گندم پرس: با توجه به حجم بالای پیام هاو اظهار گلایه مردم نسبت به وضعیت اورژانس و بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان زابل تصمیم برآن شد تعدادی از درد دل های مردمی را در یک متن کامل و جامع بدون تغییر به سمع و نظر شما شهروندان و همراهان گندم پرس برسانیم.
درد دل های ارسالی شهروندان و مخاطبین گندم پرس به شرح زیر می باشد.
_ وضعیت مبهم شماره دهی در کلینیک تخصصی امام خمینی(ره)
با سلام خسته نباشیدعکسی فرستادم مربوط به امروز صبح کلینیک تخصصی بیمارستان امام خمینی زابل است.
میخواستم بگم که این کلینیک جوابگو بیماران نیست و نوبت دهی بیماران محدود است مثلا هر دکتر ده تا مریض بیشتر نمی بیند.
کسی دیشب ساعت ۱۲ یا ۴صبح آمده نمی تواند پذیرش شود چون نوبت دهی تا ده نفر محدود شده یا روز قبل اعلام نمی کنند که دکتر مثلا قلب امروز نمیاد، بیمار میاد از ۴صبح تا ۸صبح منتظر میمونه بعد که مسئول پذیرش میاد میگه فلان دکتر امروز نیست چرا از روز قبل اطلاع رسانی در تابلو اعلانات نمی شود؟؟
با تشکر از گروه تحریریه گندم پرس – حسین غفورپناه
این شهروند در پایان به خبرنگار گندم پرس گفت: مثلا زابل یک جراح مغز و اعصاب دارد ده نفر بیشتر شماره داده نمی شود، یک پیرمردی که دیسک کمر داشت از روستاهای دور هیرمند ساعت چهار صبح آمده بود شماره گیرش نیامدو دوباره برگشت!!!
_ کمبود پرستار و لوازم پانسمان همراه با عدم پاسخگویی راهکار جدید درمان در اورژانس زابل
ازساعت ۱۲:۳۰دقیقه ی چهارشنبه ۹۵/۳/۱۲بعلت نبودپرستارونداشتن باندپانسمان مریض ازدردبخودش می تابدوکسی جوابگونیست دراورژانس میدان جهادشهرستان زابل
_ وضعیت نابسامان بیمارستان امام خمینی (ره) زابل به روایت تصویر
این شهروند به خبرنگار گندم پرس گفت: سرویس بهداشتی در این بیمارستان همانطور که در تصاویر مشاهده نمودید از وضعیت خوبی برخوردار نیست.
همانطور که در مطالب و تصاویر ارسالی مردم خواندید و مشاهده نمودید، وضعیت شماره دهی در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان زابل با مشکل مواجه است و با توجه به حضور تعداد زیادی بیمار تنها ده نفر می توانند برای درمان نزد متخصص مراجعه کنند.
در بخشی دیگر از مطالب ارسالی با نام کمبود پرستار و لوازم پانسمان همراه با عدم پاسخگویی راهکار جدید درمان در اورژانس زابل را مشاهده نمودید که بیمار بالغ بر یکساعت در وضعیت بد به سر می برد و هیچگونه رسیدگی نسبت به وضعیت و بهبودی بیمار انجام نگرفته است.
در بخش پایانی و در تصاویر ارسالی وضعیت سرویس های بهداشتی و دیگر موارد را مشاهده نمودید که تصاویر خود گویای همه چیز می باشد.
مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زابل تدابیر لازم را برای برطرف کردن و بهبود شرایط کنونی در دستور کارخود قرار دهند تا مردمی که از راه دور و نزدیک با هزاران امید مراجعه می کنند با شرایط اینچنین مبهم روبه رو نشوند و دست خالی و ناامید از درب بیمارستان بر نگردند.ان شاءالله
برای ارتباط با ما وعضویت در کانال تلگرامی گندم پرس اینجا کلیک کنید.
اوضاع شهر همینجوریه.ما چقدر صبوریم
وقتی دکتر نصیری فردی به نام دکتر اکبری را با پارتی بازی میذاره معاون بهداشتی اوضاع از این هم بهتر نباید باشه
چه ربطی به دکتر اکبری زاده داره وضعیت اورژانس و نوبت دهی؟؟!!!!
دکتر نصیری بی عرضه ست و یه مترسک که از بالا هدایت میشه من خودم تو این سیستم شاغلم و بسیار به مشکلات سیستم واقفم. بعد میان نظرسنجی عملکرد میذارن.با این پول طرح تحول نظام سلامت خیلی کارهای بهتری میشد کرد ولی آقایون فقط به فکر تحول جیب پزشکا هستن.
