گندمــ پرس : پس از انتشار نامه ای با عنوان نامه سرگشاده جوان مطالبه گر سیستان خطاب به مهندس هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان , ایشان طی نوشتاری به این نامه پاسخ گفتند.
متن جوابیه ایشان بدین شرح می باشد :
سلام , در جریان مباحث و موضوعات استان هستم و روند امورات هم در حد قابل قبول رو به پیشرفت است , توجه داشته باشید که رویش یک بذر زمان نیاز دارد تا رسیدن به تصمیماتی که از نوع خود بی نظیر و به عنوان مگا پروژه از آن یاد می شود و راه را هموار خواهد نمود , برای تغییر جدی در وضعیتی که مردمان نیک سرشت با آن مواجه هستند.
در برنامه سفرم به آن منطقه پیرامون برنامه ها مفصل با مردم سخن خواهم گفت , هر چند بخوبی أکثریت در جریان امر هستند , البته واقفید بخوبی که هر میزان به انتخابات نزدیک شویم به جمع خیر خواهان افزوده خواهد شد و قضاوت کنندگان اصلی که مردم هستند نیز با رای خود مشخص نموده و خواهند نمود که خیر خواهان واقعی چه کسانی هستند و تفاوتها در کجاست.
در خصوص بازارچه و مرز هم هیچ محدودیتی از سوی مسئولین نیست لازمه رونق میل از آن سوی مرز می باشد که ضعیف است و،،،،
بومی استان نیستم ولی از مردم دور و یا بیگانه به حال ایشان نبوده , ایکاش آن روزها که اوج دارایی بود , مدیران ارشد بومی این نگاه امروز در آنان موج میزد که با انباشت مطالبات بر حق و کثیر مردمانش که خسارتها بسیار دیده اند , مواجه نبودیم و هر کدام آثار قشنگی را بر جای میگذاشتند و راحت از کنار رنج و آسیبها عبور نمی نمودند.
فراموش نکنیم که جمعی در دخمه ها می زیستند و هیچ احوال پرسی نبود , ولی امروز با تامین و تحویل تعداد قابل توجهی وسائل خانگی , فرماندار را هم نسبت به موضوع فعال , که مرتب گزارش میدهد , یا بی توجهی به حال معتادان و کمک به ایجاد مرکز کمک به ترک و درمان و بسیار پروژه ها که به امید خداوند و یاری مردم و دولت وقتی به ثمر نشست که فاصله با محقق شدن آن زیاد نخواهد بود به تفاوتها در نوع نگاه خواهیم رسید و نظاره گر قضاوتها.
آرزویم بهبودی شرایط و وقف نمودن خود در این مسیر است که آن هم از عشق به خوبان که همانا مردم عزیز می باشد ناشی است.
علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان
گندمـــ پرس ضمن تشکر از جناب مهندس علی اوسط هاشمی که مسئولانه در مقام پاسخگویی برآمدند , یادآوری می کند که زحمات دولتمردان برکسی پوشیده نیست اما جناب استاندار , سوال این است که در این مدت با این همه تلاشی که میفرمایید انجام شده چه تغییری در شرایط مردم و منطقه سیستان بوجود آمده است ؟
طرحهای بلند مدتی که در ذهن دارید را پاس میداریم اما این بیمار درحال کما ، نیاز به یک درمان زود بازده ندارد ؟ صحتهای دیگر ان شالله در دیداری که با مردم سیستان وعده فرمودید , ارائه خواهد شد. بازهم از پاسخگویی شما تشکر میکنم. یاحق
درهمین راستا روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان با ارسال گزارش عملکرد اقتصادی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان به درخواست مردمی جهت صدور عملکرد استاندار محترم پاسخ گفته است که جای تقدیر و تشکر دارد.
فعالیت های اقتصادی
اجرای خط آهن کریدور شمال و جنوب چابهار – زاهدان با اعتباری بالغ بر 2000 میلیارد تومان
طول مسیر کریدور شمال ، جنوب که از ورودی شرقی بندر شهید بهشتی چابهار آغاز شده و در طول مسیر از شهرهای ایرانشهر و زاهدان گذشته و بعد از میلک به خراسان جنوبی و مشهد و سرخس به طول 1380 کیلومتر متصل می شود.
برای احداث این خط آهن اعتباری به میزان 2 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است.
در حال حاضر عملیات احداث بخش اول این مسیر در حد فاصل چابهار تا ایرانشهر در چهار قطعه و به طول 300 کیلومتر آغاز شده و در حال اجراست.
