سند توسعه گردشگری ناحیه تمدنی سیستان در حال تدوین است

  • کد خبر : 28923
  • ۱۴ مهر ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۰
سند توسعه گردشگری ناحیه تمدنی سیستان در حال تدوین است

گندمـــــ پرس : معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: با نگاه به اسناد بالادستی و سند چشم انداز 1404 سند توسعه گردشگری ناحیه تمدنی سیستان در حال تدوین است.     به گـــزارش گندمـــــ پرس، مجتبی میرحسینی افزود: نبود برنامه و مشخص نبودن جایگاه سیستان و بلوچستان به لحاظ […]

گندمـــــ پرس : معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: با نگاه به اسناد بالادستی و سند چشم انداز 1404 سند توسعه گردشگری ناحیه تمدنی سیستان در حال تدوین است.

 

 

به گـــزارش گندمـــــ پرس، مجتبی میرحسینی افزود: نبود برنامه و مشخص نبودن جایگاه سیستان و بلوچستان به لحاظ کمی و کیفی خلا بزرگی در حوزه گردشگری بود به همین سبب در راستای برنامه ریزی توسعه ای در برنامه ششم و سال آخر برنامه پنجم برنامه توسعه گردشگری استان در دست تدوین است.

 

وی اظهار داشت: به منظور تهیه سند توسعه گردشگری ناحیه تمدنی سیستان بیش از سه ماه زمان در نظر گرفته شده که برای جمع بندی نکات راهبردی از کارشناسان میراث فرهنگی سیستان و پژوهش های دانشگاههای منطقه استفاده خواهد شد.

 

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ادامه داد: سند توسعه گردشگری ناحیه تمدنی سیستان در کارگروه گردشگری استان مصوب و بر اساس آن اعتبارات جذب و برنامه ها اجرا خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه کمبود امکـانات و محـرومیت های حـوزه گــردشگری استان تاثیری بر حضور نیافتن گردشگران نگذاشته است گفت: میهمان نوازی، مهربانی و خونگرمی مردم سیستان و بلوچستان موجب شده تا گردشگران کمبود امکانات را حس نکنند و با وجودی که سفر به این استان هزینه ها و مشکلات دوری راه و امثال آن را دارد اما بسیاری از گردشگران بدون در نظر گرفتن این مسائل مشتاق سفر به پهناورترین استان کشور و بهشت باستانشناسان ایران هستند.

 

میرحسینی تصریح کرد: ارگ خان ملک، ارگ سه کوهه و ارگ سردار محمدحسین خان نارویی سه مرکز اقامتی محلی در ناحیه تمدنی سیستان به صورت هتل های سنتی برنامه ریزی شده است.

 

وی افزود: برای فعالسازی جوامع محلی و اقامت در روستاها و فراهم کردن زمینه حضور بیشتر گردشگران و اسکان آنان در اتاق های محلی با توجه به ضوابط سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اقدامات لازم انجام شده و تلاشها ادامه دارد.

 

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: پایدارترین امنیت با حضور مردم در صحنه محقق می شود و زمانی که مردم اقتصاد و معیشت شان از صنعت گردشگری تامین شود خودشان تامین کننده امنیت خواهند بود.

 

وی با اشاره به برنامه سفر شماری از سفرای کشورهای مختلف در آینده نزدیک به استان سیستان وبلوچستان گفت: این استان از مردمانی صلح دوست، صمیمی و مهمان نواز برخوردار است و حضور سفرای کشورهای مختلف، برگزاری تور لیدرهای گردشگری کشور و توسعه صنعت گردشگری به طور قطع احساس نا امنی و تبلیغات منفی از این استان را زدوده و هم وطنان و جهانگردان با زیباییهای این استان بیشتر آشنا خواهند شد.

 

میرحسینی یادآور شد: ایجاد زیر ساخت ها، تغییر خط ریل تهران به زاهدان و سایر اقدامات و طرحهای در دست اجرا زمینه ورود سرمایه گذاران به بخش گردشگری این استان را فراهم خواهد کرد.

