رئیس جمهور محترم؛ سهم مردم سیستان و بلوچستان از حقوق شهروندی چیست؟حقوق شهروندی را در آلوده ترین شهر جهان و بیکارترین استان کشور را تعریف کنید

  • کد خبر : 39239
  • ۰۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۲
رئیس جمهور محترم؛ سهم مردم سیستان و بلوچستان از حقوق شهروندی چیست؟حقوق شهروندی را در آلوده ترین شهر جهان و بیکارترین استان کشور را تعریف کنید

گـــنـدم خـــبـر : نماز جمعه شهرعلی اکبر به امامت حجت الاسلام و المسلمین اشرفیان امام جمعه معزز شهر علی اکبر برگزار شد.     حجت الاسلام و المسلمین اشرفیان گفت: پنج شنبه۹ دی سالروز حماسه مردم ایران در سال۸۸ و روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در انتخابات سال ۸۸ حوادثی اتفاق افتاد که […]

گـــنـدم خـــبـر : نماز جمعه شهرعلی اکبر به امامت حجت الاسلام و المسلمین اشرفیان امام جمعه معزز شهر علی اکبر برگزار شد.

 

 

حجت الاسلام و المسلمین اشرفیان گفت: پنج شنبه۹ دی سالروز حماسه مردم ایران در سال۸۸ و روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در انتخابات سال ۸۸ حوادثی اتفاق افتاد که فتنه و امتحانی بزرگ برای نظام و مردم بود.فتنه ای که هدفش گمراه کردن مردم و قرار دادن آنها در برابر نظام اسلامی بود.

 

 

 

وی گفت: عده ای خواسته یا نا خواسته در چاهی گرفتار شدند که دشمنان مدتها پیش برای آنها آماده کرده بود موضوع اعتراض به نتیجه انتخابات نبود چرا که بارها و بارها شورای محترم نگهبان و حتی شخص مقام معظم رهبری از آنها خواسته بودند با روشهای قانونی و مدارک محکمه پسند ادعای خود را ثابت کنند نه اینکه با روشهای غیرقانونی و گروه کشی خیابانی و آتش زدن اموال عمومی و درگیری با مردم و عابرین تمام کشور را به آشوب بکشند.

 

 

 

وی افزود: قطعا اگر مدیریت حکیمانه و پیامبر گونه مقام معظم رهبری نبود سرنوشت انقلاب در این فتنه طور دیگری رقم می خورد.فتنه ۸۸ با سه ویژگی و شاخصه مهم در تاریخ این کشور ماندگار و قدرت حاکمیت ولایت فقیه را بیشتر روشن کرد:

 

۱_ اول اینکه فتنه ۸۸ یک فتنه ای بود که عمیقا بر روی آن برنامه ریزی شده بود بخشی از آن در داخل و بخش مهمتر از آن در بیرون از ایران و سالها قبل از انتخابات سال ۸۸ انجام شده بود و حتی بازیگران این صحنه هم از قبل مشخص شده بودند و به تعبیر مقام معظم رهبری این فتنه یک رزمایش عظیم برای نظام جمهوری اسلامی بود.

 

 

۲_ گستردگی ابعاد مساله بود و تمام بخشها ونهادهای کشور را با خود درگیر کرد و شرایطی را برای خیلی از نخبگان هم مشتبه کرده بود و حل این بحران نیازمند یک شخصیت متفکر و کارآمد ملی بود که هم از لحاظ سیاسی و حقوقی و هم جایگاه معنوی مقبولیت عمومی و جایگاه ویژه ای نزد مردم داشت هیچ کس نمی توانست این جایگاه را داشته باشد مگر جایگاه مقام ولایت فقیه.

 

 

 

۳_ گرچه فتنه گران کار خود را با زیر سوال بردن انتخابات آغاز کردند ولی به سرعت با کنار رفتن پرده ها جهت گیری خود را به سمت درگیری با اصل نظام مقدس جمهوری اسلامی و حتی فراتر از آن درگیریبا ارزشهای اسلامی تغییر داد وقاحت وبی شرمی وقتی بیشتر نمود یافت که شعله آتش فتنه مجلس عزای امام حسین(ع) را گرفت و در روزهای عزاداری با کف و سوت و رقص به صورت سازمان یافته به عزاداران حمله و پرچمهای عزا را آتش زدند.