طرح ایجادمنطقه آزاد تجاری- صنعتی سیستان
با رویکرد دولت برای رفع محرومیت وتوسعه فعالیت های تولیدی مبتنی با رویکرد صادرات وتامین بازار کشورطرح ایجاد منطقه آزاد سیستان در دستور کار شورای عالی مناطق آزاد کشور قرار گرفته ودر دست بررسی وپیگیری می باشد.
مشارکت و حضور سازمان های توسعه ای و شرکت های سرمایه گذاری دولتی و وابسته به دولت در استان
حضور گروه های مختلف سرمایه گذاری برای مشارکت و اجرای طرح های اقتصادی دارای مزیت در سطح استان از جمله بنیاد برکت ، بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی، سازمان اتکا، هلدینگ بانک صنعت و معدن، ایدرو، ایمیدرو شستا و… با رویکرد ایجاد اشتغال وتوسعه فعالیت های اقتصادی
گاز رسانی به شهرها و مرکز استان
به منظور گاز رسانی به مرکز استان وسایر شهرهای بزرگ ومراکز جمعیتی استان تسریع در اجرای خط انتقال در دستور کار دولت محترم قرار گرفت وبعد از سفر هیأت محترم دولت به استان منابع مالی آن پیش بینی وتامین گردید.(یک میلیارد و442میلیون دلار مصوب شورای اقتصاد)اجرای این پروژه در فاز اول برای گاز رسانی به شهرهای خاش وزاهدان با اعتبار650میلیارد تومان آغاز وبرای60کیلومتر از 260کیلومتر طول مسیر، لوله و تجهیزات تهیه گردیده وپیش بینی می گردد تا ابتدای سال1395 گاز به مرکز استان رسانده شود.
اجرای طرح توسعه بندر چابهار
در راستای افزایش ظرفیت های بندری و استفاده از پتانسیل بندر اقیانوسی چابهار ظرفیت تخلیه و بارگیری بندر در فاز اول به سطح 6 میلیون تن و سپس تا 86 میلیون تن (طی 5 فاز تا سال2030) انجام پذیرد.
مطابق با برنامه زمان بندی توسعه بندر چابهار بر اساس 5 فاز مختلف زمانی مقرر است تا پایان فاز اول ، بندر شهید بهشتی قابلیت پذیرش کشتی های نسل جدید با طول 300 متر و عمق 16 متر را داشته و ظرفیت تخلیه و بارگیری بندر به 6 میلیون و همچنین طی فازهای دوم تا پنجم ایجاد اسکله ای چند منظوره و ایجاد یک اسکله کانتینری 360 متری ایجاد گردد. همچنین در حال حاضر بندر چابهار برخوردار از یک موج شکن به طول 2350 متر می باشد
اجرای طرح های سرمایه گذاری در حوزه انرژیهای نو ( نیروگاههای بادی، خورشیدی ) و سیکل ترکیبی در استان
شرایط مناسب اقلیمی استان را برای احداث مزارع بزرگ برق بادی وخورشیدی درموقعیتی ممتاز قرار داده و افقی روشن را در تامین انرژی منطقه و حتی صدور به کشورهای همجوار فراهم نموده است.برخی از اقدامات صورت گرفته این حوزه عبارتند از:
1- تعریف دو نیروگاه بزرگ سیکل ترکیبی «یک واحد در ایرانشهر و دیگری در شمال استان»
2- نیروگاه 20مگاواتی انرژی خورشیدی شرکت گسترش انرژی نو آتیه (وابسته به بانک صنعت و معدن) در زاهدان با سرمایه گذاری حدود300 میلیارد ریال در دست اقدام بوده و جانمایی طرح انجام گرفته است ویک نیروگاه 20 مگاواتی خورشیدی توسط بخش خصوصی
3- تعریف مزارع توربین های بادی و همچنین منطقه ویژه انرژی های نو و تجدید پذیر
4- صدور مجوز شروع عملیات اجرایی تعداد 6 نیروگاه بادی توسط بخش غیر دولتی
فعالیت های حوزه معدن و اکتشافات معدنی و صنایع وابسته
مطالعه پهنه های معدنی استان در سطح 75000 کیلومتر مربع با محوریت بخش خصوصی و شرکت های دولتی نظیر سازمان توسعه و نوسازی معادن ایران ( ایمیدرو ) و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ، شرکت صدر تأمین « وابسته به سازمان تامین اجتماعی» ، شرکت ملی صنایع مس ایران. این روند موجب گردید استان در کلیه شاخص های معدنی از رتبه 20 به رتبه 9 کشوری رسیده و پیش بینی می گردد در سنوات آتی جزو 5 استان برتر کشور در این حوزه قرار گیرد.
