گندمــــ پرس : استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه توزیع عادلانه گردشگر یک ضرورت ملی است، گفت: باید در ذائقه گردشگری مردم تغییر ایجاد کرده و شرق کشور به ویژه سیستان و بلوچستان را در معرض انتخاب آنها قرار دهیم.
به گــزارش گندمــــ پرس علیاوسط هاشمی شامگاه چهارشنبه در جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر سیستان و بلوچستان که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: بخش گردشگری اگر به خوبی مورد توجه قرار بگیرد مانند باران است که سبب پروراندن سهم این استان در عرصه ملی میشود.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در زمینه گردشگری باید با تشریح ظرفیتها، مردم سایر نقاط کشور را با این منطقه آشتی دهیم چراکه نگاه ایرانیان به سیستان و بلوچستان به عنوان یک منطقه گردشگری جا نیفتاده است.
این مسئول ادامه داد: باید جهتگیری سازمان میراث فرهنگی به سمت سیستان و بلوچستان معطوف شده و استانهای برخورداری که معرف همه مردم هستند را در اولویتهای بعد قرار دهد.
لزوم معرفی چهره واقعی سیستان و بلوچستان به مردم کشور
وی گفت: برخلاف تمام امکاناتی و ظرفیتهایی که در سیستان و بلوچستان وجود دارد، نتوانستهایم آنطور که باید گردشگرپذیر باشیم که این به واسطه چهره منفی است که به ناحق از این استان در اذهان مردم ساخته شده است.
هاشمی با تاکید بر زدودن نگاه منفی از سیستان و بلوچستان، گفت: این استان در حال حاضر جزو امنترین استانهای کشور است و باید مردم را با واقعیت این استان و مردم مهماننواز و خونگرم آن آشنا کنیم.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برای تحقق این موضوع نیازمند عزم و حمایت مسئولان هستیم، افزود: باید سیستان و بلوچستان را مقصد گردشگری ایرانیان بدانیم تا نگران تجمع مسافران در یک نقطه خاص به ویژه شمال کشور نباشیم.
این مسئول با اشاره به اینکه توزیع عادلانه مسافران یک ضرورت ملی است، گفت: باید در ذائقه مردم در زمینه گردشگری تغییر ایجاد کرده و شرق کشور به ویژه سیستان و بلوچستان را در معرض انتخاب آنها قرار دهیم.
شهر سوخته یک ظرفیت فرهنگی مهم برای کشور است
وی ادامه داد: در تابستان امسال به واسطه نمایش برنامه شبهای کویر از شبکه استانی هامون که در آن هنرمندان کشور با لباس بومی مردم این منطقه حضور یافتند و گوشهای از فرهنگ و آداب و رسوم مردم منطقه به این طریق مجدد تشریح شد.
هاشمی استفاده از ظرفیتهای فرهنگی، هنری و اجتماعی را در معرفی چهره زیبای سیستان و بلوچستان به کشور موثر دانست و گفت: برگزاری اجلاسهای ملی و بینالمللی به ویژه در شهرستان چابهار فرصت بسیار خوبی برای آشنایی کشوری مختلف با ظرفیتهای ایران اسلامی و به ویژه سیستان و بلوچستان است.
استاندار سیستان و بلوچستان بر برگزاری جشنوارههای اقوام در حاشیه اجلاس و سمینارهای ملی و بینالمللی در منطقه تاکید کرد و گفت: شهر سوخته یک ظرفیت فرهنگی مهم است که نشان از دانایی و دانشمداری ملت ایران دارد که نباید از آن غافل شویم./فــارس
آقای استاندار پیشنهاد خوبی است اما قبل از آن :
برای مجموعه های رفاهی بین راهی چه تمهیدی اندیشیده اید ؟ از زابل تا چابهار چند استراحتگاه و سرویس بهداشتی قابل قبول وجود دارد ؟ چند رستوران بین راهی خوب وجود دارد ؟ چه هتل هایی وجود دارد ؟ گردشگر برای راحتی خودش می آید نه برای در زحمت بودن