چرایی عدم تشکیل ستاد بحران در مساله بی آبی هیرمند و بررسی عملکرد ستاد بحران در گفتگو با اربابی مدیرکل

  • کد خبر : 25438
  • ۱۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۵
چرایی عدم تشکیل ستاد بحران در مساله بی آبی هیرمند و بررسی عملکرد ستاد بحران در گفتگو با اربابی مدیرکل

گندمــ پرس : در پی بروز مشکلات فراوان ناشی از گرما , طوفان و کم آبی در روستاهای شمالی سیستان برآن شدیم تا این مشکلات را در گفتگویی با اربابی مدیرکل ستاد بحران استان بررسی نماییم. وی همچون همیشه با روی گشاده و با حوصله به سوالات ما پاسخ گفت  که جای تقدیر و تشکر […]

گندمــ پرس : در پی بروز مشکلات فراوان ناشی از گرما , طوفان و کم آبی در روستاهای شمالی سیستان برآن شدیم تا این مشکلات را در گفتگویی با اربابی مدیرکل ستاد بحران استان بررسی نماییم. وی همچون همیشه با روی گشاده و با حوصله به سوالات ما پاسخ گفت  که جای تقدیر و تشکر دارد.

 

IMG13324696

 

تامین اعتبار جهت حل مشکل روستاییان شمال سیستان

به گزارش گندمــ پرس اربابی مدیرکل ستاد بحران استان با توجه به مشکلات خاصی که در سیستان و بخصوص در روستاهای شمالی شهرستانهای هیرمند و نیمروز وجود دارد , گفت :  , اعتبار لازم جهت حل این مشکل از محل اعتبارت ستاد بحران استانداری در اختیار آبفا روستایی استان قرار گرفته است و آنها هم پیگیر کار هستند , اما طی مراحل اداری زمانبر می باشد و الا کوتاهی دراین خصوص صورت نگرفته است.

 

 

عدم ارائه درخواست مبنی بر بحرانی بودن شرایط  از سوی ستاد بحران شهرستان هیرمند , علت عدم تشکیل ستاد بحران استان

وی همچنین درخصوص عملکرد دستگاههای دولتی جهت حل مشکل کم آبی و بی آبی شهرستان هیرمند گفت : سال گذشته این شهرستان با مشکلات عدیده مواجه بود , که با حضور فرماندار این شهرستان , مدیران آب و فاضلاب روستایی جلسه ای در مدیریت بحران و سال جاری نیز در دفتر معاون عمرانی استاندار برگزار گردید و مقرر شد که آب و فاضلاب شهری و روستایی با استفاده از خطوط آب همدیگر , هماهنگی لازم را انجام دهند تا موقتا مشکلات این شهرستان حل شود , تا زمانی که آب و فاضلاب روستایی پروژه را به اتمام برساند و بصورت اساسی مشکلات مردم را حل کند , این مساله نتیجه پیگیری های مداوم فرماندار در سال گذشته و امسال بوده که پیگیریهای وی که یکی از فرمانداران فعال منطقه می باشد قابل تقدیر است

اربابی , درخصوص عدم برگزاری ستاد بحران استان درخصوص بحران بی آبی روستاها نیز گفت : فرماندار هر شهرستان رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران هر شهرستان می باشد , در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان , مقرر شده است اگر بحرانی در شهرستانها بوجود آید شورای هماهنگی مدیریت بحران آن شهرستان تشکیل  می شود , پس از تشکیل جلسه اگر مدیریت ستاد بحران شهرستان با توجه به امکاناتی که دارد , نتوانست مشکل را حل کند , درخواست خود را به مدیریت بحران استان ارسال می کند و از مدیریت بحران استان درخواست همکاری و کمک می کند و ما وارد عمل می شویم , درخصوص مشکل بحران آبی که مطرح می شود از سوی فرماندار شهرستان هیرمند هیچگونه درخواستی مبنی بر تشکیل شورای هماهنگی مدیریت بحران استان به این مدیریت ارسال نشده است و به همین دلیل ما به این مساله ورود نکرده ایم.