در خصوص صنایع فرآوری معدنی اجرای کارخانه مس چهل کوره در منطقه نصرت آباد با 60 درصد پیشرفت فیزیکی و 700 نفر اشتغال بزرگترین طرح صنایع معدنی استان بعد از کارخانجات سیمان به شمار می رود و پیش بینی می شود تا سال 1395 بهره برداری کامل از آن صورت گیرد.
کارخانه فرآوری آنتیموان سفید آبه با مشارکت شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران دارای 30% پیشرفت فیزیکی و از جمله کارخانجات مهم تولید این ماده با اهمیت در کشور خواهد بود که پیش بینی می شود تا سال 1394 به بهره برداری برسد. در کنار موارد فوق مقدمات احداث کارخانه فرآوری طلای بزمان و توسعه معادن تیتانیم در فنوج و معادن آهن پلاسری در حوزه شهرستان های ایرانشهر و دلگان نیز در دست پیگیری و اقدام هستند.
اجرای طرح انتقال آب با لوله در سطح 146هزار هکتار از اراضی استان
در راستای استفاده بهینه از منابع آب و جلوگیری از هدررفت آن در حوزه فعالیت های کشاورزی پس از سفر هیأت محترم دولت به استان اجرای 146 هزار هکتار طرح آبیاری تحت فشار در شمال و جنوب استان مشتمل بر اجرای طرح آبیاری نوین و انتقال آب با لوله در سطح 46 هزار هکتاردر منطقه سیستان با اعتباری بالغ بر 500 میلیون دلار و اجرای طرح آبیاری تحت فشار در سطح 100 هزار هکتار با اعتبار560 میلیارد ریال، از محل صندوق توسعه ملی مصوب و عملیات اجرائی طرح فوق الذکر در دهه مبارکه فجر امسال آغاز گردیده است.
احداث دو مجتمع بزرگ پتروشیمی در چابهار و ایرانشهر
در طرح پتروشیمی چابهار 16 واحد پتروشیمی متان پایه و نیروگاه هزار مگاواتی در فاز اول و یک مجتمع آروماتیک در فاز بعد در زمینی به مساحت 1230 هکتار درمنطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار توسط بخش خصوصی اجرا خواهد شد.
پیش بینی می گردد در مجموع طی یک برنامه زمانی 8 سال حدود20 میلیارد دلار در این پروژه سرمایه گذاری صورت گیرد.همچنین صنایع پتروشیمی ایرانشهر «gtp» تبدیل گاز طبیعی به پروپیلن نیز تعریف وانتخاب مشاور برای جانمائی آن صورت گرفته است. با راه اندازی این مجتمع ها زمینه اشتغال بیش از 17 هزار نفر از افراد جویای کار فراهم می شود و شاهد تحول در منطقه در زمینه های مختلف خواهیم بود.
سایر طرح های مهم و در دست اقدام در استان:
احداث فرودگاه چابهار با مشارکت سازمان منطقه آزاد چابهار وبخش خصوصی که باتوجه به نیاز چابهار به فرودگاه مستقل و بر اساس پیشنهاد سازمان منطقه آزاد چابهار هیات محترم وزیران طی مصوبه ای در تاریخ 3/12/93 ، 350 هکتار از اراضی فرودگاه فعلی شهرستان کنارک را به سازمان منطقه آزاد چابهار اختصاص داده است.
جانمایی طرح احداث کارخانه فولاد درچابهار(منطقه آزاد) برای تولید 3میلیون تن فولاد اسفنجی در فاز اول توسط شرکت فولاد مکران
احداث کارخانه لاستیک سازی باسرمایه گذاری حدود600میلیارد تومان واشتغال1350نفر در سیستان(رامشار) با سرمایه گذاری سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران که مجوز آن صادر گردیده است.
احداث دو مجتمع بزرگ پتروشیمی در چابهار و ایرانشهر ،در طرح پتروشیمی چابهار 16 واحد پتروشیمی متان پایه و نیروگاه هزار مگاواتی در فاز اول و یک مجتمع آروماتیک، پیش بینی می گردد در مجموع طی یک برنامه زمانی 8 سال حدود20 میلیارد دلار در این پروژه سرمایه گذاری صورت گیرد. و با راه اندازی این مجتمع ها زمینه اشتغال بیش از 17 هزار نفر فراهم خواهد شد.
