم و مشکلات حاد منطقه به مدیران ارشد کشور می باشد.

چند روزی است فضای برخی نقاط کشور غبار آلود شده است و امروز شاهد آن بودیم که نشست اضطراری به منظور بررسی وضعیت پدیده ریزگردها در وزارت کشور با حضور پنج وزیر برگزار گردید، نشستی که سیستان سالهاست از نعمت آن با توجه به شرایط سخت وجود ریزگردها از آن محروم بوده است.

به گزارش گندم پرس به نقل از دانا، نشست اضطراری به منظور بررسی وضعیت پدیده ریزگردها در استان های کشور با حضور ۵ وزیر،‌ ۵ استاندار، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست و دیگر مسئولان ذی ربط کشوری صبح امروز در وزارت کشور تشکیل شد.

این جلسه با حضور رییس سازمان حفاظت از محیط زیست،‌معاون علمی و فن آوری رئیس جمهوری و وزرای کشور،‌ بهداشت، جهاد کشاورزی، دفاع، راه و شهرسازی، معاون سازمان علمی و فن آوری، رئیس امورکشاورزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی و استانداران کرمانشاه ،‌خوزستان،‌ فارس ،‌ایلام و گلستان و نیز معاون علمی و فن آوری رییس اداره کشاورزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی و هلال احمر تشکیل شده است.

استشمام بوی خاک و معضل ریزگردها در تمامی نقاط از غرب تا جنوب و جنوب شرق کشور نیاز به یک برنامه ریزی هدفدار همراه با عدم تبعیض بین نقاط مختلف کشور را میطلبد و امید داریم دولت مردان و در رٱس آن سازمان محیط زیست برای این مشکل نگاه کلی و هدف دار در تمامی نقاط کشور داشته باشد. ان شاءالله

کلام آخر: کاش ماهم درپایتخت دلسوزی داشتیم!!!

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=34446

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. سلام
    در مصاحبه خانم ابتکار از شبکه ۲ هم خبری از سیستان نبود؟ چی شد بانو سیستان؟ معاون سابقش ونماینده فعلی کجاست؟ احتمال ریزگردها غرب کشور به چشمانش می آید که منشا خارجی دارد/۱۷ سال کسی ریز گردهای سیستان را ندیدند به طوریکه حالا بزرگ گرد شده؟