گــندمـــ پرس : یکی از مشکلات اصلی عدم توفیق کسب و کار بخصوص درکارهای تولیدی در سیستان عدم حمایت مردم از این تولیدات می باشد , در اکثر شهرهای کشور اگر توجه کرده باشیم , بخوبی مشخص است وقتی کالایی در یک شهر تولید می شود مردم آن شهر به جهت حمایت از آن کالا سعی می کنند در مواقع لزوم همان کالای تولیدی شهر خود را تهیه و استفاده نمایند , اما در سیستان این مهم مورد توجه قرار نگرفته و مغفول مانده است , که می طلبد پس از این مورد توجه قرار گیرد.
امروزه کسب و کارهای خانگی به عنوان راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان محسوب می گردند. قابلیت انجام این نوع کسب و کار در «منزل» سبب ایجاد مزایای بسیاری برای شاغلین آن ها می شود، که از جمله می توان به ایجاد توازن بین مسئولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان، حذف هزینه های مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه و ایاب و ذهاب، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده و ایجاد زمینه های کار خانوادگی، امکان انتقال تجارب از طریق آموزش غیررسمی به شیوه استاد- شاگردی بین اعضاء خانواده و… اشاره نمود.
به گــزارش گـندم پرس طرح مشاغل خانگی برای اولین بار به صورت آزمایشی در کشور و در شهرستان زابل با حمایت وزارت کار و امور اجتماعی و نیز همکاری فرمانداری شهرستان زابل تحت عنوان دویست هزار فرصت شغلی در کشور در حال انجام است.
شرکت تعاونی مروارید سفید هامون یکی از طرح های مشاغل خانگی در شهرســتان زابــل می باشد که در زمینه تولید اسکاچ ظرفشویی در طرح های ( سیمی ، خورشیدیی و کتابـی ) و صنایع غذایی ( کشک و آچار سیستانی ) مشغول بکار است.
چندی پیش به بازدید از خط تولید این شرکت رفتیم و با آقای ابراهیم مفتح پور مدیر عامل شرکت مذکور گفتگو یی پیرامون خدمات و محصولات شرکت و همچنین مشکلات پیش رو این شرکت، داشتیم.
مفتح پور مدیر عامل شرکت تعاونی مروارید سفید هامون گــفت : محصولات شرکت در دو زمینه تولید اسکاچ ظرف شویی ، کشک و آچار سیستانی ارائه می گــردد ؛ طی 4 سالی که از فعالیت شرکت می گذرد مستقیماٌ برای 45 نفر از همشهریان سیستانی اشتغال ایجاد گردیده است.
مــدیر عامــل این شرکت تولیدی نداشتن دفتر فـــروش مــرکزی و عدم حمایت صادرکنندگان مراکز پخش مواد غـذایی سیستان را یکی از دغدغه های و مشکلات اصلی این واحد تولــیدی اعـلـام کــردند و از بازاریان ، صادر کنندگان و مراکز بزرگ پخش مواد غدایی خواستار حمایت و خرید این محصول تولیدی را داشته تا با همت والای شما دلسوزان به سیستان عزیز برای ایجاد اشتغال گامی موثر برداشته شود و روزی را ببینیم که این محصولات در کل استان و به کشورهای افغانستان و پاکستان صادر شود.
درودبراین رادمردسیستانی که اندیشه وسرمایه خویش رادرزابل بکاربردندومثل کسان دیگرنبودندکه راهی دیارغریب میشوندوآنجاسرمایه گذاری میکنند.
سلام…نیشگون محکم
مردم باید حمایت کنن ولی مسولین بیشتر مثلا معافیت مالیاتی…گرانی برق گرانی آب…
شرکت مذبور به استناد ماده 132 ق م م در صورت داشتن پرواتنه بهره برداری و ارائه اظهارنامه و صورتهای مالی می توئاند تا 10 سال از معافیت مالیاتی 100درصدی برای درامد ابرازی خود استفاده کند.
البته تا جایی که من اقای مفتحخ پورو می شناسم تابحال نه اومده دارایی و نه تکالیف قانونی شو انجام داده.
پس بدا به حالش
شما فقط داخل اداره ممیز مالیاتی هستی اگر ساعت اداری داری کامنت می ذاری که معلومه چطور کار می کنی و اگر ساعت غیر اداری هست که شما هم یک شهروندی.
در ضمن باید بهت بگم ظاهرا شما درب اداره داریی یکی یکی رفت و آمد افراد رو چک می کنی
آقای ممیز مالیات با سلام
اگه ایشان (به فرض) تا بحال اذاره شما نیامده برای اینه که دیده که در بعضی موارد اداره شما چه کرده . در برخی موارد جنان مالیاتی بر صاحبان مشاغل بسته شده که صاحب کار عطای آن شغل را به لقایش بخشیده و جان خودش را برداشته رفته . جان برادر در همچین شهری اگه کسی ماند باید به او کمک شود . در این شهر به استثنای چند شغل برای حفظ بقیه باید انها را از رفتن به اداره دارایی هم معاف کنند ! ایجاد شغل در زابل مانند عبادت است . شما نگران خلوت شدن اداره تان نباشید .
من که کشکو اچار رو ندیدم تو بازار ولی بازم درود بر این مرد سیستانی
من دارم تومغازم واقعاباکیفیته فردوسی42بیابهت بدم
یکی از اساسی ترین مشکلات ایشون عدم بازاریابی مناسب برای طرخشونه که میتونه با تبلیغات وتوسعه به شهر های شمالی ایران وحتی دیگرنقاط صادر شود وباعث پیشرفت وگردد
اقای مفتح پور باید کارش رو گسترش بده مثلا سبزی های مختلف رو خشک و بسته بندی بکنه و یا خیار های تولید شده در سطح سیستان خیار شور درست بکنه و با بسته بندی شکیل و قیمت مناسب و رقابتی در اختیار مردم قرار بده و چندین مورد دیگه در ضمن ما سیستانیها هم از محصولات تولید شده در سیستان و از کارگر سیستانی و سرمایه گذار سیستانی با خریدمون حمایت بکنیم
به سرمایه داران خطه سیستان پیشنهاد میشود با توجه به اینکه زابل یکی از بهترین خاک های رس ایران رو داره کارخانه کاشی ، سرامیک در سیستان تاسیس شود و یا با احداث کارخانه تولید کالباس و سوسیس در سیستان و استفاده از دام های تولید شده در سطح سیستان به عنوان مواد اولیه و تهیه سوسیس و کالباس با کیفیت بسیار بالا میتوان هم اشتغال زایی مستقیم و غیر مستقیم کرد و هم به دامداران و کشاورزان کمک کرد