طرح تولید برج های انتقال نیرو و گالوانیزه گرم شرکت هامون سازه با سرمایه گذاری 200میلیارد ریال«افتتاحیه در دهه فجر سال 1393»
پیگیری احداث کارخانه تولیدلوله های GRP در سیستان
اجرای طرح های اشتغال زا در قالب تفاهم نامه مشترک با سازمان اتکا در سطح استان
آغاز عملیات اجرائی دو منطقه ویژه اقتصادی رامشار و میر جاوه که مصوبه مجلس شورای اسلامی را دارند.
احداث دو کارخانه سیمان به ظرفیت هرکدام 1 میلیون تن توسط بخش خصوصی(علاوه بر کارخانجات سیمان موجود در استان)
طرح مدیریت جامع تالاب هامون با هدف احیاء هامون
توسعه صنایع تبدیلی به ویژه در زمینه کارگاهی و بسته بندی گوشت قرمز و اعلام آمادگی استان برای تأمین سالانه 40 تا 50 هزار تن گوشت مورد نیاز کشور
مطالعه و ساخت سدها در استان (تعداد 17 سد در حال بهره برداری با حجم مخزن 1734 میلیون متر مکعب و تعداد 3 سد درحال ساخت و 21 سد در مرحله مطالعاتی می باشد.)
آغاز عملیات اجرائی طرح توسعه فرودگاه زاهدان واحداث باند دوم آن ،همچنین راه اندازی مجدد ایرلاین استان(تفتان ایر) بعد از 12 سال
توسعه فرودگاه کنارک به فرودگاه شبانه روزی بین المللی
تصویب راه اندازی 5 مرکز تخصصی ترک اعتیاد در استان
توسعه طرحهای گردشگری در چابهار
احداث جاده چابهار – کنارک – جاسک
آغاز عملیات سدهای پیش بینی شده از جمله افزایش ارتفاع سد پیشین
اختصاص 100 میلیارد ریال برای توسعه بخش فرهنگ و هنر استان
احداث 2 نیروگاه صد مگاواتی در زابل توسط بخش خصوصی
انتقال آب به مناطق استان از جمله کنارک و چابهار
پیگیری حق آب رودخانه هیرمند
احداث نیروگاه گازی در زابل
اجرای عملیات احداث ایستگاه پمپاژ ، آبگیری و انتقال اب به اراضی بلند آب شهرستان زهک
احداث تقاطع غیر همسطح شهرک جهاد با اعتباری بالغ بر 3میلیارد و 400 میلیون تومان در زاهدان
فعالیت های سیاسی اجتماعی
عملکرد علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان در مدت یکسال و چند ماه حضور خود در استان و حمایت و رسیدگی وی از همه اقشار بویژه قومیت ها ، نخبگان ، بانوان و ساکنان مناطق محروم استان چهره وی را به بعنوان فردی که روشنگر راه امید برای توسعه استان است شناسانده است .
تاکید استاندار بر نقش مردم در توسعه و توجه به مشارکت دادن مردم به گونه ای ست که در هیچ زمانی تاکید مکرر و توصیه جدی به مدیران در خصوص این موضوع را از خاطر نبرده و همواره معتقد است : جدی گرفتن نقش مردم از هر طیف و گروه و هم چنین مشارکت دادن بانوان در امور منطقه میتواند شکافها را پوشش داده و استان را به سر منزل مقصود برساند.
همان گونه که پیامبر عظیمالشأن (ص) میفرماید «به خدایی که جانم نزد اوست، مسلمان نمیشود کسی که آنچه را برای خود بپسندد برای دیگری نیز نپسندد» و فرمایش گهربار امام علی (ع) که فرمود « هر آنچه از خدا انتظار دارید با مردمان همان کنید»
استاندار سیستان و بلوچستان در بازدید های متناوب خود از مناطق محروم ، روستاها ، پاسگاههای مرزی صعب العبور ، مناطق کشاورزی دور دست ، با چهره ای متبسم به سوال و جواب کودک دبستانی محروم یا شنیدن گلایه پیری کهنسال نشسته و زمان را ملاک ساعت کاری خود نمی شناسد ، متواضعانه در همه جلسات با همه اقشار حضور یافته و با ادبیات منحصر بفرد و دلنشینش از مردم می گوید ، از اینکه مردم آگاه و بصیرند و می بایست تکریم شوند ، مردمی بودن را وظیفه و تکلیف خود می داند.
