دولتمردان استان اندرخم جلسات و ستادها + بی برنامه گی جهت مقابله با ریزگردها

  • کد خبر : 23083
  • ۳۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۰
دولتمردان استان اندرخم جلسات و ستادها + بی برنامه گی جهت مقابله با ریزگردها

گندمـــ پرس :مساله ریزگردها در چند سال اخیر همواره در ایام فصول گرم سال برای اهالی منطقه سیستان مشکل ساز بوده است , این مهم به دلیل خشکسالی های چند سال اخیر خود را بیش ازگذشته نشان می دهد و برای مردم سبب مشکلات فراوانی می گردد.     سال گذشته این مساله نگران کننده […]

گندمـــ پرس :مساله ریزگردها در چند سال اخیر همواره در ایام فصول گرم سال برای اهالی منطقه سیستان مشکل ساز بوده است , این مهم به دلیل خشکسالی های چند سال اخیر خود را بیش ازگذشته نشان می دهد و برای مردم سبب مشکلات فراوانی می گردد.

 

طوفان-شن-نفس-سیستان-و-بلوچستان-را-گرفت-2

 

سال گذشته این مساله نگران کننده مشکلات خاصی برای مردم به وجود آورد و درنهایت با درخواستهای مردمی استاندار در یک روز طوفانی به سیستان سفر و از نزدیک با مشکلات آشنا شد و دستوراتی نیز جهت حل برخی از مشکلات صادر کرد.

در جلسه ای که در همان بازدید باعنوان ستاد بحران سیستان درمحل فرمانداری زابل تشکیل گردید , استاندار به مدیران دستگاههای اجرایی سه ماه فرصت داد تا راه حلی اساسی برای رفع این مشکل بیابند و پیشنهاداتی علمی و عملی پیشنهاد نمایند.

این سه ما  در آبانماه سال گذشته به پایان رسید و عملا هیچگونه اقدامی جهت حل این معضل از سوی مسئولین امر مشاهده نشد و حال که به ایام گرم سال نزدیک می شویم مجدد بیم آن می رود که طوفان و ریزگرد مردم سیستان را در اکثر روزهای تابستان خانه نشین کند.

آنچه پرواضح است اینکه مسئولین دولتی استان جهت مقابله با ریزگردها برنامه ای مدون در دستور کار ندارند و تنها مساله ای که بدان امیدوار می توان بود این است که آب ورودی به کشور به نحوی مدیریت شود که به کانون ریزگردها هدایت و بتواند بخشی از مشکل ریزگردهای سیستان را حل نماید که البته با عنایت به اختلاف نظراتی که دراین بخش وجود دارد و عدم وجود مدیریت یکپارچه در سیستان به نظر نمی رسد این مساله نیز به سرانجام خوشی منجر شود.

استاندار سیستان و بلوچستان نیز که در ایام طوفان های که توام بود با ریزگردهای فراوان تلاش زیادی انجام داد تا بتواند تیم مدیریتی استان را به راه اندازد تا شاید این مشکل حل شود , گویی دراین چند ماه این مساله را نتوانسته آنطور که باید مدیریت نماید و تنها در چند جلسه کارگروه دریاچه هامون به ذکر تذکراتی به مسئولین امر اکتفا کرده است که با توجه به شرایط موجود می توان دریافت که این شیوه کارساز نبوده است و حال نیز هنوز هم جهت حل این مشکل بدنبال تشکیل جلسه و ستادهای مختلف هستند که خود نشان از بی برنامه گی دراین حوزه دارد.

به گزارش گندمــ پرس به نقل از ایرنا صبح امروز اما استاندار سیستان و بلوچستان در دیدار با دکتر شعاعی رئیس مرکز مقابله با گرد و غبار کشور تشکیل کمیته علمی مقابله با گرد وغبار دراستان را ضروری دانست و گفت :  هر نگاهی در مورد مقابله با مشکلات ریزگردها و گرد و غبار در سایر استانها برای کاهش رنج مردم شکل گرفته ارزشمند است اما مسائل این استان باید متناسب با حق استان و شرایط خاص آن دیده شود.

در پایان امید داریم مسئولین محترم استانی در روزهای منتهی به آغاز طوفانهای 120 روزه که بدون شک ریزگردها را نیز بهمراه خواهد داشت فکری اساسی نمایند تا شاید تابستان گرم امسال را با شرایط بهتری بتوانیم تحمل نماییم.

لینک کوتاه : https://gandomkhabar.ir/?p=23083

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 4در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۴
  1. می توان بر خود گوارا کرد مرگ تلخ را
    زندگانی را به خود هموار کردن مشکل است.

    همین

  2. اولا استاندار ……………. و دوما در سیستان تا حالا چه اقدامی انجام داده است سوما تمام دامهای سیک و سنگین که بیشتر آنها مالکشان از اهالی سیستان نیستند فورا از دریاچه خارج شوند چهارما به جای آبگیری چاه نیمه چهارم که نشت و انتقال آب به داخل پاکستان می شود می توان دریاچه را لای روبی(رابطه عمق آب و تبخیر) و آبگیری کردپنجما حق آبه سیستان به اجبار گرفته شود ششما آب سیستان نباید به زاهدان انتقال یابد و از اجرای کامل خط لوله دوم جدا جلوگیری شود

  3. دوست عزیز حق آبه رو از افغانستان که یک دولت مرکزی منسجم ندارد نمیشه چه به زور و چه با دیپلماسی لبخند گرفت .البته شاید دکتر ظریف بتونه این کار رو با دپلماسی لبخند انجام بده ، ولی در حال حاضر متأسفانه تمرکز دولت فقط روی مسئله مناقشه هسته ای می باشد . اگر به دادگاه بین المللی از افغانستان شکایت کنند هم معلوم نیست راهی به جایی ببرند . …………….. مگر ایران در بازسازی افغانستان مشارکت نداشته و کمک نکرده و هنوز کمک نمیکنه ولی دریغ از یک قطره آب که با میل و خواست خودشون به ما بدهند . همون چند قطره آبی هم که به اینطرف میاد از سرریز سدشون هست .

  4. سیستان فراموش شد…دولتمردان