منطقه سیستان در آینده نزدیک صنعتی می‌شود

  • کد خبر : 39945
  • ۳۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۳
منطقه سیستان در آینده نزدیک صنعتی می‌شود

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: راه‌اندازی ۴ پروژه صنعتی کارخانه لاستیک‌سازی، کارخانه تولید کاشی و سرامیک، کارخانه تولید کاغذ و کارخانه تولید پارچه و پتو با هدف صنعتی کردن و ایجاد اشتغال در منطقه سیستان به‌زودی آغاز می‌شود.       به گزارش گـــنـدم خـبـــر  به نقل از خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علی اوسط هاشمی […]

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: راه‌اندازی ۴ پروژه صنعتی کارخانه لاستیک‌سازی، کارخانه تولید کاشی و سرامیک، کارخانه تولید کاغذ و کارخانه تولید پارچه و پتو با هدف صنعتی کردن و ایجاد اشتغال در منطقه سیستان به‌زودی آغاز می‌شود.

 

 

 

به گزارش گـــنـدم خـبـــر  به نقل از خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علی اوسط هاشمی بعد از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه سیستان و بلوچستان در زاهدان اظهار داشت: توسعه سواحل مکران در کنار توسعه پس کرانه و دیگر نقاط استان معنا پیدا می‌کند و پیام این توسعه باید برای همه مردم استان باشد چرا که نمی‌شود یک منطقه را آباد کنیم و به طور مثال در منطقه سیستان خشکسانی و رکود حکمفرما باشد.

 

 

 

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا در روزهای اخیر مانع تصویب طرح توسعه سواحل مکران شدم تا پیوست اجتماعی آن با محوریت محرومیت‌زدایی تکمیل شود.

 

 

 

وی با بیان اینکه در زمینه توسعه سواحل مکران تنها ۶۵۰ میلیون دلار جهت توسعه بندر “شهید بهشتی” چابهار به لحاظ تجهیزات اختصاص پیدا کرده عنوان کرد: به دنبال آن هستیم تا سواحل مکران به عنوان یک مدل و الگو برای دیگر سواحل سطح کشور و حتی منطقه تبدیل شود.

 

 

 

هاشمی با اشاره به مشکلات متعدد موجود در سیستان به ویژه مشکل کمبود اشتغال در این منطقه خاطرنشان کرد: در راستای کاهش این معضل علاوه بر تاکید بر اجرای به موقع طرح آبرسانی با لوله به ۴۶ هزار هکتار از اراضی سیستان که موجب فعال نگهداشتن کشاورزی منطقه می‌شود و از هر صنعت دیگری برای مردم ارزشمندتر است، به دنبال صنعتی کردن سیستان هستیم.

 

 

 

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در این راستا مقدمات راه‌اندازی ۴ پروژه صنعتی کارخانه لاستیک‌سازی ۵۵ هزار تنی، کارخانه تولید کاشی و سرامیک، کارخانه تولید کاغذ از کربنات کلسیم و آهک و کارخانه تولید پارچه و پتو در منطقه سیستان فراهم شده و به زودی کلنگ‌زنی می‌شوند.

 

 

 

وی با اشاره به تهیه ۳ سند راهبردی مهم برای سیستان و بلوچستان گفت: ۳ سند مهم مدیریت منابع آب، مدیریت بر کانون طوفان‌های شن منطقه و احیای بخشی از تالاب هامون با رویکرد اجرایی در استان تهیه شده در صورتی که در گذشته حتی یک مطالعه با رویکرد اجرایی در استان انجام نشده بود.

 

 

 

هاشمی با اشاره به ضرورت توجه به روستاهای سیستان و بلوچستان جهت جلوگیری از قوت گرفتن حاشیه‌نشینی سطح استان بیان کرد: در زمینه روستاهای استان نیازمند بازنگری در نوع نگاه به روستا و توسعه روستاهای استان هستیم و طبق مذاکرات انجام شده قرار است با همکاری دانشگاه “شهید بهشتی” مطالعات جامعی در زمینه روستاهای استان انجام شود.

 

 

 

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: به سازمان جهاد کشاورزی استان اعلام شده تا حدود سه هفته از زمان هر ماه را به حضور میدانی و بررسی شرایط مناطق روستایی استان اختصاص دهد تا در سال ۹۶ حداقل ۳۰ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی روستایی جنوب استان تحت پوشش سیستم آبیاری تحت فشار قرار گیرد.

