نشان دانشگاه آکسفورد انگلیس در دستان پژوهشگر فرهنگی سیستانی

  • کد خبر : 40216
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۰:۰۷
نشان دانشگاه آکسفورد انگلیس در دستان پژوهشگر فرهنگی سیستانی

پژوهشگر فرهنگی سیستانی توانست نشان دانشگاه آکسفورد انگلیس را در جریان برگزاری کنفرانس بین المللی کوآلالامپور مالزی کسب کند.     بـه گـزارش گـنــدم خـبــر : در جریان برگزاری کنفرانس بین المللی کوآلالامپور مالزی که با حضور صدها دانشمند و اندیشمند فرهیخته از دانشگاههای سراسر دنیا در شهر کوآلالامپور مالزی برگزار شد، مقاله ی ارسالی ابراهیم […]

پژوهشگر فرهنگی سیستانی توانست نشان دانشگاه آکسفورد انگلیس را در جریان برگزاری کنفرانس بین المللی کوآلالامپور مالزی کسب کند.

 

 

بـه گـزارش گـنــدم خـبــر : در جریان برگزاری کنفرانس بین المللی کوآلالامپور مالزی که با حضور صدها دانشمند و اندیشمند فرهیخته از دانشگاههای سراسر دنیا در شهر کوآلالامپور مالزی برگزار شد، مقاله ی ارسالی ابراهیم سراوانی و همسر فرهنگی ایشان در بخش ادبیات ملل و علوم انسانی شایسته ی تقدیر از سوی دانشگاه آکسفورد انگلیس به عنوان ناظر و حامی این کنفرانس قرار گرفت و این دانشگاه با اهدا لوح از پژوهشگر ایرانی سیستانی الاصل تقدیر کرد.

 

 

ابراهیم سراوانی نخبه ی فرهنگی سیستانی که در سال ۲۰۱۶ هفت مقاله ی پذیرفته شده در دانشگاههای ترکیه، فرانسه، مالزی، گرجستان و دیگر دانشگاههای معتبر دنیا داشته است موفق شده است چهار نشان زرین آکادمی جهانی استرالیا و نشان علمی دانشگاه ملی گرجستان را نیز از آن خود کند.

 

 

 

لازم به ذکر است این پژهشگر سیستانی دو کتاب با عناوین مشاعره ی آسان و زنان و دختران مسلمان از منظر قرآن و حدیث، چالشها و راهکارها در سال جاری به چاپ رسانده و موفق شده است عنوان استاد نمونه و برتر اخلاق و عمل را از دانشگاه علوم پزشکی زابل کسب کند.

لینک کوتاه : http://gandomkhabar.ir/?p=40216

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 7در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۷
  1. درود بر استاد ابراهیم سراوانی عزیز. امیدوارم همان گونه که ایشان در نزد دوستان و دانشجویان و دانش آموزان و همکارانشان فوق العاده عزیز و قابل احترام هستند.مسئولین شهرستان و استان هم هوای ایشون را داشته باشند.چند روز قبل با این استاد گرانقدرم صحبتی داشتم.و از ایشان پرسیدم آیا مسئولین سیستان هم حمایتی از شما کرده اند.و ایشان با همان لبخند همیشگی گفتند.من کار رو برای رضای خدا و اعتلای جایگاه ایران و سیستان انجام میدم و انتظار قدردانی و تشکر ندارم.

  2. از ته قلبم به عنوان یک سیستانی تحصیلکرده به این استاد بزرگوار و همه ی مردم سیستان تبریک می گویم. تا کور شود هر آنکه نتواند دید. درود بر همه ی سیستانیهای عزیز.واقعا افتخار بزرگیست که از بین هفت هزار مقاله ی ارسالی جزو ده مقاله ی برتر دنیا باشی. از دانشگاه ما هفت مقاله ارسال شده که یکی پذیرفته نشده. حال اینکه این مقاله علاوه بر پذیرش بین ده مقاله ی برتر باشه.جای صدها تحسین و تبریک داره.من دور از سیستان هستم.اهالی گندم پرس تبریکم رو به ایشان برسانند .

  3. جناب اقای سراوانی برای جنابعالی وهمسرمحترمه تان ارزوی توفیق وسربلندی دارم امیدوارم درتمامی امورات سربلندوپیروزباشید(خادم شماهراتی پور)

  4. باسلام و تبریک به جناب سراوانی. جناب سراوانی همانگونه که مستهظر هستید مهد ادبیات و زبان پارسی، ایران است؛ شما در ایران چه کاشته اید تا در آینده درو کنید؟ مجلات علمی و پژوهشی ملاک ارزیابی علمی یک محقق است نه صرفا همایش ها که خیلی ارزش علمی ندارند. در کشور ایران و مجلات داخلی، خودتان را به اثبات برسانید و اگر دوستان کار پژوهشی انجام داده باشند؛ همایشهای خارجی برای اینکه آمار مقالات ارایه شده را بالا ببرند، انشای بچه مدرسه ای را هم چاپ میکنند. پیروز باشید.

  5. آقایان و خانمهای دست اندرکار گندم پرس. ممنون از اطلاع رسانی شما.من هر روز سایت شما رو می بینم و با دیدن خبر موفقیت پزوهشگران و اساتید سیستانی فوق العاده خوشحال می شوم.هر ماه تقریبا یک خبر خوشحال کننده اعلام می کنید.تا فراموش نکرده ام یک تبریک جانانه هم عرض کنم.به استاد علم و اخلاق.جناب آقای سراوانی عزیز.که فکر می کنم موفقیت هاشون به خاطر خدمت صادقانه به پدر بزرگوارشون و نیز تک تک همکاران و دانش آموزانشان است. یکی از همکاران می گفت.آقای سراوانی بسیار مودب و متین هستند.به طوری که برای تک تک همکارانشون تمام قد بلند میشن و تا حالا کسی به آقای سراوانی نتونسته سلام داده باشد.چون ایشان در سلام دادن به همکاران.خانواده ها .همسایه ها و اقوام همیشه پیش قدم هستند.خداوند حفظشان فرماید.

  6. افرین

  7. با سلام و تبریک به جناب سراوانی و همه ی سیتانیهای عزیز. برای فردی که خود را سیستانی معرفی کرده اند و پیام خوبی هم نگذاشته اند.عرض می کنم.”چو خواهی که نامت رود در جهان/مکن نام نیک بزرگان نهان. آیا نوشته های شما در حد انشای بچه دبستانی نیست که تا حالا نتوانسته اید در همایش دانشگاههای داخل و خارج کشور شرکت کنید.من خودم یک تحصیلکردهی تحصیلات تکمیلی هستم . مقالاتی که به خارج از کشور ارسال میشه. بخصوص به کشورهای اروپایی بر اساس استاندارد APA هست نه در حد انشای بچه مدرسه ای. ضمن اینکه خبر دارم. و از نزدیک آقای سراوانی رو می شناسم. ایشان در ۹۵/۱۲/۶ دعوت دانشگاه علم و فرهنگ تهران هستند و باید برای ارائه ی سخنرانی اونجا باشند.اگر شرایط شون اجازه بدن و اونجا رفتند.تصاویر حضورشون رو براتون می فرستم تا بدانید یک شخصیت علمی و پزوهشی سیستانی را به جای حمایت نباید با این حرفها نا امید کرد.سپاس