صفحه اصلی > اخبار عمومی و تا بهارستان : حلیمه عالی : ناامنی‌های ریشه در عدم مدیریت صحیح امنیتی و سیاسی استان دارد

حلیمه عالی : ناامنی‌های ریشه در عدم مدیریت صحیح امنیتی و سیاسی استان دارد

شهرگندمــــ : حلیمه عالی نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسامی در واکنش به حادثه تروریستی سرباز که منجر به شهادت یک بسیجی بلوچ و یک معلم دیگر شد گفت: انتصابات مدیران سیستان و بلوچستان برپایه یک تفکر جناحی بوده و با اعتدال منافات دارد، وقتی مسئولان نمی‌خواهند خانواده‌ آن‌ها در این استان زندگی کنند، آیا این عدالت است.

به گزارش شهرگندمـــ به نقل از مهر ، در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی حلیمه عالی نماینده مردم زابل در اخطار قانون اساسی با انتقاد از مدیریت امنیتی و سیاسی استان سیستان و بلوچستان  گفت: براساس اصل 22 قانون اساسی حیثیت، جان، مال حقوق مسکن و شغل اشخاص از تعرض مصون است مگر در مواردی که قانون مجاز بداند.  
 
وی افزود: علی‌رغم تلاش شبانه روزی سپاه پاسداران و سربازان گمنام امام زمان(عج) ناامنی‌های این استان ادامه دارد و ریشه آن در عدم مدیریت صحیح امنیتی و سیاسی در استان، بی‌توجهی به علما و ریش سفیدان و خرد جمعی است.  
 
این نماینده مجلس ادامه داد: انتصابات مدیران سیستان و بلوچستان برپایه یک تفکر جناحی بوده و با اعتدال منافات دارد. وقتی مسئولان نمی‌خواهند خانواده‌ آن‌ها در این استان زندگی کنند، آیا این عدالت است. 

مدیرمسئول

مقالات مرتبط