 

 

 

وی اظهار داشت: برنامه داریم بیش از ۵۰۰۰ نفر در مناطق روستایی استان را در زمینه تولید صنایع دستی بومی فعال کنیم تا علاوه بر گسترش صنایع دستی استان، نان‌آور خانواده شوند.

 

 

 

هاشمی خاطرنشان کرد: بحث تقسیم سیستان و بلوچستان به چند استان مجزا فعلاً منتفی است چرا که دولت و مجلس مخالف ایجاد استان‌های جدید هستند و هزینه‌های جاری ایجاد یک استان جدید برای دولت بسیار زیاد است.

 

 

 

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به روابط ایران و پاکستان تصریح کرد: در زمینه کشور پاکستان ما به دنبال منافع مشترک هستیم چرا که کشورهای همسایه باید برای هم خیر جستجو کنند.

 

 

 

وی به دستاوردهای برجام در استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: برگزاری اجلاس “آیورا” در چابهار، خرید تجهیزات استراتژیک بندر “شهید بهشتی” چابهار، ورود حدود ۸۰ هیئت سرمایه‌گذاری خارجی به استان، برگزاری اجلاس سه جانبه ایران، هند و افغانستان، راه‌اندازی خ دریایی عمان به چابهار و احیای صنعت در سطح استان، از دستاوردهای برجام در سیستان و بلوچستان است.

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=39945

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 10در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱۰
  1. shotor dar khab binad panbe daneh.

  2. انتخابات ریاست جمهوری نزدیکه

  3. اره هیچ مشکلی نداریم همه چی عالیه کسی هم بیکار نیس سیستان کارخونه ها اماده افتتاحه فقط باید قیچی رو بدیم دست اقای هاشمی افتتاح کنن بس کن اقای استاندار بخدا بس کنید .ادم ساکت باشه سنگین تره بخدا

  4. بس کنید وعده های دروغ را .چرا به سولات مردم سیستان که از زبان امام جمعه محترم زابل ایراد شده پاسخ نمی دهید جناب استاندار.
    دستاورد برجام برای منطقه سیستان چه بود؟
    بزودی یعنی چه وقت ؟؟؟؟چند سال؟؟؟
    گوش مردم حتی از شنیدن وعده های سر خرمن شما خسته شده.فقط شعار و تظاهر در عمل هیچ هیچ

  5. سلام
    اقای هاشمی تاریخ در مورد شما و خدماتتان قضاوت خواهد کرد …
    لطفا …

  6. باز انتخابات داره نزدیک میشه!

  7. با حلوا حلوا گفتن دهان شیرین نمیشه!

  8. دو صد گفته چون نیم کردار نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. الله اکبر……چه رویی دارد

  10. صنعت و سخت افزارها همیشه دیده شده و حمایت می شوند و سیستم ها و شبکه ها ،نرم افزارها وبدافزارها دیده نمی شوند و مسلم حمایت و نظارت هم نخواهند شد!!!!
    اینست درد و وضعیت وخیم دانشگاههای سیستان و جامعه ویران کرده !!! ان
    ساختمان کارخانه آرد را در سیستان انبار غله اسیا!!!! داری(خجالت بکشیم که امروز یکی هم نداریم)
    سوزنی ساده هفتاد میلیون توپ برای دنیا در پاکستان بسازد و ایجاد اشتغال می کند
    کارخانه و پتروشیمی و چرم مصنوعی، نیروی بیکار دستمزد نصف قیمت پاکستان داری!!! اما اندازه یک دهم یک کشور جهان سومی هوش و استعداد تجاری برای شناخت نرم افزارها ، بدافزارها و هدف بزرگ بین المللی برای سیستان ندارید !!!
    نمی دانیم و نمی شناسیم انحصارات ،،بازیهای بد افزاری استانی و کشوری را نه دانشگاهها و نه مدیران محلی!!!
    پس دردها ،فقرها ،بیکاریها ، ظلم ها ، شکستها و رانتها ادامه خواهد داشت غم بسیار خورید بر نادانی و دوستی خاله !!!
    متن فقط برای اصلاحگری و اندیشه و حذف نفرمایید
    سپاسگذار مرام و همتتان