لـزوم سامـانـدهـی و نظـارت بـر فـروشـندگــان دام و طـیـور

  • کد خبر : 28142
  • ۲۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۹
لـزوم سامـانـدهـی و نظـارت بـر فـروشـندگــان دام و طـیـور

گندمــــ پرس: با نزدیک شـدن دهـم ذی الحجه و عید قـربان یکی دیگر از مصادیق بارز عدم مدیریت شهری ، این بار با مشاهده افرادی که تقریبا در تمامی ساعـات روز با گله های گوسفند ،جهت فروش دام در کـوچه ،خیابان ، بازار و مکانهای عمومی حضور دارند،رخ می نماید . به گـــزارش گندمــــ پرس […]

گندمــــ پرس: با نزدیک شـدن دهـم ذی الحجه و عید قـربان یکی دیگر از مصادیق بارز عدم مدیریت شهری ، این بار با مشاهده افرادی که تقریبا در تمامی ساعـات روز با گله های گوسفند ،جهت فروش دام در کـوچه ،خیابان ، بازار و مکانهای عمومی حضور دارند،رخ می نماید .

به گـــزارش گندمــــ پرس ، در خیابان امام خمینی (ره) و روبـروی اداره مخابرات خـرابه ای است که عـده ای اقدام به فروش انـواع دام ، طیـور ، مــاهی و در مــواردی ذبـح غیر بهـداشتی دام و طیور می کنند ، که علاوه بر عــدم رعایت مسائل بهداشتی،چهره ای زشت و نازیبا از شهر را برای شهروندان، رهگذران و مســافـــران تابستانی به تصـویر می کشد.

 

IMG-20150911-WA0024

 

نزدیک شدن به روز عید مبارک قربان مستلزم توجه بیشتر به امر ساماندهی کار و فعالیت فروشندگان دام و طیور می باشد.

 

received_1613202432277655 

 

اگرچه ظـاهرا در جاده ی فــرودگاه مکانی برای خرید و فروش دام در نظر گرفته شده اما متاسفانه بدلیل عـدم نظارت و ضعـف مــدیریتی، به طور صحیح و کامل، اجرایی نشده است .

 

 

بی سرو سامانی که در ایام مختلف سال و در حرفه های گوناگون به چشم می خورد بسیار آزار دهنده است، مانند فرا رسیدن فصل بارآوری هنـدوانه و خربزه در زابل که کشاورزان پس از گذر محصولاتشان از هفت خوان کم آبی ، خشکسالی ، گرما و طوفانهای شن و ماسه در سیستان به قصد فروش ماحصل زحمات خود راهی شهر و بازار می شوند اما، مکان خاصی برای فروش و عرضه محصولاتشان در نظر گرفته نشده و نمی شود ، محصولاتی که می شود با مدیریت صحیح به شهر ها و استان های مجاور برود، متاسفانه به بهایی بسیار پایین به دست دلالها و واسطه ها می رسد و بعد از یکسال جان کندن و انتظار، سود نهایی به دلیل عدم درایت مسولان ،در جیب آنها می رود.

 

 

در حال حاضر هم دامداران و روستاییان عزیزی که می خواهند دستمایه ی کوششان را به فروش برسانند با همین معضل مواجهند و علاوه بر آن مکان مناسبی جهت فروش و ذبح بهداشتی دام دیده نمی شود .

 

 received_1613202525610979

شایسته است مدیران مرتبط با این مساله در شورای بهداشت که در راس آن فرماندار ارجمند قرار دارد، شهرداری،دامپزشکی،مرکز بهداشت و یا بهتر بگوییم پلیس بهداشت، جهت رفع این نقیصه راه و راهکاری بیندیشند تا نه حق کشاورز و دامدار زحمت کش شهرمان پایمال شود نه حقوق شهروندی مرزنشینانی که سیستان صبور را برای نفس کشیدن و زندگی خود و فرزندانشان برگزیدند .

 

جــواد قنبری

دبیر سرویس اقتصــادی

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=28142

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 6در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۶
  1. ممنون از دوستان گندم پرس وشخص آقای قنبری
    جناب شهردار
    توروبه خدا
    اینجا شهر است شهری به نام زابل
    اگر این حرف مرا قبول داری .دام زنده رو از بازار و سطح شهر
    جمع کن.دوسال است بنده به عنوان یک شهروند برای دفاع از حق خود و همشهریانم به شهرداری مراجعه میکنم…
    ولی جوابی دریافت نکردم.
    ازجناب خمر گرفته تا حضرتعالی آقای محبی و آقای نوروز پور مدام مزاحمتان می شدم
    هیچ اقدامی ندیدم
    جناب شهردار این بار موضوع را جدی تر رسیدگی کنید.

  2. بسیار عالی،
    ان شااله مورد توجه و با سرو سامان ی مواجه بشه
    امیدواریم ارگانهای ایجاد شده برای خدمت رسانی از جمله جهاد کشاورزی و بازرگانی که ضعف شدیدی موقع فروش محصولات جالیزی خصوصا نشون می دن، داشته باشن.
    فروش دام هم جرم نیست ،ان شااله در مکان مناسب و شایسته سامان پیدا کنه.

  3. دوست گرامی ما که نگفتیم جرم است
    باید از سطح شهر و معابر عمومی جمع بشه
    چون واقعا چهره زشتی به شهر داده است
    مشکل همون حرف اول شماست
    اقایون ساماندهی بلد نیستند..

    • جناب آقای اسکندری ، صد رحمت به این تصاویر ، تصاویر سلاخی دام ها و سر و پاچه آویزان و خون های جاری اونها در هر کوچه و برزن این شهر واقعاً تماشایی است !!!!
      متاسفانه خبری هم از اقدامات جدی اعضای کم تجربه شورای شهر و شهردار بلند همتان نیست.
      مثل اینکه دوستان میگن:
      همه چی آرومه …

  4. دوست عزیز
    دقیقا درست می فرمایید.
    همین موضوع رو باز شهرداری به گردن بهداشت محیط میندازه
    خلاصه تو این شهر
    هیچ کس به فکر تمیزی و نظافت نیست.

  5. سلام
    مقصر اصلی دامپزشکی هست که با داشتن واحد نظارت و اکیپ پلیس بهداشت هیچ گونه فعالیتی انجام نمیده نه از مراکز عرضه مرغ – مرغ پرکنی ها – کشتار غیر مجاز و غیر بهداشتی قصابیها کنترل مراکز عرضه دام کلا هیچ تعاملی با شهرداری و مرکز بهداشت نداره
    موندم کارمندای دامپزشکی زابل عملا چه کاری انجام میدن