گندمـــ پرس : آنچه مطالعه میفرمائید یادداشت ارسالی از سوی علیرضا شجاعی جوان سیستانی میباشد که خطاب به مسئولین استان نوشته شده است.
انتشار این مطلب نشان از تائید یا تکذیب موارد مطروحه نمی باشد و کسانی که دراین نوشته مورد خطاب قرار گرفته اند می توانند با ارسال جوابیه بدان پاسخ بگویند.
علی اکبر شجاعی : باسلام
مردم شریف و ولایتمدار سیستان به دلیل دوری از مرکز با عدم خدمات روبه رو بوده و از امکانات رفاهی محروم می باشند که این باعث شده مردم با مشکلات عدیده ای رو به رو شوند.
در واقعا در کلام ساده تر مردم محروم این خطه در حال حاضر وضعیت خوبی نداشته و نیاز به رسیدگی و توجه بیشتری دارند.
منطقه سیستان که ساختار آن کشاورزی ٬ دامپروری و صیادی بوده در حال حاضر بدلیل ۱۷ سال خشک سالی متوالی و کمبود آب و بسته شدن مرز ٬ عده زیادی از مردم و جوانان این منطقه در اوج مشکلات بسر برده که این باعث به وجود آمدن مشکلات اجتماعی بسیاری در سطح شهرهای منطقه سیستان گردیده است.
در روستاها هم جوار و شهرستانهای اطراف سیستان هم بدلیل عدم کار مناسب شاهد مهاجرت فراوان هستیم لذا مسئولان سیستان باید توجه ای خاص به این منطقه داشتند باشند چرا که رهبر معظم انقلاب از سیستان به عنوان تنگه احد کشور یاد می کند
سیستان با پیشینه تاریخی غنی خود دارای یک فرهنگ است و ظرفیت بسیار بالایی در جذب گردشگری دارد وجود , کوه خواجه ، دهانه غلامان ، شهر سوخته ٬ قلعه سام ، قلعه مچی ، آسیابهای بادی ، قلعه رستم ، زاهدان کهنه ، مناره قاسم آباد ، آتشکده کرکویه ، دریاچه هامون، پارک چاه نیمه همه این ها بیان این ظرفیت است پس لازم مسئولین همه تلاش خود را در زمینه رفع کمبودات و معرفی ظرفیت گردشگری در این منطقه داشته باشند و بصورت جهادی عمل نمایند و به شکل برجسته ای نسبت به رفع کمبودات و محرومیت ها مردم شریف و ولایتمدار دارالولایه سیستان اقدام نمایند تا از طرف دولت به این منطقه توجه ای خاص گردد.
در پایان جای دارد تشکری داشته باشم از مسئولان سیستان و شهرستانهای هم جوار!!!!
آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان , حجت الاسلام و المسلمین کیخا امام جمعه زابل , حجت الاسلام و المسلمین گزمه امام جمعه هیرمند , حجت الاسلام و المسلمین خدری امام جمعه زهک , دکتر حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان , دکتر حلیمه عالی نماینده مردم سیستان , عباسعلی ارجمندی فرماندار زاهدان , هوشنگ ناظری فرماندار زابل , معصومه پرندوار فرماندار شهرستان هامون , محمدعلی پیری فرماندار شهرستان هیرمند , و همه اساتیدی که در عرصه سربلندی سیستان زحمت کشیده اند
علی اکبر شجاعی فر