از التماس دعا گفتن به معتکفان و دلجوئی از خانواده های کمیته امداد امام و بهزیستی و مناطق محروم تا حضور در تشییع پیکر شهدای گمنام وطن و مراسم آیین همدلی بین شیعه و سنی استقبال و همزمان با مسئولان بلند پایه کشوری برای رفع محرومیت های استان چانه زنی میکند و حرف اعتبارات مصوب را به عمل و اجرایی شدن پیوند می زند ، کاری که در گذشته، تنها به مکاتباتی بی نتیجه اکتفا میگردید که این موضوع خود حکایت از آبرو و نفوذ استاندار در میان مسئولان پایتخت نشین دارد.
همچنین استاندار سیستان و بلوچستان با عملکرد خود در مشارکت دادن همه اقوام و جنسیت ها در مدیریت استان اعلام نموده است که فرصت مشارکت در عرصه مدیریت استان برای همه یکسان است .
از جمله مهم ترین اقدامات بی سابقه استاندار در تعیین معاونانی هم از سیستان و هم از بلوچستان و نیز معاونی از قشر بانوان و دو فرماندار زن که از بعد از انقلاب اسلامی بی سابقه می باشد، قابل ذکراست . توجه به توانمندی زنان بومی و سپردن نقش و مسئولیت به آنان نگاه رسانه ها و افکار عمومی را نسبت به این استان تا حد زیادی تغییر داد. تجربه موفق سپردن مسئولیت به زنان در این مدت با توجه به عملکرد آنان نشان می دهد که آنان تا چه حد در کار خود موفق بوده و اعتماد عمومی را جلب کرده اند.
پاسخگویی به مطالبات انباشت شده مردم از گذشته، با پیگیری صدور مجوز استخدام هزار نفر از نیروهای بومی در نیروی انتظامی ، در همان روزهای نخست حضور استاندار در استان آغاز شد و با انتصاب فرمانداران و مدیران توانمند بومی شیعه و سنی ادامه یافت که موجی از رضایتمندی مردمی را در منطقه ایجاد کرد.
محصول این رویکرد ، اعتماد به مردم منطقه برای تامین امنیت مرزها و استفاده از ظرفیت علما و معتمدین و جلب مشارکت آنان در این زمینه بود که منجر به آزادی 4 مرزبان ایرانی با همکاری دستگاههای امنیتی در فروردین 1393 ، انشعاب و اختلاف در گروهک تروریستی جیش العدل و درگیری میان نیروهای آنان ، آزادی قهرمان شمشیربازی ایران در مرداد 1393 و دستاوردهای دیگری شد که خود زمینه ساز توسعه پایدار و همه جانبه در استان می گردد.
این دستاوردها حاصل این نگاه بود که ‹‹ اگر مردم، محور قرار بگیرند و اگر مردم و نقش آنان را باور کنیم رسیدن به هدف قطعیست. چرا که عنصر اصلی امنیت پایدار مردم هستند ››
در این راستا قریب به 50 نفر از اشرار نادم ، سلاحها و اعمال خلاف قانون خود را کنار گذاشته و با استفاده از فرصتی که با تشکیل‹‹کمیسیون تامین استان ›› دراختیار آنان گذاشته شده است، با دریافت امان نامه از استاندار به آغوش نظام و میهن عزیزمان بازگشتند.
‹‹ ثبت شهر سوخته سیستان ›› ، فخر تاریخی این استان در نخستین روز آبان ماه سال جاری بعنوان میراثی جهانی ثبت گردید که خود بیانگر توجه به هنر ، فرهنگ و مشارکت پذیری مردم و مسئولین بود .در این روز با حضور مسئولین سازمان یونسکو ، معاون محترم رئیس جمهور و بزرگان این مرز و بوم از لوح یادبود آن رونمایی گردید.
تاکید استاندار درجلسات کارگروه میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان براستفاده از داشته ها و ظرفیت های محلی فرهنگی و تاریخی در تحکیم وحدت و ترویج فرهنگ صلح و شادی در میان ساکنان استان نشان از رویکردی توسعه نگر در این خصوص را داراست .
