تجمع پرشور مردم شهر علی اکبر در سال روز حماسه ۹ دی

در سال روز حماسه ماندگار ۹ دی، اقشار مختلف مردم شهر علی اکبر، در کنار مزار شهدای گمنام این شهر تجمع کردند.
گـــنـدم خـــبـر : در این مراسم که برنامه های متنوعی برگزار گردید، حضرت حجت الاسلام والمسلمین اشرفیان طی سخنانی به ریشه ها و اهداف فتنه سال ۸۸ و در مقابل آن خلق حماسه ی ۹ دی از جانب مردم بصیر ایران پرداخت.
ایشان ضمن تبریک یوم الله ۹ دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت بیان داشتند: بصیرت یعنی تحلیل درست و به موقع، بصیرت یعنی تدبّر و تحلیل با موازین عقلی و شرعی. زیباترین تعبیر را مقام معظم رهبری فرمودند: بصیرت در این دوران و همه دورانها یعنی جبهه گیری درست و به موقع؛ یعنی اینکه خط درگیری با دشمن را تشخیص دهیم و جای دوست و دشمن را اشتباه نگیریم؛ مثل ملت غیور ایران که در حماسه ۹ دی دلاورمردانه و به موقع به صحنه آمدند و بساط ظلم فتنه گران و منافقین را برچیدند. ۹ دی روز عزت و اقتدار و اوج شکوه وحدت ملت بود.
ایشان با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ و حوادث پس از آن گفتند: بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ که حضور ۴۰ میلیونی و مشارکت ۸۵ درصدی مردم، بزرگترین پیروزی و عزت جهانی را برای کشور ما به ارمغان آورد که این میزان مشارکت مردمی در دنیا بی نظیر است، عده ای جاه طلب تلاش کردند شیرینی این پیروزی ملی را به کام مردم تلخ کنند و شروع کردند به تخریب اماکن و اموال عمومی، درگیری و آشوب و شعار علیه مقدسات نظام و اصل نظام. حتی وقاحت به جایی رسید که به مجلس عزا و عزاداران امام حسین(ع) هم حمله کردند.حجت الاسلام اشرفیان افزودند: فتنه ۸۸ از پیچیده ترین فتنه های تاریخ بود و بسیاری از نخبگان ما را دچار شک و تردید کرد و بسیاری از کشورها با همین انقلابهای اصطلاحاً مخملی سقوط کردند و بسیاری از خواص و نخبگان ما در این امتحان رفوزه شدند و نتوانستند موضع گیری خوبی داشته باشند.
وی در ادامه به دستاوردها و پیام های این روز پرداختند و گفتند: حماسه ۹ دی سه دستاورد و پیام مهم برای همه جهانیان و به ویژه فتنه گران و منافقین داشت:
۱- انقلاب مردمی ما یک انقلاب دینی و اسلامی است که از عاشورای حسینی نشات گرفته و حضور حماسی مردم در ۹ دی ۸۸ یکبار دیگر ماهیت معنوی و عاشورایی انقلاب را تثبیت کرد و به همه فتنه گران پیام دادند که هنوز هم خون حسین، پیام حسین و مرام حسین در بند بند وجود این مردم و انقلاب جریان دارد.
۲- عمود خیمه انقلاب ولایت فقیه است. ولایت فقیه رکن رکین نظام است و مهمترین عنصر حکومت دینی است و مردم ما در طول این سالها به نقش کلیدی ولی فقیه به عنوان سکاندار انقلاب در امواج سهمگین و توفانهای مهیب بارها و بارها تجربه کردند. نگاه ما به جایگاه ولایت فقیه یک نگاه صرفا سیاسی نیست، بلکه یک نگاه اعتقادی و دینی است و اطاعت از ولی فقیه اطاعت از خدا و رسول خداست و تضعیف این جایگاه تضعیف ولایت پیامبر و آل پیامبر است و دشمن هم با درک این جایگاه به دنبال تضعیف و تخریب این جایگاه است. حضور با شکوه مردم در ۹ دی اعلام بیعت و بصیرت و هوشیاری مردم در ولایت پذیری بود. همه عزت و آبروی امروز کشور و ملت ما تحت ولایتمداری ماست.
۳- انسجام، وحدت و یکپارچگی مردم. در سال ۸۸ شرایطی پدید آمد که با تبلیغات و جوسازی گسترده، دشمنان سعی کردند بین مردم و نظام شکاف ایجاد کنند و از روزنه شکاف نفوذ کنند، اما مردم متحدانه و هوشیارانه ۹ دی جواب دندان شکنی به همه دشمنان داخلی و خارجی دادند.
ایشان در پایان با اشاره به نفاق و دورویی برخی بیان داشتند: امروز شناخت دوستان از دشمنان کمی مشکل است؛ آنقدر افراد چهره عوض می کنند که گاهی اطرافیان آنها هم دچار شک و تردید می شوند. بصیرت یعنی اینکه بدون توجه به گذشته و ظاهر افراد به عملکرد و موضع گیری و شرایط فعلی، آنها را ملاک ارزیابی قرار دهیم. امروز بعضی، هر خیانتی انجام می دهند و از اسم رهبری هزینه می کنند که پشت این مسئله اهداف شوم دیگری نهفته است. هنوز رگه هایی از فتنه در این کشور وجود دارد، چرا باید یک مسئول حضور مردم در ۹ دی را عامل تفرقه بداند. چرا باید یک استانداری در یکی از استانها به صراحت اعلام کند من آشوب سال ۸۸ را فتنه نمی دانم و در این برنامه هم شرکت نمی کنم.
افرادی هستند که با سکوتشان با عدم محکوم کردن، با تعمد بر عدم حضورشان در این برنامه ها فتنه را تایید می کنند.
در ادامه ی این مراسم، جناب سرهنگ سنچولی فرمانده سپاه ناحیه هامون طی سخنان کوتاهی به تبعات و خسارات فتنه ۸۸ به نظام، کشور و مردم اشاره کردند و گفتند: فتنه ۸۸ خسارات جبران ناپذیری به نظام و کشور زد و در سطح بین المللی اقتدار ما را خدشه دار کرد و کاری کرد که دشمنان ما جسورتر و پررو تر شوند و هم در داخل، به اماکن و اموال عمومی و شخصی مردم خسارات زیادی وارد شد. چه خون هایی که ریخته و چه جسارت هایی که به مقدسات و اعتقادات مردم شد.