پیگیری درد دل های مردمی:پاسخ معاونت و نماینده مجری طرح لوله گذاری سیستان به سوالات شما

  • کد خبر : 33736
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۱
پیگیری درد دل های مردمی:پاسخ معاونت و نماینده مجری طرح لوله گذاری سیستان به سوالات شما

گندم پرس: درد دل های مردمی راهی برای ارتباط بین مردم با مسئولین می باشد و هیئت تحریریه گندم پرس نیز تمام تلاش خود را برای رساندن درد دل های شما شهروندان گرامی به مسئولین مرتبط انجام خواهد داد. یکی از شهروندان با ارسال درد دلی سوالاتی را مطرح و بیان نمودند که با توجه […]

گندم پرس: درد دل های مردمی راهی برای ارتباط بین مردم با مسئولین می باشد و هیئت تحریریه گندم پرس نیز تمام تلاش خود را برای رساندن درد دل های شما شهروندان گرامی به مسئولین مرتبط انجام خواهد داد.

یکی از شهروندان با ارسال درد دلی سوالاتی را مطرح و بیان نمودند که با توجه به اهمیت موضوع آن را با روابط عمومی مجری طرح در جریان گذاشتیم.

در ادامه متن ارسالی بهمراه جوابیه را بدون هیچگونه تغییری به سمع و نظر شما شهروندان گرامی می رسانیم.

درد دل ارسالی:

بعداز مدتها زندگی در شرایط خشکسالی و بحران طوفان شن که باعث بیکاری و مهاجرت روزافزون زابلیها شده دولت و استانداری اقدام به اجرای طرح لوله گذاری ۴۶٠٠٠ هکتاری نموده اند که طبیعتا چندین شرکت عمرانی جهت اجرای طرح وارد سیستان شده اند تا طرح را اجرا کنند.

سوال این است؛ در همین زابل تعدادی از سکنه مالک دستگاههایی مانند لودر و بیل مکانیکی و کمپرسی کامیون و … هستند ؛
چه تعداد از این دستگاهها به کار گرفته شده که حداقل به ازای هر دستگاه لا اقل سه نفر که بیشتر به کار مشغول شوند؟؟؟
انچه که پیداست تمام دستگاهها را از استانهای دیگر اورده اند و زابلی ها هم هیچ …!

فرستنده: شهریاری

پیگیری گندم پرس +جوابیه معاون مجری طرح

در ادامه پاسخ(جوابیه) مهندس غلامحیدر زورقی معاونت و نماینده مجری طرح لوله گذاری در سیستان را خواهیم خواند:

همانطوری که اکثر هموطنان سیستانی نیک آگاهند، اجرای طرح خط انتقال به دشت سیستان از نیمه دوم سال ۹۴ در ۷ ناحیه عمرانی منطقه سیستان آغاز گردیده، که در این مدت کوتاه دستاوردهای مهمی را به همراه داشته است،

اشتغال مستقیم ۱۰۲۸ نفر نیرو در سطوح تحصیلی دکتری، کارشناس ارشد، کارشناس ،فوق دیپلم و پایین تر که بیش از ۸۰ درصد را نیروهای بومی تشکیل داده اند ، این در حالی است که ده ها نفر بصورت غیر مستقیم از فواید این طرح بهره مند گردیده اند.
احداث کارخانه تولید لوله با ظرفیت اشتغال ۱۴۰ نفر از مهمترین آنهاست.
فراموش نکنیم که بکارگیری ۸۰ دستگاه ماشین سبک و ۱۷۲ دستگاه ماشین آلات سنگین در حال حاضر در پروژه مشغول بکار هستند، که بخش عمده این ماشین آلات از منطقه به اجاره گرفته شده اند، اگر احدی در منطقه دستگاه سنگین دارد که نتوانسته با پیمانکاران به توافق برسد امری دور از انتظار نیست.
امیدوارم این چند جمله پاسخی بر منتقد قابل احترام بوده باشد.ان شاءالله

هیئت تحریریه گندم پرس از پاسخگویی و احساس مسئولیت ایشان کمال تشکر را دارد و امیدواریم با این پاسخ شبه بوجود آمده از سوی شهروندان رفع شده باشد.

در ارتباط با موضوع بیان شده گروه فیسبوکی سیستان فراموش شده سوالات فوق رابا فرماندار شهرستان زابل در میان گذاشتند که در ادامه پاسخ ایشان را به سمع نظر شما شهروندان گرامی می رسانیم:

پاسخ ناظری فرماندار شهرستان زابل به سوالات مطرح شده:

سلام تاکید و سعی شده که در وهله اول هم در بحث جذب نیروی مورد نیاز و هم امکانات و تجهیزات از توانمندی های موجود در سیستان استفاده گردد مگر در شرایط خاص که امکانش فراهم نگردد.

 

برای ارتباط با ما وعضویت در کانال تلگرامی گندم پرس اینجا کلیک کنید.

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=33736

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲
  1. اقای زورقی بکار گیری باز نشسته های جهاد کشاورزی ایجاد شغل نیست/ بکارگیری نیرو های غیر متخصص فقط به مسیر نابودی طرح کمک می کند/رشته خود شما چیست چقدر از مهندسی مکانیک سیالات یا هیدرولیک و یا مهندسی آب می فهمید. رشته …..چیست؟ سرعت پیشرفت طرح به سمت غیر صحیح بسیار زیاد است.

  2. ازمرد ان اقدام وعمل جناب آقایان دکتر کیخا ودکتر دهمرده به مطلب شهروند توجه کنند آقایان دکتر شما دونفر اگرچاره ساز نشوید بنده تاروز مرگ پای صندوق انتخابات نمی روم چون بهتر ازشما سراغ ندارم