گندم پرس :یکی از وظایف اصلی اورژانس ها در سطح شهر ها عکس العمل سریع و حاضر شدن به موقع در محل بیماری است که توانایی رساندن آن به مراکز درمانی نبوده و یا مجروحینی که به بر اثر جراحت شدید فردی متخصص را می طلبد که برای جابه جایی صحیح آن وارد عمل شوند.
در شامگاه امروز در شهر دوست محمد مرکز حوزه هیرمند خانواده ای بر اثر بیماری فرزندشان که از شدت بیماری رنج برده و توانایی رفتن به بیمارستان را نداشته است سریعاً به اورژانس شهر تماسی تلفنی برقرار می کنند.
در این میان با پاسخ غیر منتظره یکی از مسئولین اورژانس رو به رو می شوند و آنها از فرستادن آمبولانس به محل خودداری می نمایند.
پس از اصرار های بی وقفه خانواده بیمار برای ارسال آمبولانس به محل که در ۵۰۰ متری اورژانس قرار داشته است با عدم توجه مسئولین اورژانس ۱۱۵ هیرمند رو به رو می شوند و به کمک دوست بیمار و با موتور سیکلت اقدام به جابه جایی بیمار به بیمارستان می کنند.
در این میان بیمار به علت ناخوشایندی و حالت غیر معمول خود از ترک موتور سیکلت به زمین برخورد کرده و حال وی بیش از پیش وخیم تر می شود.
خدا نظر رودینی پدر بیمار در گفت و گو با خبرنگار ندای هیرمند گفت : بارها و بارها به اورژانس دوست محمد تماس تلفنی برقرار کردیم و مسئولین در اقدامی نا پسند ارسال آمبوولانس را در شرح وظایف خود ندیدند و از فرستادن آمبولانس اجتناب کردند.
وی افزود : قطعاً این عمل آنها به دور ااز انسانیت بوده و بدانند که با این کار میتوانستد جان یک جوان را که در بستر بیماری به سر میبرده است گرفته شود.
رودینی اظهار داشت : من از مسئولی که پای تلفن پاسخگو بود مشخصات فردی وی را جویا شدم تا به رئیس بیمارستان شکایت نمایم اما با لحنی طلبکارانه به من پاسخ داد: بروید و تحقیق کنید که من چه کسی هستم.
پدر بیمار بیان داشت: وقتی اورژانس شهرستان هیرمند نتواند یک بیمار را به بیمارستان برساند پس وظیفه آنها چیست؟ مگر پزشکانی که وارد عرصه پزشکی می شوند قسم یاد نمی کنند که در قبال جان بیمار تلاش نمایند و مسئولیت پذیر باشند.
حامد علی حاجی دوست و همسایه بیمار گفت: از آنجایی که وضعیت اقتصادی خانواده بیمار در وضعیت ضعیفی است آنها وسیله نقلیه ای را دارا نبودند و بنده پس از اطلاع شدن از حال بیمارسعی نمودم با موتور سیکلت بیمار را به بیمارستان برسانم.
وی ادامه داد : در این میان در حالی که بیمار از شدت درد و بیماری در حالت عادی نبود به زمین برخورد کرد و حتی جراحاتی به وی وارد شد.
علی حاجی بیان داشت: مطمعناً اگر آمبولانس در محل حاضر میشد میتوانست از چنین فاجعه ای جلوگیری کند، زیرا تنها فاصله اورژانس تا منزل بیمار ۵۰۰ متر بود .
حال باید به این موضوع اندیشید که در مرحله اول نجات جان بیمار و رساندن به موقع بیمار از وظایف اصلی اورژانس های شهری می باشد، از این نکته که بگذریم اگر چنین چیزی در شرح وظایف آن مسئول اورژانس هم نمی بود حس شرافت و انسانیت میطلبید که جان یک جوان را که از طبقات ضعیف جامعه می باشد را نجات دهند./ندای هیرمند
با سلام ، دوستان دقیقا امروز همین حالت برای ما اتفاق افتاد ، بنده معاون مدرسه ای در شهرستان زهک هستم ، ساعت چهار بعد از ظهر امروز حال یکی از همکاران آموزشی ما به هم خورد و نیاز مبرم به امبولانس بود ، با ۱۱۵ تماس گرفتیم فردی با لحن بسیار بد با ما بر خورد کرد و گفت با یک اب قند مشکل شما حل میشود ، همکاران ما همه ماموریت هستند و امبولانس برای امدن به زهک نداریم ، بعد که مشخصات اسمی او را جویا شدیم و گفتیم با شما از طریق مراجع برخورد خواهیم کرد گفت هر کاری که دوست داری بکن ، دستت چهار و پایت پنج ، ضمنا ما صورت جلسه تنظیم و با هماهنگی رییس اداره و حراست به علوم پزشکی ارسال نمودیم
باسلام
حتما باید پیگیری بشه
وجای بسی تاسف داره….
چى بگه.آدم،اگه اون فردبیمارفرماندار یااستانداربود، تبیض محرض وواضح بود.بعضى تاکید میکنم بعضى تابع زور.ویاارایه خدمات مبنى برجایگاه اجتماعى بیمارمیدهند
چرا از مسئولین اورژانس۱۱۵هیرمند کسی درمورد اینکوتاهی نیست بپرسه واقعا که پس شما چه وظیفه ای دارید اگر مسئولی باشه که از شیفت اون وقت باید بپرسه همچین کارکنانی حق اخراج دارند اما متاسفیم واسه مسئول اورژانش۱۱۵هیرمند