 

 

 

وی در ادامه گفت: ۹ دی در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز بصیرت تبدیل به یوم الله شد و برای همیشه ماندگار گردید، در واقع روز نه گفتن ملت ایران به فتنه گران و بیعت دوباره با نظام و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است.با اینکه فتنه گران در دشمنی با نظام و ملت از هیچ امری فرو گذار نبودند و خسارات سنگینی بر نظام تحمیل کردند و برگترین ظلم تاریخ را به این نظام کردند اما نظام اسلامی با آنها برخورد کرد و به جای محاکمه در داد گاههای سیاسی و امنیت فقط آنها را در خانه خودشان حبس کرده وازهمه امکانات استفاده می کنند تاتوبه کنند و به جمع مردم بر گردند اما ظاهرا این راه شیطانی همچنان ادامه دارد و ادعا می کنند چرا آنها را در دادگاه محاکمه نمی کنند شک نکنید اگر قراره بر محاکمه در دادگاه باشد به عنوان محارب و مفسد فی الارض قطعا اعدام خواهند شد.

 

 

 

خطیب نماز جمعه شهر علی اکبر گفت: رئیس جمهور محترم در همایش حقوق ملت در قانون اساسی از منشور حقوق شهروندی با ۲۲ سرفصل و ۱۲۰ماده رونمایی کردند و آمارهای قابل توجهی از رشد اقتصادی و شغل فعال دادند.

 

 

 

ویگفت: این آمارها برای مردم ما یاد آور وعده های قبلی دولت مبنی بر حل مشکلات در ۱۰۰ روز و رفع تحریم ها و سرشار نمودن مردم از ثروت و بی نیازی از پول یارانه و برگرداندن عزت به پاسپورت ایرانی است اما بعد از گذشت حدود ۴ سال کدام یک محقق شدند؟

 

 

 

وی افزود: در واقع این منشور که از طریق مخابرات هم هزینه های میلیاردی برای فرستادنش صرف شد سخن جدید و تازه ای نیست و بسیاری از موارد آن قبلا در قانون اساسی آمده و منشوری که می توانست در ابتدای دولت رونمایی شود چند ماه مانده به انتخابات آینده باید سوال کرد منشور حقوق شهروندی است یا منشور انتخاباتی؟

 

 

 

وی تاکید کرد: حقوق شهروندی مثل برخورداری از مسکن، آموزش و بهداشت حق انتقاد و اعتراض به سیاستهای غلط مهمترین عامل نقض یا تحقق حقوق شهروندی خود دولتها هستند.

 

 

 

وی گفت: حال باید از آقای رئیس جمهور سوال کرد کدام مورد انتخاباتی محقق شد؟ وضعیت مردم که دهها صد روز گذشت و جز اینکه آمار بیکاران روز به روز افزایش یافت قیمت دلار به چهارهزار تومان صعود کرد مسکن مهر و کارخانه ها هم مثل چرخ سانتریفیوژها از حرکت ایستاد.

 

 

وی تاکید کرد: آیا عزت پاسپورت ایرانی برگشت که وزیر این کشور باید چند روز معطل بماند تا ویزایش صادر شود یا عزت یعنی اینکه آمریکا به وزیر پیشنهادی ایران در سازمان ملل ویزا ندهد آیا درمنشور و حقوق شهروندی حق ندارند بدانند با متخلفان فیش های نجومی چه برخوردی صورت گرفت.

 

 

 

امام جمعه معزز شهر علی اکبر گفت: سهم مردم استان از حقوق شهروندی چیست؟حقوق شهروندی را در آلوده ترین شهر جهان و بیکارترین استان کشور که تنها منبع اکثر خانواده ها یارانه است را تعریف کنید.

 

 

وی گفت: درمنطقه ای که بنابر قول وزیر کشور با امکانات صد سال قبل زندگی می کنند.آیا سوء مدیریت بعضی مسئولین پروازی تضییع حقوق شهروندی نیست؟ آیا از آمار مهاجرت مردم سیستان از آمار طلاق و دیگر آسیبهای اجتماعی صرفا بدلیل نبود شغل و حد اقلهای معیشتی اطلاع دارید؟ آیا اگر همین هزینه میلیاردی پیامک مخابرات را برای حل گوشه ای از مشکلات مردم اختصاص می دادید بهتر نبود مردم به عملکرد افراد توجه می کنند و نتیجه آمارها را در بازار و در جیب خود بررسی می کنند کارنامه افراد بهترین تبلیغ برای یک مسئول به شمار می رود در این مدت محدود باقیمانده به داد مردم برسید و کارنامه زیباتری از خود بر جای بگذارید.

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=39239
  • دیدگاه‌ها برای رئیس جمهور محترم؛ سهم مردم سیستان و بلوچستان از حقوق شهروندی چیست؟حقوق شهروندی را در آلوده ترین شهر جهان و بیکارترین استان کشور را تعریف کنید بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.