 

 

اقدامات صورت گرفته از سوی ستاد بحران استان درخصوص مشکلات سیستان

وی درخصوص اقدامات صورت گرفته از سوی مدیریت بحران  استانداری درخصوص سیستان گفت : تا کنون اعتبارات خوبی در اختیار دستگاههای مختلف از محل اعتبارات مدیریت بحران قرار گرفته است , از جمله این اعتبارات می توان به 6 میلیارد تومان اعتبار جهت تثبیت شن های روان در اختیار اداره کل منابع طبیعی استان , 7 میلیارد تومان جهت تکمیل بیمارستان تنفسی زابل در اختیار دانشگاه علوم پزشکی زابل , 1 میلیارد اعتبار به بنیاد مسکن جهت حل مشکل شهرک محمد شاهکرم و . . .

همچنین با هلال احمر استان هماهنگی لازم صورت گرفته است که در روستاهای که مردم مشکلات بیشتری را به واسطه گرما و طوفانها تحمل می کنند سبد غذایی بصورت مرتب توزیع شود که این کار درحال انجام می باشد و اگر کوتاهی صورت گرفته می توانند گزارش نمایند تا برخورد لازم صورت گیرد.

وی در ادامه از توجه ویژه استاندار به مشکلات مردم سیستان خبر داد و گفت :  مهندس هاشمی استاندار بحث سلامت مردم سیستان را بصورت جد در دستور کار خود قرار داده و در تمامی جلسات بر رفع این مشکل و توجه ویژه بدان تاکید دارند

وی مهمترین مشکل سیستان را بحث اشتغال عنوان کرد و گفت : جهت حل این مشکل , خصوصا پس از بازدیدهای که در سال گذشته از سوی استاندار و اعضای ستاد بحران از سیستان , بصورت ویژه در دستور کار قرار گرفت ,  استاندار سیستان و بلوچستان علاوه بر تلاش جه راه اندازی کارخانجاتی از قبیل کارخانه لاستیک سازی و آنتیموان در سیستان ,  دو بحث آبرسانی به مزارع دشت سیستان و طرح منطقه آزاد سیستان را در دستور کار خود قرار دادند و مدیران را نیز موظف کرده اند که این مسائل را بصورت ویژه پیگیری نمایند.

139304291612112513249744

 

 

تهیه طرح علمی مقابله با ریزگردها توسط دانشگاه سیستان و بلوچستان

همچنین وی با اشاره به عدم وجود برنامه مدون جهت مقابله را ریزگردهای تالاب هامون گفت : متاسفانه برنامه علمی دراین خصوص وجود نداشت که محیط زیست طی قراردادی که با دانشگاه سیستان و بلوچستان به امضاء رسانده است , بزودی یک طرح کاملا علمی جهت مبارزه با ریزگردهای تالاب هامون تدوین و اجرایی خواهد شد که این کار یک کار ارزشمند و قابل تقدیر است و بی شک می تواند راهکاری عملی و علمی جهت حل بسیاری از مشکلات این حوزه ارائه نماید.

همچنین جلسه کارگروه نجات تالاب هامون نیز هر 45 روز و با ریاست استاندار سیستان و بلوچستان برگزار می گردد و در آن مسائل و اقدامات صورت گرفته و راهکارها مورد بحث و تبادل نظرقرار می گیرد.

 

 

اربابی مدیرکل ستاد بحران استان  در پایان گفت : اگر چه ما نیز گاهی مورد نقد قرار می گیریم اما باید از گندمـ پرس بصورت ویژه تقدیر و تشکر کنیم که مشکلات مردم را از سر دلسوزی پیگیری می کند.

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=25438

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲
  1. توضیحات ایشون جامع بود باتوجه به شناختی که از جناب اقای اربابی دارم و براشون ارزوی موفقیت میکنم

  2. آخه اقای فرماندار…………………….. ؟؟
    به خاطر چه کسی ؟؟
    وای بر حال و روز این دنیا و آخرتان ………