صفحه اصلی > اخبار سیستان و سایر خبرها : مردم سیستان از حسن تدبیر رهبر معظم انقلاب در تخصیص بودجه به کشاورزی تقدیر کردند

مردم سیستان از حسن تدبیر رهبر معظم انقلاب در تخصیص بودجه به کشاورزی تقدیر کردند

شهر گندمـــ : مردم شهرستان‌های زابل و زهک در طوماری به منظور تقدیر و تشکر از حسن تدبیر مقام معظم رهبری در تخصیص بودجه ویژه برای بهبود شرایط کشاورزی در منطقه و ایجاد امید در منطقه سیستان امضا کردند. 

139304232305452303207983

 به گزارش شهـر گـندمـــ ،مردم شهرستان‌های زابل و زهک روز گذشته در طوماری به منظور تقدیر و تشکر از حسن تدبیر مقام معظم رهبری در تخصیص بودجه ویژه برای بهبود شرایط کشاورزی در منطقه و ایجاد امید در منطقه سیستان امضا کردند.

متن طومار به شرح ذیل است: رهبر فرزانه انقلاب، امام  و پیشوای ما حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) ما مردم دارالولایه سیستان ضمن آرزوی سلامتی و طول عمر حضرت‌عالی، تشکر و قدردانی خود را از توجه ویژه به منطقه و دستور تأمین مالی و اجرای طرح 46 هزار هکتار آبیاری اراضی کشاورزی سیستان از صندوق توسعه ملی ابراز می‌کنیم.

و سر بر آستان بصیرت و محبت شما می‌ساییم و می‌گوییم بر دل‌های سیستانی‌ها بذر امیدی پاشیدید که به زودی شاهد جوانه‌های آن خواهیم بود.

رهبر معظم انقلاب مدتی قبل دستور فرمودند که مبلغ 500 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی به منظور ایجاد زیرساخت‌های لازم برای آبرسانی به مزارع منطقه سیستان اختصاص داده شود.

تسنیم

مدیرمسئول

مقالات مرتبط