این باور که اقوام با همه اعتقادات ، فرهنگ و قابلیتهای خود برای کشور ارزشمند و از جمله مولفههای قوی برای امنیت ملی محسوب میشوند، نه تنها به بهبود وضع امنیت در مرزهای طولانی استان سیستان و بلوچستان با دو کشور افغانستان و پاکستان منجر شد بلکه موجب شد تا گامهای بلندی برای ایجاد صلح و سازش میان برخی طوایف استان که سالها با یکدیگر درگیر بودند برداشته شود و با تشکیل ‹‹ شورای صلح و زیست مسالمتآمیز›› در سطح استان،مردم روزهای شیرین صلح و آشتی و کنار گذاشتن اختلافات طایفه ای را که در مواردی حتی بیش از 15 سال بطول انجامیده بود، را شاهد باشند.
‹‹گسترش روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای همسایه ›› و مشارکت بخش خصوصی در یکسال گذشته در دستور کار دولت و نماینده عالی آن در استان سیستان و بلوچستان قرار داشته و دیدارهای متعددی میان سفرا و نمایندگان سیاسی و اقتصادی کشورهای همجوار با استاندار سیستان و بلوچستان صورت گرفته است که در این دیدارها بر افزایش روابط دولتها برای کاهش از میزان قاچاق، کنترل مرزها و تقویت امنیت، تبدیل بازارچه های مرزی به فرصت های بسیار ارزشمند برای مبادلات نیازهای اقتصادی و افزایش مبادلات تجاری تاکید و اقداماتی در این زمینه ها محقق گردیده است. توسعه مناطق آزاد و بازارچه های مرزی در این راستا در دستور کار دولت در سیستان و بلوچستان قرار دارد.
‹‹ ملاقاتهای متعدد استاندار با مقامات عالی دولت و سفر وزای محترم دولت تدبیر و امید ››
از جمله وزیر محترم کشور ، معاون محترم پارلمانی رئیس جمهور ، معاونت محترم نظارت راهبردی رئیس جمهور ، معاون رئیس جمهورورئیس محترم سازمان محیط زیست ، وزرای محترم صنعت ،معدن وتجارت ، فرهنگ و ارشاد اسلامی ، نیرو، علوم وتحقیقات وفناوری، اقتصاد، بهداشت ،راه و آموزش و پرورش، معاون اول محترم رئیس جمهور ، رئیس کل ستاد نیروهای مسلح کشور ، مشاور وزیر محترم صنعت ، معدن وتجارت ، رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و جهانگردی ، مدیر عامل محترم مناطق کشور ،معاون محترم بودجه و معاون محترم امور مجلس و استانهای معاونت نظارت راهبردی رئیس جمهور ،هیئت رئیسه اتاق بازرگانی کشور، رئیس سازمان امور عشایری کشور ، سرپرست کمیته امداد امام خمینی کشور، معاون عمرانی وزارت کشور، رئیس محترم سازمان ثبت احوال کشور و…که حضور مستمر مدیران کشوری در استان در نوع خود امری کم سابقه و باارزش برای توسعه استان می باشد. چرا که حضور این مدیران با پیگیری و جدیت استاندار و بازدید آنها از پروژه ها موجب رشد و پیشرفت قطعی استان می گردد . همچنین سفرهای خارجی استاندار به کشورهای همسایه در معیت وزاری محترم کشور و امور خارجه موجبات تحکیم و تقویب همبستگی و همکاریهای مشترک گردید اخیرآً نیز سفر استاندار به کشور تانزانیا به منظور جذب سرمایه گذاری خارجی از بومیان استان مقیم تانزانیا صورت گرفت .
ملاقاتهای استاندار به همراه کلیه معاونین بصورت چهره به چهره با مردم استان :
این ملاقاتها که در طی یکسال اخیر بصورت مستمر هر سه شنبه انجام می گرفته است از طریق شماره 111 سامانه سامد ارتباط مردم و دولت برنامه ریزی و هماهنگ شده و مردم بر اساس درخواست خود به یکی از معاونین یا استاندار محترم ارجاع و در دیداری چهره به چهره با استاندار یا معاون ایشان راهنمایی می گردند.