برادر محترم چه ربطی به دکتر اکبری داره دکتر اکبری معون بهداشت ولی کلینیک و بیمارستان زیر نظر معاونت درمان اتفاقا از زمانی که دکتر اکبری معاون بهداشت شده خیلی اوضاع بهداشتی روستاها سروسامان گرفته
باسلام.بنده از وضعیت نوبت دهی کلینیک راضی نیستم .بهتر است نوبت گیری تمام پزشکان از طریق تلفن گویا انجام شود .تا روستایی دورافتاده کرایه بیهوده ندهد.با تشکر
واقعا راست میگه،جالب اینه داخل میرى،یک بنر زده توهین الفاظ رکیک بکارببرى شلاق ودادگاه .ولى مریض چه حقى داره ها؟ که شماباهاش بدبرخوردتوهین میکنید.جواب نمیدید.متاسفم زابل
وضعیت بیمارستان ها در سیستان زیر صفر هست این از وضعیت بیمارستان امام که در متن گزارش اومده ، بیمارستان بیرون شهر که پر از سگ هست فضای سبز صفر ، شما شبها بروید و داخل بیمارستان قدم بزنید با انواع حیوانات و انواع زباله ها و نخاله ها در محیط بیمارستان مواجه میشوید شاید روشنایی محیط بیمارستان رو عمدا درست نمیکنن تا این مشکلات کمتر به چشم بیاد و سگ ها و زباله ها رو کمتر ببینیم !!!کیفیت خدمات صفر ، نحوه برخورد صفر از هر لحاظ صفر !چندین بار هم هم در سایت های مختلف گزارش تهیه شده اما هیچ فایده ای نداشته چون آقایون مسئول بیمارستان و هم مدیران بالا دستی علوم پزشکی خیلی پوست کلفت هستن فکر کنم پوستشون از پوست کروکودیل هم کلفتر هست ! البته عامل اصلی ثبات مدیران بیمارستان ها و علوم پزشکی مردم داری در سیستان هست ! مردم داری که به شدت در سیستان رواج داره و پدر مردم رو در همه زمینه ها در آورده ! لعنت به مردم داری ! این وسط آقایون که دارن حقوق های چند ده میلیونیشون رو میگیرن و ککشون هم نمیگزه فقط حق مردم مظلوم سیستان در این سالها پایمال شده !!! هر چقدر هم فریاد بزنیم کسی نمیشنوه چون قرار نیست اصلا حرف حقی شنیده شود!
ازگندم پرس تقاضامیکنم ساعت ۴صبح درمحلی که مردم به صف هستندحاضر شوند.وگلایه های مردم رابشنوند
سلام .من موافقم که نیرو کمه .امکانات به اندازه کافی نیست ولی حتما باند هست .در مورد تعداد ویزیت بیماران ، برای هر ساعت حضور متخصص در کلنیک اجازه ویزیت ۸بیمار داده شده است به این معنا که برای چهار ساعت عصر اجازه ویزیت ۳۲ بیمار را دارن . این قانون وزارتخانه است .در مورد عکس سرویسهای بهداشتی .این عکس مربوط به قسمتی که بخش تعطیل شده ودر حال بازسازی میباشد بوده .بیاییم واقعبین باشیم و حرمت نگه داریم .
چند بار به بیمارمان رسیدگی شده و چه تعداد بیمارانی که از مرگ حتمی نجات داده شده ان ولی گاهی کاستی هایی هم هست اما واقعبین باشیم وحقیقت را بگوییم .
سلام
ممنون گندم پرسی های عزیز بابت گزارش خوبتان خدا خیرتان بدهد.
من هم شخصا چند بار مراجعه کردم و مشکلات زیادی رو مشاهده نمودم و بارها هم خدمت دکتر نصیری رسیدم و هم خدمت دکتر دروحی رئیس محترم بیمارستان امام خمینی(ره) باور ندارین حاضرم حضوری خدمت برسم و با هم بریم خدمت آقایون
آقا خلاصه کلام اینکه اکثر مسئولین شهری ما و بالاخص بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی زابل خودشون و به خواب زدن و نمیخوان مشکلات مردم و حل کنن وگرنه اگه خواب میبودن با این همه تلنگر بیدار میشدن
نوبت دهی باید هم تلفنی باشد هم حضوری و هم اینترنتی مثل خیلی از بیمارستانهای کشور
اصلا هر بیمارستان یا کلینیک باید وب سایت اختصاصی داشته باشد تا مردم دسترسی کامل به اطلاعات مربوطه داشته باشند.
حرف برای گفتن زیاد هست ولی چه فایده که گوش شنوایی نیست.
فقط باید در خاتمه هم از شما عزیزان رسانه تشکر کنم و هم خواهش کنم که این پیاممو بدون سانسور بذارین و حذف نکنید.
سپاسگزار