نظارت دقیق بر روند هزینه‌کرد اعتبارات لازم است

  • کد خبر : 18289
  • ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۹
نظارت دقیق بر روند هزینه‌کرد اعتبارات لازم است

شهر گندمــ :استاندار سیستان و بلوچستان گفت: نظارت و برنامه‌ریزی دقیق بر روند هزینه‌کرد اعتبارات در سیستان و بلوچستان لازم است.   به گزارش  شهر گندمــ به نقل از فارس: علی اوسط هاشمی پیش از ظهر امروز در نخستین کنگره بین‌المللی آمایش سرزمین در هزاره سوم با محوریت جنوب شرق در تالار علامه حلی دانشگاه آزاد […]

شهر گندمــ :استاندار سیستان و بلوچستان گفت: نظارت و برنامه‌ریزی دقیق بر روند هزینه‌کرد اعتبارات در سیستان و بلوچستان لازم است.

خبرگزاری فارس: نظارت دقیق بر روند هزینه‌کرد اعتبارات لازم است
 

به گزارش  شهر گندمــ به نقل از فارس: علی اوسط هاشمی پیش از ظهر امروز در نخستین کنگره بین‌المللی آمایش سرزمین در هزاره سوم با محوریت جنوب شرق در تالار علامه حلی دانشگاه آزاد واحد زاهدان گفت: امروز باید نگاهی که لازمه توسعه سیستان و بلوچستان به روش انفجاری است به این استان داشته باشیم.

وی افزود: ظرفیت‌ها و استعدادهای بسیاری در سطح سیستان و بلوچستان وجود دارد که باید با استفاده از هم‌افزایی و خرد جمعی از آن‌ها استفاده کرده و استان را به سمت توسعه و آبادانی پیش ببریم.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: باید سیستان و بلوچستان را از نگاهی که به آن شکل گرفته است خارج کنیم و به جایگاه واقعی‌اش برسانیم.

هاشمی با اشاره به اینکه اگر فکر و ایده و برنامه، قابلیت داشته باشد، خریدار دارد، ادامه داد: اگر سیستان و بلوچستان در عرصه ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی ایفای نقش کند یعنی به مردم این منطقه شخصیت و هویت بخشیده‌ شده است.

این مسئول عنوان کرد: ما با توسعه پایدار سیستان و بلوچستان به کشورهای همسایه و استان‌های همجوار چون کرمان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی و یزد می‌توانیم حیات بدهیم.

وی نوع نگاه و نگرش را مهم دانست و گفت: نوع نگرش به سیستان و بلوچستان برای جهش توسعه انفجاری است و پشتوانه این نوع نگاه به استان مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری هستند.

هاشمی خاطرنشان کرد: هزینه‌کرد اعتباراتی که برای سیستان و بلوچستان آمده بدون برنامه‌ریزی برابر با ضایع شدن است.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: یک میلیارد و 600 میلیون دلار برای گاز سیستان و بلوچستان مصوب شده و 500 میلیارد تومان نیز برای آبیاری تحت فشار و اعتباراتی برای راه‌آهن، توسعه بندر چابهار، و … مصوب شده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: ما سال 58 تا 92، 9 هزار میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی داشته‌ایم ولی در این مقطع هفت هزار میلیارد داریم.

وی گفت: در شرایط امروزی خلیج فارس تنها راه پیوندی ایران به جهان بیرون است.

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=18289

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲
  1. حرفاش قشنگه

  2. امیدواریم حرف با عمل یکسو شود..انشاا..