 

وی گفت: سیستان و بلوچستان با داشته های فرهنگی و تاریخی، طبیعی و گردشگری به زودی یکی از قطب های گردشگری ایران خواهد شد./ایرنا

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=28923

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 6در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۶
  1. اقای میرحسینی از نخبگان استانی و به مشورت جمعی و فعالیت و همکاریهای اجتماعی و توانمندیهای استان را در کنار یکدیگر می بینند و اعتقاد دارند
    معتقدم بخشی از برنامه ها و اعتبارات باید صرف اصلاح نگرشها شود و نتایج هزینه کردها و برنامه ها دائما بازبینی و اصلاح شود
    بسیاری مشاغل گذشتگان ما امروز منغرض شده و مردم رغبتی به احیا ان ندارند و گاها مورد تمسخر نیز واقع می شوند گردشگر امکانات رفاهی اولیه می خواهد کدام خانه در مسیر کوه خواجه نان یا غذای خانگی،محصولات سنتی فروشی و محل استراحت به گردشگر عرضه می کند
    در بحث همکاریهای اجتماعی نسبت به دیگر مناطق بسیار عقب هستیم که باید با همکاری نخبگان توانمند ،دهیاریها ،شوراها ، مردم و بزرگان اجرا شود

  2. سیستان از این طرحها و کاغذ بازی ها خیلی به خودش دیده سیستان دیده که چطور افرادی با طرح این موضوعات به پول های هنگفتی رسیدن !!! و چطور بودجه های اختصاص پیدا کرده در زمینه های مختلف به تاراج رفت!!! صحت حرف من هم سیستان ویران در حال حاضر هست!!!!!!!!

  3. ما در بدیهیات مانده ایم اینها پیش کش ! توسعه گردشگری چه فکری به حال مجتمع های رفاهی بین راهی داشته ؟ در بزرگترین استان کشور چند مجتمع رفاهی مناسب هست ؟ چند سرویس بهداشتی با حداقل شرایط هست ؟ به خدا آدم شرمنده می شه وقتی با این وضع می بینم که می خواهید گردشگر از سایر جاها بیاوری

    • گل گفتی برادر. وضعیت مجتمع های رفاهی بین راهی برای جاده زابل زاهدان که ترانزیت هم هست افتضاحه بهتره اداره راه فکری به حالشون کنه اگر قرار نیست رسیدگی کنید کلا درشون رو ببندید و خیال همه رو راحت کنید. آیا اونقدر به وضعیت شون اطمینان دارید که حاضر باشید مدیر کل رو بازدید ببرید ؟

    • بله موافقم من هم بارها در مسیر زابل به زاهدان با همین مشکل مواجه بودم. متاسفانه هیچ نظارتی بر وضعیت بهداشت سرویس های بهداشتی بین راهی نیست حتی مجتمع رفاهی نمازخانه حرمک دو هفته قبل اصلا آب نداشت. انگار نه انگار . ایکاش مسئولین به نیازهای طبیعی مردم هم دقت کنند. امیدوارم گندم پرس هم این موضوع رو پیگیری کنه چطور انتظار داریم مسافر و گردشگر بیاد اینجا وقتی هیچ امکاناتی براشون فراهم نکردیم ؟

    • گندم پرس این موضوع جای پیگیری داره. وقتی یونس مسئول گندم پرس بود بارها به جاهای مختلف رفت تا عکس بگیره و خبر بزاره . نمی دونم شما چرا این کار رو نمی کنید. ورودی و مسیر و مکان های بین راهی به شهری که ادها می کنه تاریخ چند هزار ساله داره باید این طوری باشه ؟ پس چرا راه و ترابری و میراث فرهنگی رسیدگی نمی کنند ؟ اکاش این ها رو به روابط عمومی این دو اداره منعکس می کردید تا پاسخ شون رو ببینیم .