آیا مدیران برای بهره وری موثر و جلوگیری از تخریب طرح های میلیاردی برنامه ای دارند؟

  • کد خبر : 33115
  • ۲۹ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶
آیا مدیران برای بهره وری موثر و جلوگیری از تخریب طرح های میلیاردی برنامه ای دارند؟

گندم پرس: جای بسی شادمانی است که این روزها هر شهروند حکم یک خبرنگار را دارد و با مسولیت و احساس تعهد به اتفاقات پیرامونش می نگرد و آنها را منعکس می نماید و چه خوب که این انعکاس به صورت مستند ارائه و پیگیری می شود. یکی از شهروندان با ارسال کلیپ کوتاهی تایمر هشدار […]

گندم پرس: جای بسی شادمانی است که این روزها هر شهروند حکم یک خبرنگار را دارد و با مسولیت و احساس تعهد به اتفاقات پیرامونش می نگرد و آنها را منعکس می نماید و چه خوب که این انعکاس به صورت مستند ارائه و پیگیری می شود.

یکی از شهروندان با ارسال کلیپ کوتاهی تایمر هشدار را در ذهن ما روشن و استیکر علامت سوال را جلوی چشمانمان نمایان نمود.

برای دانلود ویدئو اینجا کلیک کنید.

یکی از طرح های مثبت و قابل تامل محیط زیست ساخت بند آب در اطراف کوه خواجه برای احیای دوباره کوه اوشیدا و نگه داشتن و ذخیره آب در اطراف این کوه بوده است.

هزینه های میلیاردی برای طرحی که ظاهرا خوب ارزیابی شده است و نتیجه آن را نیز شاهد بودیم.
اما آنچه این روزها شاهد آنیم عدم برنامه ریزی اولیه برای محافظت و بهره برداری از این طرح است و اکنون با باز کردن دایک هایی برای عبور آب(همانطور که در کلیپ ارسالی یکی از شهروندان مشاهده می نمایید)آن هزینه های میلیاردی در حال نابودیست.

ضمن اینکه آنچه به نظر می رسد و البته نمی تواند نظریه کارشناسی و قطعی باشد این است که این خروجی های بازگشایی شده ،موجب هدر رفت میزان قابل توجهی از آب می شود .

از همین روی امیدواریم مسولان مربوطه پاسخی برای سوالات مردم داشته باشند:

_ آیا لازمه ی شروع و استارت یک طرح ،برنامه ریزی نمی باشد؟

_ آیا نباید در یک طرح آن هم با هزینه های بالا ، لوله هایی برای انتقال آب پیش بینی شود؟تا شاهد تخریب و بازگشایی دایک ها نباشیم؟ البته شواهد گویای وجود لوله هایی در گذشته است که کنده شده و در حال حاضر موجود نیست که همین مساله هم می تواند ناشی از عدم نظارت لازم باشد.

_ آیا در طرحی که چند میلیارد اعتبار داشته تعبیه کردن سد برای عبور و خروج آب و تعیین محل هایی برای عبور آب در زمان پرآبی و نیاز ضروری نبوده است؟

همانطور که می دانید قبل از اجرایی شدن یک طرح باید مطالعات کاملی پیرامون آن صورت گیرد و آینده نگری در مطالعات و برنامه ریزی، امری ضروری بوده است،

_ آیا در برنامه ریزی های صورت گرفته در گذشته فکر حال نبوده اید که شاید روزی حجم ورودی آب به گونه ای شود که مجبور به باز کردن خروجی هایی شویم برای عبور، در حالی که می توانست با جانمایی لوله ها، سدهای کوچک بتنی و هزاران مورد دیگر از بازگشایی و تخریب، جلوگیری نمود.

در پایان تشکر می کنیم از شهروند محترمی که با ارسال ویدئو، ذهن ما را به این سمت سوق داد و امیدواریم پاسخ و پاسخگویی برای سوالات ما وجود داشته باشد و موضع گیری های ناراحت کننده جای خود را به احساس مسولیت در پاسخگویی به سوالات ما و مردم منطقه بدهد .ان شاءالله

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=33115
  • دیدگاه‌ها برای آیا مدیران برای بهره وری موثر و جلوگیری از تخریب طرح های میلیاردی برنامه ای دارند؟ بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.