با شروع وزش باد در سیستان، قصه ی سقوط تیرهای برق تکرار شد.
گـــنـدم خـــبـر : ساعت ۲۲ دیشب بود که با افتادن هفت تیر برق فشار قوی و ضعیف نیمی از شهر علی اکبر در خاموشی فرو رفت، ولی تا الان هنوز خبری برای رفع این مشکل نیست.
یکی از شهروندان شهر علی اکبر در گفتگو با خبرنگار ما گفت: طوفان شدید شب گذشته باعث شد تا قصه تکراری سقوط تیرهای برق دوباره تکرار شود و بخشی از شهر علی اکبر شب گذشته را با قطع برق و سرما شدید سپری کنند.
وی افزود: با توجه به اینکه اکثر تیرهای برق فرسوده است، تکرار چنین حوادثی در آینده را هم محتمل دانست.
امیدواریم طی ساعات آینده بالاخره مسئولین مربوطه از خواب بیدار شوند و نسبت به تعویض و جایگزینی تیرهای برق اقدام نمایند.
با توجه به هشدارهای هواشناسی و انتشار اخطاریه از چند روز قبل نسبت به وزش طوفان شدید و کاهش دما، عدم آمادگی ستاد بحران استان و شهرستان های سیستان و همچنین اداره برق شهرستان نسبت به چنین حوادثی جای سوال دارد و لازم است ستاد بحران استان هر چه سریعتر به موضوع ورود پیدا کند.