شهرگندمــــــ : وزیر آموزش و پرورش به مناسبت شهادت « عیسی شهرکی اصیل » معلم منطقه سرباز سیستان و بلوچستان پیامی صادر کرد.
به گزارش شهرگندمــــ به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، در پیام دکتر علی اصغر فانی آمده است:
بسم رب الشهدا و الصدیقین
بار دیگر در اقدامی نفرت انگیز دست جهالت و نادانی خشونت طلبان و افراط گرایان ، آغشته به خون یکی از فرزندان برومند ایران اسلامی شد و معلم فقید« عیسی شهرکی اصیل »را نشانه گرفت . روسیاهانی که دست به خون این آموزگار مظلوم آغشته و مرتکب این جنایت شده اند بدانند که رضایت شیاطین انس وجن را بر خشنودی اولیاء الهی ترجیح داده و خود را در آتش قهر وخشم خدای عزیزو قهار افکنده اند .
بدون تردید هدف دشمنان از این اقدام بزدلانه ، خاموشی چراغ پر نور دانش ودانایی و مشعل آگاهی است . آرزویی که همکاران دانا وآگاه این شهید سعید با ادامه راه او و روشن نگهداشتن چراغ دانش ، حسرتش را بر دل این کور دلان خواهند گذاشت.
پاداش این آموزگارشهید نزد خدای عزیز و رحیم است انشاءالله ، ولی دلهای بازماندگان و دوستداران ، مالامال از غم واندوه است .
اینجانب عروج این معلم شهید را به معلمان فرهیخته و همه داغداران این حادثه به ویژه خانواده معزز آن شهید والا مقام تسلیت می گویم و ازخداوند منان برای آن عزیز بزرگوارعلو درجات و رضوان الهی و برای بازماندگان صبرجمیل آرزومندم .
علی اصغر فانی
وزیر آموزش وپرورش