افزون بر این تاکیدهای متعدد استاندار بر :
امکان ارائه طرح و پیشنهاد توسط نخبگان در هر مقام حقیقی و حقوقی در ایجاد ” شورای رسانه سیستان و بلوچستان “
برگزاری جلسات هم اندیشی با نخبگان و دانشگاهیان ،کارمندان و اهالی رسانه ، توجه ویژه و خاص به اخبار رسانه های مکتوب و مجازی و سعه صدر برای پاسخگویی به مخالفان
برگزاری نشست های خبری متعدد با مطبوعات ، سایت های خبری مجازی ، برنامه های شبکه های ملی و محلی صدا و سیما و انتشار بیانیه های مختلف در مناسبت های مختلف
اهتمام ویژه برای احیای سازمانهای مردم نهاد و احزاب و گروه های غیردولتی در عین اعتدال واحترام تقابل
تعیین نمایندگان ویژه از مدیران کارآمد و متخصص برای پی گیری جدی پروژه های زیر بنایی استان از جمله فرودگاهها و راه آهن و پتروشیمی
حضور مستقیم و فعال در شبکه های اجتماعی اینترنتی و پاسخگویی بلافصل به مردم از جمله اقدامات پررنگ استاندار در تبیین مشارکت و تکریم حقوق مردم و شهروندان است.
استاندار معتقد است که : ‹‹ در عین حال که با توجه به تجربه کم در کار جمعی نیازمند تمرین و تلاش هستیم ؛ ضروری است که دامنه های تحمل و برخورداری از صبوری را پیشه خود سازیم تا به مرور زمان به مرحله بلوغ و پذیرش و در کنار هم بودن برسیم که این امر نیازمند توسعه نگاهها به ضرورت های ملی است. زیرا در این استان رقابت های طایفه ای جایگزین رقابت های حزبی شده است که متاسفانه این گونه نگاههای محدود دارای عواقب و خساراتی است که در همان منطقه باقی می ماند اما رقابت های حزبی با نگاهی فراگیرتر عمل می کنند لذا انتظار می رود با وسعت حضور احزاب نگاه توسعه ای در استان تقویت گردد. ››
من معنی و منظور استاندار محترم در خصوص جمله (جمعی در دخمه ها می زیستند و احوال پرسی نبود)را متوجه نشدم و نیز اینکه برای بازارچه مرزی بهانه معروف (عدم میل از آن سوی مرز را بیان نموده اند)و آرزوی جانسوز (کم کاری مدیران بومی گذشته )و… چرا همه این عدم ها صرفاَ ضررش متوجه سیستان و منفعتش متوجه بلوچستان شده است.وهزاران چرای دیگر واما جناب آقای استاندار محترم،سرنوشت خاندان علم و انتخابات مجلس و وقایع 19 بهمن را یک بار مرور کنید شاید به یاد بیاورید که اینجا همان سیستان است و مردم با همان غیرت دیرینه دندان خشم بر کتف صبوری فشرده اند. از خشم ما مردم صبور بترسید.
به نظر بنده اجرای طرح انقال آب با لوله بعد از انتخابات مجلس شروع شود بهتره
اقای استاندار ما کار عملی میخواهیم نه جوابیه نه شعار صبر ما لب ریز شده. راست میگی فروش سوخت را بر سیستان مثل میرجاوه و سراوان بده مگه خون اونا رنگین تره همششش شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششعار
به نام خدا
با سلام
بومی استان نیستم ولی از مردم دور و یا بیگانه به حال ایشان نبوده , (((ایکاش آن روزها که اوج دارایی بود ))), مدیران ارشد بومی این نگاه امروز در آنان موج میزد که با انباشت مطالبات بر حق و کثیر مردمانش که خسارتها بسیار دیده اند , مواجه نبودیم و هر کدام آثار قشنگی را بر جای میگذاشتند و راحت از کنار رنج و آسیبها عبور نمی نمودند.
(ای کاش توجه می کردند.)
از مدیریت آقای احمدی نژاد بسیار ناراحت هستم . سال 85و 86 با ساخت مستند جناب آقای فرزاد صابر کمک بسیار بزرگی می توانست به سیستان بشود اما متاسفانه مستند مذکور سانسور شد .
جناب آقای دکترشهریاری عزیز و سایر نخبگان عزیز سیستانی ، شخصی یا بنده خدایی ، دست و بال شما را نبسته و دست وبال شما برای کمک به کشاورزان سیستانی کاملا باز است . لطفا حسن نیت و توانایی خود را هفته های آینده در سحن علنی مجلس نشان دهید .
جناب آقای علی اوسط هاشمی عزیز ، بودجه احیاء دریاچه ارومیه را با بودجه احیاء دریاچه هامون با یکدیگر مقایسه بفرمایید.
