می گویند مرز باز است؛! برای چه کسانی بازاست؟ سهمیه سوخت مرزنشینان به کجارسید؟ از درآمد ۲۰ میلیارد تومانی میلک چند هزار تومان نصیب مردم می شود؟

  • کد خبر : 36823
  • ۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۰
می گویند مرز باز است؛! برای چه کسانی بازاست؟ سهمیه سوخت مرزنشینان به کجارسید؟ از درآمد ۲۰ میلیارد تومانی میلک چند هزار تومان نصیب مردم می شود؟

نماز جمعه این هفته شهر علی اکبر به امامت حضرت حجت الاسلام اشرفیان، امام جمعه معزز شهر علی اکبر برگزار شد.   متن خطبه دوم نماز جمعه این هفته شهرعلی اکبر؛   حضرت حجت الاسلام اشرفیان گفت: ما هر چه داریم از همین عزاداریها و مجالس اهل بیت است از همین محرم و صفر است. […]

نماز جمعه این هفته شهر علی اکبر به امامت حضرت حجت الاسلام اشرفیان، امام جمعه معزز شهر علی اکبر برگزار شد.

 

متن خطبه دوم نماز جمعه این هفته شهرعلی اکبر؛

 

حضرت حجت الاسلام اشرفیان گفت: ما هر چه داریم از همین عزاداریها و مجالس اهل بیت است از همین محرم و صفر است.

 

 

وی گفت: روزی یک سال و عمر خودمان را در همین محرم می گیریم. کربلا به ما درس زندگی می دهد که هر زمان از حجت و ولی خدا دور شدیم سقوط می کنیم.

 

 

وی افزود: ولایت چراغ راهنمای ما در ظلمت فتنه هاست. اگر ملتی از بصیرت کافی برخوردار نباشند، هیچ حقیقت دیگری امورشان را اصلاح نمی کند و ناخواسته می شود سرباز دشمن و فجیع ترین جنایات را با نام خدا انجام می دهد.مثل آنچه شما می بینید خوارج زمان و گروه های تکفیری انجام می دهند. آدمها را زنده زنده آتش می زنند، گلوله باران می کنند و تکبیر می گویند. این همان عدم بصیرت و جهالتی است که دشمن هم در واقعه عاشورا از آن به نفع خود استفاده و آن را تقویت کرد.

 

 

وی در ادامه گفت: کربلا به ما درس می دهد که دشمن در هیچ شرایطی قابل اعتماد نیست و نه با مذاکره و نه با وعده اصلاح شدن دست از دشمنی برنمی دارد.

 

 

خطیب نماز جمعه شهرعلی اکبر گفت: احیای موضوع وقف موضوع دیگر هست. در روایت داریم هر انسانی که از دنیا می رود پرونده عملش بسته می شود مگر سه گروه:

۱- فرزند صالحی که انسان تربیت کند و برای او دعامی کند

۲- علمی که دیگران از آن نفع ببرند

۳- صدقه جاریه یعنی همان وقف کسی چیزی را وقف کند تا زمانی که مردم از این موقوفه استفاده می برند برای صاحب آن ثواب آن عمل خیر ثبت می شود.

 

 

حضرت حجت الاسلام اشرفیان گفت: شهر علی اکبر که منطقه و شهر تازه تاسیس است و هیچ امکاناتی ندارد و از طرفی استعدادهای بسیار خوبی در این منطقه وجود دارد که اگر به آنها پرداخته شود و بها داده شود قطعا برکات بسیار خوبی خواهد داشت.

 

 

وی افزود: در شهری که هیچ مدرسه و مهد قرآنی وجود ندارد، مراکز علمی و دینی ندارد، حوزه علمیه وجود ندارد؛ این همکاری شما مردم را می خواهد. هنوز زمینی مناسب برای مصلی واگذار نشده است. پیگیر تاسیس حوزه علمیه شدیم اما هم زمین مناسب می خواهد، هم بانیان و حامیانی که از این کارهای فرهنگی و دینی حمایت کنند. من از همه خیرین و واقفین عزیزی که توانمندی دارند و دغدغه دین و فرهنگ را دارند دعوت می کنم برای پیشبرد اسلام و مکتب امام حسین(ع) موضوع وقف را در این منطقه رونق بدهند و باقیات و صالحاتی از خود بر جای بگذارند.

 

 

وی در ادامه گفت: مردم این منطقه نشان دادند که در برنامه های دینی همیشه پیش قدم هستند. اگر امروز پرچم امام حسین (ع) بلند است یک قسمتش از آن شما مردم است. وقف هم باید بر اساس نیازسنجی باشد. اگر کسی می خواهد چیزی وقف کند، حتی قبل از آن مراجعه کند و ببیند چه چیزی مورد نیاز است برای وقف کردن. این منطقه دارالولایه را دریابید.

 

 

امام جمعه شهر علی اکبر گفت: خبری که بسیار ناراحت کننده بود حادثه تصادف در محور زهک به میلک بود که ۴ نفر از همشهریان مان جان خودشان را از دست دادند. هم غیر استاندارد بودن جاده های ما را نشان می دهد و هم اینکه وقتی ماشین های ترانزیت و ماشین های سنگین روی این جاده ها تردد می کنند. طبیعی است که این اتفاقات هم ممکن است رخ بدهد، اما سوال این است سهم مردم این منطقه از این مرز میلک و تردد این ماشینهای سنگین جز خسارت و خرابی جاده ها و تصادفات چه چیز دیگری است؟ مگر نه اینکه مرز یک فرصت است که باید از آن به نفع مردم منطقه استفاده کرد؟ ولی منفعت آن نصیب عده خاصی می شود.

 

 

وی گفت: می گویند مرز باز است؛! برای چه کسانی بازاست؟ سهمیه سوخت مرزنشینان به کجارسید؟ از درآمد ۲۰ میلیارد تومانی میلک چند هزار تومان نصیب مردم می شود؟ این انصاف نیست که ما کنار آب باشیم ولی لب تشنه بمانیم. رفتارها و تبعیض های مسئولین اهانت به مردم است ما از امام حسین(ع) یاد گرفتیم زیر بار ظلم نرویم.

 

 

وی افزود: آب شرب منطقه، ۳ ماه است وضعیت را بحرانی کرده، در موضوع ریزگردها و رهاسازی بچه ماهی، مرز میلک، کارخانه سیمان و اشتغالزایی هرچه از تریبون های مختلف فریاد زده شد اما بعضی حتی زحمت سخن گفتن و جواب دادن به مردم به خود ندادند. یا بین مردم حضور پیدا نکردند.

 

 

وی گفت: چرا بعضی مسئولین در بیان مشکلات متعدد مردم روزه سکوت گرفتند و بی تفاوت شده اند؟ انتظار داریم که مسئول زبان مردم گوش شنوای مردم و چشم مردم باشد درد مردم را درد خودش حساب کند. اگر این رویه سکوت و بی تفاوتی و تبعیض ادامه داشته باشد، مردم سکوت نخواهندکرد.

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=36823
  • دیدگاه‌ها برای می گویند مرز باز است؛! برای چه کسانی بازاست؟ سهمیه سوخت مرزنشینان به کجارسید؟ از درآمد ۲۰ میلیارد تومانی میلک چند هزار تومان نصیب مردم می شود؟ بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.