شهرگندمـــ : سامان جهانتیغ هم به اندازه ورزشی که انجام میدهد در استان ما ناشناس باقی مانده است , شاید او هم اگر مانند دهها قهرمان دیگر استان در دیگر شهرهای کشور زندگی میکرد , حال و روز بهتری داشت و به شکل بهتری از سوی مسئولین امر تکریم میشد , متاسفانه دراستان ما بنوعی از سوی مسئولین ورزش استان با ورزشکاران مدال آور آسیایی و جهانی برخورد شده است که گویی مانند اینها هزاران نفر داریم , غافل از اینکه تعداد آنها به انگشتان دو دست هم نمیرسد , سامان جهانتیغ هم یکی از آن قهرمانان است که پس از 7 سال حضور و فعالیت در رشته سپک تاکرا( والیبال یا پا) و کسب مقامهای مختلف کشوری و آسیایی , نه تنها از وی هیچ حمایتی نشده است بلکه حتی به خود این زحمت را نداده ایم این قهرمان را به مردم استانمان معرفی کنیم.
البته ازحق نمیگذریم , درهمین مدت کوتاهی که از روی کار آمدن مدیریت جدید ورزش استان میگذرد , ثوری جوان نشان داده است که عزم خود را جهت حمایت از ورزشکاران و قهرمانان استان جزم کرده است , برای وی و دیگر دلسوزان ورزش استان آرزوی موفقیت داریم.
آنچه مطالعه میفرمائید مصاحبه یک گندمـــ پرسی در زاهدان با سامان جهانتیغ عضو تیم ملی سپک تاکرا میباشد.
س: خودتان را معرفی کنید؟
من سامان جهانتیغ هستم متولد سال 1369 در زاهدان
س: در چه ورزشی فعالیت می کنید؟
بنده به مدت 7 سال است که به در زاهدان به ورزش سپک تاکرا( والیبال یا پا) در شاخه های ونت ، رگو ، دابل ، هوپ تاکرا مشغول هستم.
س: آیا تا به حال به مقامی هم دست پیدا کردید؟
ورزش سپک تاکرا یک نوع ورزش تیمی است و تیم هایی که من در انها بازی کردم موفق به کسب 3 مقام کشوری و 1 مدال آسیایی در ماه گذشته شده اند.
در مسابقات آسیایی که در تایلند برگذار شد موفق به کسب مقام سوم شده ایم و اخیرا هم در مسابقات سوپر لیگ کشور تیم استان سیستان و بلوچستان به کاپیتانی بنده موفق به کسب مقام سوم در کشور شد و همچنین از بنده 3 دفعه به اردوی تیم ملی دعوت شده ام و در اردو حضور داشته ام و در اردو به نابغه ی سپک تاکرا ی ایران مشهور شدم.
س: از مسابقات آسیایی بیشتر برایمان بگویید؟
این مسابقات در شهر پوکت تایلند در سطح آسیایی برگزار شد , که تیم ایران با انتخاب 12 نفر از میان 20 بازیکن راهی مسابقات شد. در این مسابقات تیم ما با تیم های هند ، تایلند و کره هم گروه بود که نهایتا با یک شکست در مقابل کره , موفق به کسب مقام سوم آسیا شدیم.
س: از تحصیلاتتان بگویید؟
بنده در رشته ی جغرافیا و برنامه ریزی شهری در مقطع کارشناسی دانشجو بوده ام که متاسفانه به علت مشکلات مالی در ترم 8 انصراف دادم.
س:هم اکنون به چه کاری مشغول هستید؟
بنده ورزش را به طور حرفه ای دنبال می کنم در این راه با مشکلات فراوانی روبرو بوده ام. در این استان ما از حداقل امکانات در این ورزش محروم بوده ایم و با این حال مدال های رنگین رو برای استان به ارمغان آورده ایم.
بیاد دارم برای اولین مرتبه که برای مسابقات رفته بودیم کسی باورش نمی شد که این رشته ی ورزشی در استان سیستان و بلوچستان فعال است و در همان مسابقات هم موفق به کسب مقام شدیم و الان چند سالی می شود که نام استان در مسابقات سپک تاکرا کشور می درخشد این در حالی است که کمتر پیش امده که از آنها تقدیر به عمل آید. اما در دیگر نقاط کشور ورزشکاران این رشته با عقد قرارداد های بین 5 تا 15 میلیون تومانی بازی می کنند.
س: آیا تا کنون از طرف مسئولین از شما تقدیر به عمل آمده؟
جز در هفته ی بسیج تاکنون مسئولین یادی هم از من نکردند و هیچ تقدیر و تشکری هم از من نشده است.
س: آینده این ورزش را چطور ارزیابی می کنید؟
با توجه به تجربه ی بنده در این رشته و استعداد بومی های منطقه ، بنده توانایی این را دارم که ورزشکارانی را در این رشته تربیت کنم که حرف اول را در سطح کشوری بزنند اما در این زمینه مشکلاتی وجود دارد اول به علت به مهری مسئولین اکثر ورزشکاران استان انگیزه ی خود را از دست داده اند و نمونه اش هم خود من هستم که اگر روال به همین شکل باشد دیگر برای این استان بازی نخواهم کرد و دوم کمبود بودجه و اسپانسر در استان موجب نزول این قبیل رشته های ورزشی و عدم موفقیت آنها در کشور گشته است و این دردناک است.
گزارش : امیرنورا _ زاهدان