غفلت دنباله دار دستگاه ها از برنامه های حمایتی جوانان

  • کد خبر : 40870
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱:۰۰
غفلت دنباله دار دستگاه ها از برنامه های حمایتی جوانان

گــنـــدم خــبـــر : دهمین جلسه ستاد ساماندهی جوانان استان، در حالی برگزار شد که همچون جلسه قبل آن گلایه های رئیس جلسه را به همراه داشت.     علی اصغر جمشید نژاد در این جلسه هم از نحوه برگزاری و اجرای مصوبات مطرح شده در جلسات ستادهای ساماندهی جوانان و حضور نیافتن برخی دستگاه ها […]

گــنـــدم خــبـــر : دهمین جلسه ستاد ساماندهی جوانان استان، در حالی برگزار شد که همچون جلسه قبل آن گلایه های رئیس جلسه را به همراه داشت.

 

 

علی اصغر جمشید نژاد در این جلسه هم از نحوه برگزاری و اجرای مصوبات مطرح شده در جلسات ستادهای ساماندهی جوانان و حضور نیافتن برخی دستگاه ها ابراز ناراحتی کرد و از مسئولان کم کار  خواست با جدیت بیشتر امور مربوط را دنبال کنند. 

 

 

اول شهریور ماه سال جاری بود که عملکرد ضعیف دستگاه های عضو ستاد ساماندهی امور جوانان، کاسه صبر معاون سیاسی اجتماعی استاندار را لبریز کرد و وی از نبود برنامه ویژه و مدون برای جوانان به شدت گلایه کرد.

 

 

جمشید نژاد در آن جلسه از ناملموس بودن خدمات و کارهای انجام شده برای جوانان ابراز ناراحتی و همه مسئولان را موظف به فعالیت جدی تر در این بخش کرد اما گویا برخی مسئولان، رسیدگی به جوانان را جزو اولویت های کاری خود قرار نداده اند و با وجود تذکر جدی از سوی رئیس جلسه، نه تنها طرح و برنامه کتبی و شفاهی ارائه نکرده اند بلکه در جلسه روز گذشته هم غیبت داشتند.

 

 

غیبتی که نادیده گرفتن قشری محسوب می شود که بیشترین گستره جمعیتی و جوان ترین استان کشور را شامل می شوند.

 

 

خبر گزارش جلسه شهریور ماه ستاد ساماندهی جوانان این گونه تیتر خورد؛ «هیچ؛ تمام تلاش برخی مدیران برای جوانان» به این امید که شاید مسئولان کم کار به خود آمده و قدمی موثرتر در این حوزه بردارند اما باز هم کوتاهی ها آنقدر مشهود بود که گلایه رئیس جلسه را به همراه داشت.

 

 

به گزارش گندم خبر به نقل از خراسان: معاون سیاسی اجتماعی استاندار در دهمین جلسه ستاد ساماندهی جوانان استان که با حضور مدیرکل ورزش و جوانان و دیگر مسئولان مربوطه در سالن جلسات استانداری برگزار شد گفت: امسال ۵ آسیب اولویت دار در کشور توسط مقام معظم رهبری تعیین و دستورالعمل های مربوط به آن از طریق شورای عالی کشور به دستگاه های ذیربط ابلاغ شده که به دنبال آن اعتباری به مبلغ ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بین دستگاه های استانی توزیع و قسط اول آن برای اجرای برنامه های موردنیاز به حساب نهاد های دولتی مربوطه واریز شده است.

 

 

وی ادامه داد: نهادهای دولتی موظف هستند طبق اعتبار واریزی، وظایف خود را انجام دهند و گزارش عملکرد آن را برای دریافت تخصیص های بعدی ارسال کنندکه در این زمینه تاکنون برخی دستگاه ها با عملکردی خوب وارد شده اند اما مسئولان دو دستگاه تا کنون نه تنها هیچ گزارش مکتوب و شفاهی ارائه نداده بلکه در جلسات نیز حضور نیافته اند.

 

وی با اشاره به این که علاوه بر مبلغ توزیع شده در میان دستگاه ها اعتباری مازاد نیز در اختیار وزارت خانه ها قرارگرفته است، اضافه کرد: با توجه به وجود اعتبار مازاد بر مبلغ توزیع شده در بین دستگاه ها، مسئولان نهاد های دولتی وظیفه دارند با انجام و اجرای درست وظایف و گزارش عملکرد های خود سهم ویژه ای از آن را به این استان و پیشرفت این منطقه مطالبه گری کنند.

