گـــنـدم خـــبـر : انقلاب اول ما ۲۲ بهمن، شکست استبداد در ایران بود، ۱۳ آبان تسخیر لانه جاسوسی، شکست استکبار در ایران بود و ۹ دی ۸۸ شکست تمام باطل در برابر انقلاب اسلامی بود.
برای اینکه کینه و قساوت طراحان فتنه ۸۸ شناخته شود کافیست به دست آلوده آنها در عراق، بحرین، یمن، منا و سوریه نگاه شود، در صورت غلبه دشمن در فتنه ۸۸، از کشته ملت ما پشته ساخته می شد.
همانگونه که برخی صحنه های خشن فتنه، بیانگر آن بود، حماسه ۹ دی، یادآور روزهایی تلخ و شیرین است، تلخی کار در اینجا بود که بدترین دشمنان کشور، بین برخی از ما نفوذ کردند و متوجه حضور آنها نشدند.
اینکه چرا و چگونه اینقدر دشمن بین ما نفوذ کرد از همان عبرتهای فتنه ۸۸ است.
وقتی به راهکار قانون در اختلافات سیاسی بی تفاوت باشیم، وقتی رجال سیاسی برای سکوت کردن یا حرف زدن چرتکه بیندازند و حساب و کتاب کنند، وقتی دشمن را خودی فرض کنیم، از همه بدتر وقتی افرادی با سابقه، بجای بصیرت افزایی، راه را گم کنند، نفوذ دشمن حتمی می شود.
طمع دشمن به ایران، معرفی نقاط آسیب کشور به دشمن، دل چرکین کردن مردم به یکدیگر، اتلاف مال و جان مردم و تشویق دشمن به سازماندهی تحریم ها از گناهان نابخشودنی جریان فتنه در حق کشور بود.
قسمت شیرین واقعه زمانی بود که مردم خود احساس تکلیف کردند، مردم متوجه نفوذ و حضور دشمن شدند و دیدند خطوط قرمزی مثل حرمت امام، حرمت امام حسین(ع)، خط قرمز دفاع از قدس، حرمت مال و آبروی مردم در خیابانها شکسته شد از این رو خارج از اینکه چه کسی به چه کسی رای داده بنا برتکلیف همه آمدند.
جناحها و حزبها در ۹ دی یکی شدند.
این روزها مساله این است که چگونه این حماسه ماندگار، بهتر معرفی شود و گرامی داشته شود. لازمه این کار، حضور همه ی همان خالقان این حماسه است.
برای این مهم نیاز است همگان از هر جریان و گروه زیر چتر ۹ دی حضور یابند، چتر میثاق با ولایت، نباید با مطالب فرعی و اختلاف سلیقه ها افراد را از بودن زیر چتر حماسه ۹ دی کنار زد.
برای این مهم نیاز است نظر مشورتی همگان را در گرامیداشت حماسه ۹ دی جویا شد و از طرفی برخی شخصیت ها هم نباید بی تفاوت از کنار حماسه ۹ دی بگذرند چرا که مشروعیت آنها در گرو تایید و تکریم این حماسه است نباید احساس شود جریانی درصدد تضعیف حماسه ۹ دی است.
چرا باید بخاطر لغو یک سخنرانی این تصور ایجاد شود بی شک برای از بین بردن این تصور حضور میدانی مسولان و شخصیت ها در مراسم ۹ دی ضروری است.
برنامه ریزی کاری مسولان در روز ۹دی نباید به گونه ای باشد که مردم عادی هم بگویند که فلانی بازدید، سفر، مریضی و غیره را بهانه کرده که در مراسم شرکت نکند.
حضور استانداران، فرمانداران، روسای دانشگاهها در مراسم ۹ دی باعث می شود تا این تصورها از بین برود و یا رفتار برخی شخصیت ها در غیبت این روز، اسباب طنز مردم نشود.
مردمی که حماسه ۹ دی را خلق کردند به راحتی عیار انقلابی بودن مسولان را تشخیص می دهند.
بی تردید نباید فردی انتظار داشته باشد که به حماسه ای ۹ دی سهل انگار باشد و آن وقت به عنوان یک شخصیت در منظر مردم انقلابی، محترم باشد.
آنهم حماسه ای که طمع دشمن را قطع کرد، کشور را بیمه کرد و نگذاشت ایران، کشتارگاهی چون سوریه، یمن و غیره شود.
احمد ملاشاهی