گندمــ پرس : جلسه کارگروه آب , کشاورزی و منابع طبیعی سیستان با حضور تمامی اعضاء , استاندار , مدیران کل جها کشاورزی , آب منطقه ای , محیط زیست , فرمانداران حوزه سیستان , جمعی از معتمدین و متخصین سیستان در محل فرمانداری زهک برگزار گردید.
به گزارش گندمــ پرس از زهک دراین جلسه ابتدا صالحی مجری طرح آبرسانی 46 هزار هکتاری به مزارع سیستان گزارشی از روند کار طرح ارائه کرد : وی گفت در سال 400 میلیون متر مکعب آب برای این طرح باید در نظر گرفته شود , و سپس اهداف این پروژه عظیم را توضیح داد و خبر از آغاز عملیات اجرایی آن از شهریور ماه داد.
مهندس هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان در این جلسه ضمن تشکر از پیمانکاران طرح , خطاب به آنان گفت : مهم این است که برد محلی این پروژه افزایش یابد , منظور این است که کانونهای علمی پژوهشی منطقه فعال و به آنها مراجعه شود.
وی درادامه افزود : از کادر علمی سیستان با محوریت مرکز تحقیقات کشاورزی و دانشگاه زابل استفاده شود , وی خطاب به معاون عمرانی استانداری گفت : به این پروژه بعنوان پروژه یک خود بنگرید و بصورت ویژه برآن نظارت کنید , دقیقا عهدی و پیمانی که با مردم بسته ایم در یک جدول زمانبندی شده ارائه و معاونت عمرانی نیز هرما یکبار روند کار را گزارش نماید.
مهندس هاشمی خطاب به مجری طرح گفت : سرعت کار را با مشارکت پیمانکاران محلی در نظر بگیرید و اساس کار را بر بکارگیری نیروهای محلی در نظر داشته باشید. رویکرد شما باید یک رویکرد یادگیری محلی باشد که زمینه ساز نگهداری شبکه پس از تحویل آن شود.
وی در ادامه با اشاره به بحث تولید لوله مورد نیاز درمنطقه خطاب به مدیرکل آب منطقه ای و مدیرعامل شرکت توسعه آب و خاک گفت : ظرف ده روز آینده این طرح تکمیل و جانمایی آن مشخص گردد تا با راه اندازی آن اشتغال نیز بوجود آید. ال زنلتی مع حریان اصلی و زمان بهره برداری بوجود آید تحرک لازم ایجاد شود.
وی همچنین با اشاره به پتانسیل های استان گفت : برای لوله های پلی اتیلن نیز در استان توان تولید داریم , شما مناقصه ها را در روزنامه های محلی منتشر و آنرا از شبکه استانی نیز پخش نمایید تا پیمانکاران داخل استان مطلع و شرکت نمایند.
هاشمی در بخش دیگری از سخنانش خطاب به مجری طرح گفت : این طرح هیچ تعطیل پذیری نباید داشته باشد , چون هیچ بهانه ای نداریم , تیم کاری باید همزمان در هر 5 شهرستان کار خود را شروع و آثار خود را نمایان سازند.
وی همچنین خطاب به مهندس اربابی مدیرعامل شرکت توسعه آب و خاک و نجفی مدیرکل جهاد کشاورزی گفت : با حضور مردم بازدید میدانی از محل انجام پروژه داشته باشید تا مردم از نزدیک با این خدمات آشنا شوند و آگاهی پیدا کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود : طرح 3 هزاری که بعنوان پایلوت این طرح در نظر گرفته شده است نیز هرچه سریعتر باید اجرایی شود تا اشکالات طرح نمایان و در نهایت نیز مجری طرح باید 49 هزار هکتار را تحویل نماید.
هاشمی در بخش دیگری از سخنانش نیز با اشاره به گزارش کار عرب مسئول هماهنگ کننده مدیریت یکپارچه آب کشاورزی گفت : افتخار این نیست که طرح زیرکشت را افزایش دهید , باید رابطه منطقی میان آب و سطح کشت بوجود آید و الگوی کشت تغییر کند تا هزینه ها منطقی و مردم در مسیر ضررحرکت نکنند.
وی در پایان نیز بازدیدی از مجتمع شیلات سیستان داشت.
سلام با تشکر از پیگیری و زحمات استاندار محترم. مدیران عزیز سیستان ابروی شما در گرو ابادی سیستان است.بیاییم به منافع سیستان فکر کنیم نه منفعت شخصی به خدا این چند روز دنیا تموم میشه.اون دنیا ما باید جواب بدیم فرزندان میخورند نتیجه تلاشهای درست و یا خدای ناکرده نادرست ما را ممکنه یک فاتحه هم بر ما نخوانند.. افتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
خواهشا این گزارش شهروند رو توی سایت تون منتشر کنید شاید مسولان استان توجه شون به این موضوع مهم جلب بشه…خواهش میکنم…..
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Mobile/Main/32382/بلاتکلیفی استخدامی در سیستانوبلوچستان
لینک ارسالی شما اشتباه میباشد لطفا لینک صحیح رو ارسال کنید
ذخیره اب دارای املاح و برداشت بی رویه از چاه نیمه ها عمر شان را به کمتر از دو دهه می رساند لطفا برای ابیاری مزارع با لوله مخازن ذخیره اب را در دریاچه ها احداث نمایید در غیر این صورت نام سیستان به تاریخ می پیوندد
بیتا بزرگوار سخن بجایی است دریچه انتقال آب چاه نیمه چهار به سد سیستان چند کیلومتر ،چقدر اعتبار نیاز داردوچند سال است معطل مانده است چنانچه بخواهند نظر جنابعالی راطرح کنند تصویب شود مطالعه کنند آیاسیستانی اصیلی باقی خواهد مانددرنهایت بسیارپسندیده است باید از روش محیط زیست استان که جلسات مردمی قبل از تصمیمات می گذارد قدردانی کرد
سلام…نیشگون محکم
خوبه تذکر بدین ولی خوبه در سیستانی که نفس های آخرشه عمل جای تذکر رو بگیره…