پایین بودن فشار آب در روستای کرباسک

  • کد خبر : 35191
  • ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹
پایین بودن فشار آب در روستای کرباسک

گندم خبر: جمعی از اهالی روستای کرباسک با ارسال متن به خبرنگار ما از پایین بودن فشار آب در این منطقه خبر دادند و اظهار گلایه نمودند که در ادامه متن ارسالی را به استحضار شما همراهان گرامی می رسانیم. با سلاممتاسفانه مدت یک هفته است، فشار آب روستای کرباسک واقع در بخش مرکزی(بنجار) به […]

گندم خبر: جمعی از اهالی روستای کرباسک با ارسال متن به خبرنگار ما از پایین بودن فشار آب در این منطقه خبر دادند و اظهار گلایه نمودند که در ادامه متن ارسالی را به استحضار شما همراهان گرامی می رسانیم.

با سلام
متاسفانه مدت یک هفته است، فشار آب روستای کرباسک واقع در بخش مرکزی(بنجار) به اندازه ای پایین است که آبگرمکن گازی به هیچ عنوان در طول روز روشن نمی شود و آب فقط در شیر هایی که نزدیک به سطح زمین هستند جریان دارد و آب در لوله ی کولرهایی که در پشت بام قرار دارند، جریان پیدا نمی کند.

بازار خرید پمپ های آب هم به شدت داغ است، عده ی کمی از کارمندان و سالخوردگان در این روستا مانده اند والا اکثر خانه ها رها شده و جوانان به همراه زن و فرزندانشان جهت کار به شهرستانها رفته اند.

خواهش مان این است مسئولین امر به صورت کاملا واضح و شفاف بفرمایند با این وضعیت ریزگردها و گرمای شدید زابل، نبود کار و اشتغال ، اگر آب برای آشامیدن نیست ما هم فکری جهت رفتن به شهرستان کنیم.

با احترام جمعی از اهالی روستای کرباسک

برای عضویت در کانال تلگرامی گندم خبر و ارتباط با ما اینجا کلیک کنید.

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=35191

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲
  1. برادران و خواهران عزیز گندم پرس واقعا از محبت شما در انعکاس مشکلات و معضلات سیستان و به خصوص روستای کرباسک ممنون و سپاسگزارم. بعد از خدا امید مان به شماست . ولی این روستای کرباسک یک روستای فراموش شده ای است که ۹۸ درصد جوانانش( دختر و پسر) بیکارند. اکثر مردم این روستا مهاجرت کرده اند. مخابرات آن به یک مخروبه و زباله دانی بسیار شبیه تر است چون نه تابلو دارد و نه حصار و نه متصدی. ( گویا متصدی آن یک خانم است که به جای ایشان هر از چند گاهی پدرشان درب مخابرات را باز می کنند) اینترنتش از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعت قطع و وصل می شود وقتی اعتراض می کنی از مسولین محترم مخابرات زابل گرفته تا بنده خدایی که خود خوانده خود را مسول در روستا می داند شاخ و شانه می کشند و وجود مشکل را انکار می کنند. ( شما اینترنت را با هر سرعتی بخری از ۵۱۲ سرعت ْآن بالاتر نیست. ورودی آن به ورودی یکی از فقیرترین کشورهای آفریقایی شبیه است تا کشور جمهوری اسلامی ایران. سه سالن ورزشی دارد که به علت مدیریت ناصحیح (سالن سازمان تعاون در حال تخریب. سالن آموزش و پرورش را جوانان رغبت نمی کنند استفاده کنند. و سالن چند منظوره هم در نقطه ای خالی از سکنه در حال ساخت است و تکمیل نشده است) هیچ کدام شان عملا استفاده نمی شود. فلکه ی ورودی آن به شکلی ساخته شده که عدل انوشیروانی را تداعی می کند چون هیچ مسولی جرات نمی کند منزل جناب شورا را که در طرح تعریض است .تخریب کند بنابراین فلکه ی ورودی را به سبک برج کج پیزا ساخته اند. تا در آینده این روستا را به منطقه ای توریستی مانند برج کج پیزا تبدیل کنند. کوچه های آن فاقد شن ریزی اما جاده های خارج روستا که به زمینهای عده ای با نفوذ منتهی می شود را آن قدر شن ریخته اند و بالا آورده اند که شنهای ریخته شده ی فعلی جایی برای پهن شدن ندارند. محلی که تمثال مبارک شهدا نصب است را زیبا سازی نمی کنند اما درب خانه ی عده ای با نفوذ را سنگ فرش کرده اند و علت آن را منتهی شدن خیابان به گلزار شهدا عنوان می کنند و کسی نیست از آقایان مدعی بپرسد شما که پیاده روی خیابان منتهی به گلزار شهدا را زیبا سازی می کنید( آنهم یک طرف آن را) اگر راست می گویید و شعار نمی دهید چرا پل ورودی به گلزار شهدا را که ۹ ماه است تخریب شده و کاملا از بین رفته درست نمی کنید. دیگر درد نمی کنم چون حتما به مذاق عده ای خوش نخواهد آمد. فقط یک جمله از امام امت (ره) می گویم و آن اینکه ” نگذارید این انقلاب به دست نا اهلان و نا محرمان بیفتد” اما متاسفم که عکس شهدا را می بینیم اما عکس شهدا عمل می کنیم.

  2. چرا فرماندار زابل و بخشدار بنجار پاسخ این شهروند را در سایت گندم پرس ندادند؟ لابدحرف منطقی و درست. پاسخ ندارد.