اشتغال‌زایی ارزانتر از مبارزه با اعتیاد است/ضرورت ارزیابی و بازنگری در قوانین مبارزه با موادمخدر

  • کد خبر : 40186
  • ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۹
اشتغال‌زایی ارزانتر از مبارزه با اعتیاد است/ضرورت ارزیابی و بازنگری در قوانین مبارزه با موادمخدر

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با انتقاد از روش‌های مبارزه با موادمخدر، بر ضرورت ارزیابی و بازنگری در قوانین مبارزه با موادمخدر تاکید کرد وگفت: رها کردن معتادان پس از ترک سبب شده تا ۹۰ درصد آنها مجددا به مواد مخدر روی آورند.     گـنــدم خـبــر : حبیب‌الله دهمرده درصد قابل توجهی از […]

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با انتقاد از روش‌های مبارزه با موادمخدر، بر ضرورت ارزیابی و بازنگری در قوانین مبارزه با موادمخدر تاکید کرد وگفت: رها کردن معتادان پس از ترک سبب شده تا ۹۰ درصد آنها مجددا به مواد مخدر روی آورند.

 

 

گـنــدم خـبــر : حبیب‌الله دهمرده درصد قابل توجهی از  روش‌های مبارزه با موادمخدر را اشتباه خواند و گفت: باید ریشه‌های اصلی در افزایش گرایش به مصرف مواد مخدر خشکانده شود، واقعیت آن است که اصل پیشگیری ارزانتر از درمان بوده بر همین اساس در گام نخست باید دلایل روی آوردن عده‌ای از مردم به مواد مخدر بررسی شود.

 

اشتغال‌زایی ارزانتر از مبارزه با اعتیاد است

نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند در مجلس شورای اسلامی، بیکاری را مهم‌ترین دلیل افزایش گرایش به مصرف مواد مخدر خواند وگفت: دولت‌ و حکومت باید نسبت به تقویت اشتغال در جامعه توجه خاص داشته باشند، اشتغال‌زایی از مبارزه با اعتیاد ارزانتر است و به طور قطع هر اقدامی در این زمینه موجب کاهش هزینه‌های بهبود معتادان و خسارت‌های وابسته به آنها می‌شود.

 

 

 

وی افزود: در گام دوم باید بسته‌ای برای بهبود کسانی تعریف شود که بنا به دلایل مختلف معتاد شده‌اند، معتادان باید تحت وضعیت بهداشتی و درمانی ترک کنند، بخش خصوصی هم می‌تواند نقش کمکی موثر در این حوزه داشته باشد اما نظارت جدی دولت لازم است زیرا اقدامات در زمینه بهبود وضعیت معتادان در شرایط کنونی مملو از مشکل است.

 

 

 

بازگشت مجدد ۹۰درصد معتادان پس از ترک

 

دهمره با انتقاد از وضعیت موجود در کمپ‌های ترک اعتیاد، گفت: فرایند ترک اعتیاد باید شبیه روند آموزش در یک دانشگاه باشد به نوعی که پس از ترک اعتیاد مهارت آموزی در دستور قرار گیرد، در حقیقت معتادان پس از ترک موادمخدر نباید در جامعه رها شوند، متاسفانه هم‌اکنون رهایی معتادان پس از ترک سبب شده تا ۹۰ درصد آنها مجددا به مواد مخدر روی آورند.

 

 

 

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه مدیریت معتادان پس از ترک اعتیاد ضروری است، گفت: مدیریت و مهارت آموزی تاثیرات بسیاری در بهبود معتادان خواهد داشت، روش‌های علمی ترک اعتیاد و مبارزه با موادمخدر باید دائما مورد ارزیابی قرار گیرد تا ایرادهای آن مرتفع و در صورتی که موثر نباشد هم باید مورد بازنگری قرار گیرد.

 

 

 

مدیریت مصرف موادمخدر تنها یکی از روش‌های مبارزه با اعتیاد است

 

وی پیگیری‌های نمایندگان در مجلس نهم برای تدوین طرحی در زمینه مدیریت مصرف مواد مخدر را یادآور شد و گفت: این بخشی از اقداماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد، این کار کامل‌ترین روش برای مباره با مواد مخدر نیست اما با توجه به اینکه مصرف مواد مخدر صنعتی افزایش یافته و اثرات مخربی هم به جا گذاشته بنابراین مدیریت مصرف مواد مخدر حداقل اقدام است تا بر مبنای آن مواد مخدر سنتی در اختیار مصرف‌کننده قرار گیرد.

 

 

 

دهمرده در ادامه ضرورت اصلاح روش‌های مبارزه بامواد مخدر در زندان‌های کشور را یادآور شد و گفت: در راستای بازنگری راه‌های مبارزه با موادمخدر باید به حوزه‌های مختلف توجه شود که مصرف مواد مخدر در زندان‌ها یکی از این موارد است، مجلس نیز باید به طور جدی ورود پیدا کند با این شرط که دولت قوانین را اجرایی سازد، متاسفانه قوانین موجود هم به درستی اجرایی نمی‌شود.

 

 

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: روش‌های مبارزه با مواد مخدر نیازمند تجدید نظر است از این رو نباید پیوسته به کارهایی پرداخته شود که تاثیرگذاری ندارد./خانه ملت

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=40186

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲
  1. آقای دهمرده فقط حرف میزنی و عملی در کار نیست. حیف از رایی که بهت دادیم

  2. بجای انتقاد راهکارارائه کنید