به گزارش گندم پرس به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه شهرستان زابل عصر روز پنج شنبه به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان ابا عبد الله الحسین ( ع ) و هفته دفاع مقدس جمعی از اهالی فرهنگ، استادان شعر و ادب و شاعران جوان و پیشکسوت منطقه سیستان با حجت الاسلام والمسلمین دکترعلی اکبر کیخا دیدار کردند.
امام جمعه زابل در این دیدار اظهار داشت: هنرمندان با قلم و مفاهیم ژرف شعر خود می توانند در جامعه فرهنگ ساز شوند.
وی از تلاش های احمد نهتانی از نخستین بنیانگذاران نوحه سیستانی تقدیر کرد و گفت: هویت فرهنگ سیستانی باید در جامعه حفظ شود در غیر این صورت به راحتی دستخوش تهاجم فرهنگی می شود.
حجت الاسلام والمسلمین کیخا از نشست ماهانه خود با شاعران منطقه سیستان خبرداد و گفت: برنامه های فرهنگی با حضور شاعران و هنرمندان باید در مصلی ها برگزار شود.
این دیدار به همت واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان در سالن همایشات مجموعه مصلی المهدی ( عج) شهرستان زابل برگزار گردید .
در پایان از طرف حوزه هنری سیستان و بلوچستان اثری نفیس از احمد بستانی هنرمند این استان به امام جمعه زابل اهدا شد.