کشف ۱۲۵ کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف از یک رستوران در شهرستان زابل/رستوران پلمپ شد

به گزارش گـــنـدم خـــبـر : ماموران و بازرسین اداره بهداشت زابل در تاریخ ۲۲ و ۲۹ آذرماه و طی دو بار بازدید از یک رستوران در شهرستان زابل توانستند در مجموع ۱۲۵ کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف عرضه کرده را شناسایی، جمع آوری و جهت معدوم سازی آنها اقدام کنند.

 

 

 

ماموران و بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت زابل در بازدید سرزده اولیه از این رستوران در سطح شهر زابل توانستند بیش از ۸۵ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد و غیرقابل استفاده که متاسفانه قرار بود جهت طبخ و عرضه به مشتریان تحویل شود را جهت معدوم سازی جمع آوری کنند.

 

 

 

لازم به ذکر این رستوران تا اطلاع ثانوی توسط بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان زابل پلمپ شده است.

 

img_20161220_132156

 

دکتر رودباری رئیس مرکز بهداشت به بازرسان بهداشت محیط تاکید کرده اند: به بازرسی های خود افزوده و کلیه رستوران ها و مکانهای عرضه مواد غذایی را با دقت و بطور مستمر مورد بازرسی قرار دهند تا افراد معدودی موجب مخاطره انداختن سلامت شهروندان نشوند.

مدیرمسئول