 

وی با اشاره به این که در این منطقه افرادی با عنوان تورگرد فعالیت ندارند افزود: با توجه به نام گذاری سال ۱۳۹۶ به سیستان و بلوچستان مقصد گردشگری کشور با این حال در این استان درباره تورگردی با مشکل مواجه هستیم زیرا افرادی در این زمینه نداریم.

 

جمشید نژاد هم چنین درباره راه اندازی خانه جوان در استان گفت: با توجه به این که راه اندازی خانه جوان تنها در دونقطه از استان در نظر گرفته شده، ضروری است که سال آینده با بزرگ کردن هدف، راه اندازی خانه جوان در کمیته های شهرستان در اولویت کاری قرار گیرد.

 

وی هم چنین با اشاره به لزوم تقدیر از فرمانداران زهک و ایرانشهر ادامه داد: آنان به دلیل اهمیت دادن زیاد به برگزاری ستاد های شهرستانی و حضور فعال در این جلسات باید مورد تقدیر قرار بگیرند و هم چنین به دو فرماندار میرجاوه و مهرستان به دلیل بی توجهی به برگزاری جلسات ستاد ساماندهی جوانان و اهمیت ندادن به آن باید با امضای من تذکر داده شود.

 

وی یادآور شد: نباید جوان امروز و نیازهای آن را با جوانان گذشته مقایسه کرد زیرا نوع نیاز جوان امروز با گذشته تغییر کرده است بنابراین ضرورت دارد که از نگاه جوان به مطالبات او توجه کرد .پس شکل گیری مشاوران جوان و بررسی خواسته های آن ها می تواند گامی ضروری در رفع بسیاری از مشکلات پیش رو باشد.

 

 

رتبه دوم استان

مدیر کل ورزش و جوانان هم در این جلسه گفت: سیستان و بلوچستان پس از البرز در حوزه مشارکت و عملکرد مربوطه رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

 

 

حسین ثوری افزود: امسال و تاکنون در مجموع استانی ۴۳ جلسه ستاد ساماندهی و در استان ۵ جلسه برگزار شده است که این تعداد در استان باید به ۸ جلسه تا پایان سال برسد که البته آنچه اهمیت دارد بازده این جلسات است و تعداد اهمیت چندانی ندارد.

 

 

 

معاون سیمای صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان هم گفت: حجم تاثیر منفی برخی فیلم های ساخته شده درباره اوضاع این استان در گذشته به اندازه ای بود که در ۱۲ سال اخیر با توجه به تلاش های زیاد فقط قسمتی از بار منفی آن از بین رفته است بنابراین نیازمند صرف زمان زیادتری هستیم.

 

 

علی زارعی افزود: در ۱۲ سال اخیر هیچ تصویر منفی در قالب ساخت فیلم و مستند از سیستان و بلوچستان در کشور به روی آنتن نرفته و از همان زمان ۴۰ مستند فاخر با هدف نشان دادن قابلیت و توانمندی مرزداران و مردم این منطقه، ۱۵ فیلم سینمایی و چندین سریال تولید شده است.

 

 

وی اضافه کرد: خبرنگاران فعال در صدا و سیما نیز تلاش کرده اند تا جایی که به وظیفه اطلاع رسانی آن ها لطمه ای وارد نشود چهره ای مثبت از این استان نشان دهند و حوادث را نیز به صورت تلطیف بیان کنند.

 

 

 

معاون فرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان نیز گفت: ۲۰ اسفندماه امسال خانه جوانان در زاهدان افتتاح می شود.

 

علیرضا کلانتری با اشاره به تعداد مصوبات و درصد اجرای آن ها در سه سال گذشته ادامه داد: در سال ۱۳۹۳ تعداد ۵۵ مصوبه استانی و شهرستانی، در سال گذشته، ۹۰ مصوبه استانی و شهرستانی و امسال نیز ۲۴۸ مصوبه شهرستانی و ۲۴ مصوبه استانی داشته ایم که بر خلاف افزایش تعداد مصوبه هادر سال ۱۳۹۳ فقط ۳۰ درصد، در سال ۱۳۹۴ ۶۰ درصد و امسال ۳۵ درصد از این مصوبه ها به مرحله اجرا رسیده است.

 

وی یادآور شد: ستاد ساماندهی جوانان استان اولین ستاد در کشور است که بیشترین مشارکت مدیران کل را داشته است.

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=40870
  • دیدگاه‌ها برای غفلت دنباله دار دستگاه ها از برنامه های حمایتی جوانان بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.