من الله توفیق
من که با خواندن این متن مشکل داشتم سلیس و روان نیست . مثل اینکه داری ترجمۀ متعلق به یک رمان را که در 40 سال پیش ترجمه شده می خوانی . به هر حال آن مدیر ارشد بومی که ایشان منظورشان هست به زودی انشالله در کسوت نمایندگی مجلس خواهند آمد . نکتۀ بعدی اینکه چگونه است که مردم بلاد سیستان و بلوچستان ، کرمان و لرستان از ایشان راضی هستند وفقط شخص شما تیم تان ناراضی !!! دوم اینکه مردم به خوبی فرق کسی را که شعار می دهد و کسی که عمل می کند را می فهمند. به قول قدیمی ها سالی که نکوست از بهارش پیداست .
درود به شرفت
برادر عزیز از اینکه لطف نمودید و منت بر سر سیستانیها گذاشتید و جواب نامۀ مدیر سایت گندم پرس را حرف دل کلیۀ سیستانیها بود دادید از شما ممنون و سپاسگزاریم . فقط یک کلام شما در حال حاضر هیچکار خاصی لازم نیست انجام بدید . فقط طرح منطقۀ آزاد تجاری سیستان را کارش درست کنید .
طرح 46 هزار هکتاری آبیاری تحت فشار زمینهای کشاورزی سیستان کجا شد گفتند قرار است پیمانکار مشخص کنند . مقام معظم رهبری لطف نمودند و اعتبار طرح را تأمین نمودند اما معلوم نیست بودجۀ طرح کجا رفت . نمایندگان سیستان هم که درگیر عزل و نصب ها شده اند و مجالی برای پیگیری سرنوشت طرح ها ندارند . و مجبور هستند مماشات کنند تا اشخاص مدنظرشان عزل نشوند .
مدیر ارشد بومی قطعاً بهتر از ایشان عمل نموده اند مدیر ارشد بومی مرد عمل بودند نه شعارها و حرف های توخالی . ما هم حرف شما را قبول داریم که مردم بهترین قضاوت کنندگان هستند . انشالله آن مرد به کوری چشم حسودان می آید و کاندید نمایندگی مجلس سیستان می شود و اسفند 94 شما و تیم تان پس از شمارش آرأ صندوقهای حوزۀ سیستان مشاهده خواهید نمود که مردم بهترین قضاوت کنندگان هستند . حتماً شما هم نماینده ایی برای سیستان در نظر دارید و اگر تأیید صلاحیت شد خواهید دید که چه تعداد رأی خواهد داشت . کافی است مردم سیستان بدانند مورد حمایت شماست مطمئن باشید نمایندۀ مدنظر شما از جانب مردم قوم سیستانی حتی یک رأی هم نخواهند داشت…..
جوابیه زیبایی آقای هاشمی داد…آفرین
اقای استاندار دریاب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940229001424
ترور یک معلم در شهرستان خاش توسط افراد مسلح + عکس
این لینک رو حتما بخونید مدیر سایت مربوط به امروز صبح هستش
به نظر میرسه که جواب نمی دادند بهتر بود چرا که با جوابی که ایشان به مدیر سایت گندم پرس داده اند در واقع به شعور سیستانی ها توهین نموده اند و سیستانی ها را یک عده مردم بیغوله نشین و کپر نشین توصیف نموده اند که هم اکنون با لوازم خانگی اهدایی ایشان متمدن شده اند .
استاندار کجا تحصیل کردن؟؟؟
اقای گاودار باز پیدات شد .حداقل یک کار را بگو که استاندار انجام داده باشد که نتیجه بدهد
سلام…نیشگون محکم
چه عجب…
در مورد بازارچه ها، شاید هیچ وقت طرف مقابل میل به همکاری نداشته باشد! پس ما بنشینیم و منتظر باشیم؟
به نظر شما نباید در این باره یک تحرک کوچکی هم از سوی ما صورت گیرد؟
می گویند ایشان در شهر و دیارشان بین فامیلها و اقوامشان….
مستندات ؟؟؟
همش حرف حرف حرف
کسی دلسوز ما سیستانی ها نیست .. فقط به فکر این هستن که مرز خالی نشه وگرنه دلسوز ما نیستن … ای کاش استاندار محترم یک روز با اون سیتانی هایی که لب مرز زندگی میکنن و فقط به اندازه ای که زنده بمونن غذا واسه خوردن دارن زندگی میکردن… فقط یک روز… تا ببینن وضع سیستان و سیستانی ها واقعا بحرانی هست
سلام لعله گودار لورگباغی خدا راشکر که توهم وهر سو باد میره خرمن خا که اکی مینی افرین . البته این قانون است برای تمام …. که جنابعالی پست سر انها می دوی.