سردار شهید لک‌زایی الگوی عملی و حقیقی برای جامعه ما است

  • کد خبر : 37169
  • ۳۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۸
سردار شهید لک‌زایی الگوی عملی و حقیقی برای جامعه ما است

چهارمین یادواره سردار شهید حاج حبیب لک زایی عصر پنجشنبه ۲۹ مهرماه ۹۵ در گلزار شهدای حضرت رسول اکرم (ص) در شهرستان نیمروز برگزار شد. در این مراسم باشکوه، علمای شیعه و سنی، شخصیت های لشکری و کشوری و آحاد مختلف مردم شهیدپرور استان سیستان و بلوچستان حضور داشتند.     گــنــدم خــبـــر: فرمانده سپاه سلمان […]

چهارمین یادواره سردار شهید حاج حبیب لک زایی عصر پنجشنبه ۲۹ مهرماه ۹۵ در گلزار شهدای حضرت رسول اکرم (ص) در شهرستان نیمروز برگزار شد. در این مراسم باشکوه، علمای شیعه و سنی، شخصیت های لشکری و کشوری و آحاد مختلف مردم شهیدپرور استان سیستان و بلوچستان حضور داشتند.

 

 

گــنــدم خــبـــرفرمانده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان گفت: شهید حاج حبیب لک زایی در طی حیات پر خیر و برکتش همه وجودش را در طبق اخلاص گذاشت و برای ادای دین خدا و انجام رسالت، انجام وظیفه نمود.

 

 

سردار حسین معروفی اظهار داشت: هر قوم و ملیتی با یک شناسنامه معرفی می شود و شهدای عزیز ما و شهید لک زایی شناسنامه حقیقی ملت ما هستند.

 

 

وی یکی از مؤلفه های بزرگ قدرت نرم ایران اسلامی را شهدا عنوان نمود و ادامه داد: این شهدا هستند که به ما قدرت و عزت داده اند و حوزه بازدارندگی ما را بالا برده اند و امروز دشمنان انقلاب اسلامی جرأت تعدی ندارند. شهدای ما جان و آبرو خود را در طبق اخلاص قرار داده و تقدیم حضرت ربوبیت نموده اند.

 

 

وی گفت: برگزاری مراسم گرامی داشت شهدا، مراسم فتوحات نظام اسلامی، سربلندی و شرف ملت ایران است، زیرا که شهدا زنده و چراغ حقیقی راهنمای ما هستند.

 

 

فرمانده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان، سردار شهید حاج حبیب لک زایی را یکی از پرورش یافتگان مکتب وحی، مکتب علوی و نهضت حسینی معرفی کرد و بیان کرد: ایشان برای همه به تمام معنا می توانند الگو باشند.

 

 

سردار معروفی اظهار داشت: بعد از شهادت این بزرگوار با سیر و مطالعه دقیق در زندگی مجاهدانه این شهید، به این نکته رسیدم که می تواند برای ما و جامعه یک الگوی عملی و حقیقی باشد که اگر از آن پیروی کنیم در دنیا و آخرت مصونیت خواهیم داشت.

 

 

وی مولفه های ارزشمند این شهید را که به آن اعتقاد و باور داشته و می تواند برای جامعه در حوزه عقلانی بر اساس اصول و مبانی دین و هم در حوزه عاطفه و احساس برای رشد و پیشرفت تاثیر گذار باشد را سه عامل مکتبی بودن، انقلابی بودن و مردمی بودن این شهید عنوان نمود.

 

 

وی با اشاره به اینکه این شخصیت تاثیرگذار از ابتدای ورود و به تن کردن لباس جهاد و شهادت و تا پایان عمرش این سه مولفه را لمس نموده و برای همگان ملموس است، افزود: شهید لک زایی با درون رزمی، توانست با دشمن بیرون رزمی کند. توکل به خدای متعال، حسن ظن به خدا و وعده های الهی که نصرت خداوند شرطی است اگر خدا را یاری کنید او شما را یاری خواهد کرد، در وجود این شخصیت نهادینه شده بود.

 

 

فرمانده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: خیلی ها می گویند ولایت پذیری، اما این شهید عزیز، ولات باور بود. همه اعضا و جوارح این انسان، چه در زمان حیات حضرت امام راحل (ره) و بعد از آن، همه وجودش را در طبق اخلاص برای انجام وظایف و رضایت ولایت، که رضایت حق را در آن می بینید، قرار می دهد.

 

 

وی بیان داشت: تکلیف گرایی، خود را در محضر خدا دیدن، اطاعت پذیری در حکومت، رعایت سلسله مراتب فرماندهی که وصل به جایگاه ولایت است، صدیق بودن و صداقت در وجود این انسان ارزشمند نهادینه شده بود.

 

 

وی با اشاره به خاطرات این شهید، ادامه داد: این شهید همواره در حوزه دین و اندیشه اطلاعات خود را بروز می کرد. یک نکته بسیار ظریفی است. هر انسانی که بخواهد از مسیر منحرف نشود باید هر لحظه اندیشه را با ولی خود بررسی و سنجش کند که مبادا با میل خود کار کند و آنچه شرط است کار کردن با قرآن، ائمه و ولی است.

 

 

سردار معروفی با مطرح کردن سئوالی که چرا سردار لک زایی ماندگار شد؟ گفت: این شهید اخلاص در عمل داشت و کار و معامله او با برای خدا بود.

 

 

فرمانده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان ضمن تاکید بر انقلابی بودن سردار شهید حاج حبیب لک زایی گفت: بیشترین اصرار و فراوانی در صحبت های مقام معظم رهبری انقلابی بودن و انقلابی ماندن است و شهید لک زایی نیز فردی رسالت محور بود کسی بود که زمان و مکان نمی شناخت و در هر کجا قرار می گرفت تکلیف را انجام می داد. بر سر ارزش ها معامله نمی کرد و برای حفظ ارزشها ملاحظه کاری انجام نمی داد و این ها از ویژگی انقلابی بودن است.

 

 

وی ادامه داد: ایشان یک شخصیت غیر محاسبه گر مادی است همواره در تکاپوی مجاهدت است و وقتی سال ۵۹ و ۶۰ سن شهید را با سال های ۸۰ و ۸۵ بررسی می کنید متوجه خواهید شد که ذره ای ضعف و سستی در ایشان نیست همان رزمنده جوان، بعد همان رزمنده ای که عنوان ندارد تا زمانی که به درجه سرداری می رسد و جانشین سپاه می شود با همان آرمان، اعتقاد، اراده و حرارت کار می کند. خستگی ناپذیری انسان امروز لازمه پیش روندگی و پیش برندگی ماست. هر کجا گفتند بسیج نیاز دارد لک زایی آماده است. چرا؟ چون لک زایی دنبال پیش روندگی و پیش برندگی انقلاب اسلامی با همان آرمان های بزرگی است که استمرار حکومت نبوی، علوی و نهضت غدیر و حسینی در آن است.

 

 

وی نظم و انضباط کاری، حق گو بودن، روحیه جهادی و عزم ملی، ایثارگری حقیقی، از خودگذشتگی برای انقلاب و آرمان ها آن و برای مردم از دیگر ویژگی این شهید عنوان نمود.

 

 

سردار معروفی در مولفه مردمی بودن شهید حاج حبیب لک زایی گفت: به ایشان می گویند «پدر بسیجیان» و مفهوم کامل مردمی بودن این شهید است. چون مردم او را پدر خطاب می کنند. پدر سه ویژگی خاص دارد: اخلاص در تربیت، صمیمیت در رفتار و نگرانی نسبت به فرزند. این ها در وجود فرد است که به او پدر می گویند.

 

 

فرمانده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان ویژگی های بی ریا و بدون تکلف در بین مردم بودن، بی منت به مردم خدمت کردن، درد و رنج زیر دستان را لمس کردن و پیگیری مشکلات آنان، ایجاد روحیه امید در نیروها، آسایش و آرامش خانواده را فدای آسایش و آرامش مردم کردن و اهل کار خیر و کمک به مستمندان را از ویژگی های دیگر این شهید عنوان نمود و خاطر نشان کرد: وقتی انسان به تمام این ویژگی ها نگاه می کند باور قلبی دارد که یک چراغی برای هدایت ماست که راه را گم نکنیم.

 

 

گفتنی است سخنرانی فرمانده سپاه شهرستان نیمروز سرهنگ علی محبی، سخنرانی امام جمعه معزز شهرستان نیمروز حجت الاسلام و المسلمین راشکی، قرائت شعر توسط آقای محمود اله بخش و رونمایی از اثر هنری پلاک با حکاکی تمثال شهید لک زایی که توسط آقای نورا تهیه شده بود و مداحی آقای حسن جلالی نژاد از جمله برنامه های چهارمین یادواره سردار شهادت سردار حاج حبیب لک زایی بود.

 

 

نمایشگاه یادواره شهید لک زایی نیز توسط بسیج دانشجویی دانشگاه زابل در محل برگزاری یادواره برپا شد./گلزار شهدای حضرت رسول اکرم(ص)

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=37169
  • دیدگاه‌ها برای سردار شهید لک‌زایی الگوی عملی و حقیقی برای جامعه ما است بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.