گندمــــــ پرس : استاندار سیستان و بلوچستان گفت: توافقات اولیه با سرمایهگذار برای ایجاد یک شرکت مینی فولاد در منطقه سیستان انجام شده است.
به گــــزارش گندمـــــ پرس به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، علی اوسط هاشمی در دومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار داشت: توافقات اولیه با سرمایهگذار برای ایجاد یک شرکت مینی فولاد در منطقه سیستان انجام شده و طی نشستی حضوری با این سرمایهگذار مقرر شد این سرمایهگذاری برای ایجاد یک شرکت مینی فولاد در منطقه سیستان انجام گیرد.
استاندار سیستان و بلوچستان بر لزوم انعطاف برابر تولیدکنندگان و حل مشکلات آنها تأکید کرد و اظهار داشت: رویکرد دولت پشتیبانی و حمایت از سرمایهگذاران است.
این مسئول با بیان اینکه مشکلات گذشته تنگناهایی را برای بنگاههای اقتصادی ایجاد کرده و باید بانکها و مدیریت استان همکاری لازم در جهت حمایت از تولیدکنندگان داشته باشند.
وی ادامه داد: حمایت از تولیدکنندگان و سرمایهگذاران در شرایط سخت و خاص وظیفه انسانی است و قدر و منزلت انسانی افراد در روزهای سخت که با مشکل روبهرو میشوند، باید حفظ شود.
هاشمی خطاب به مسئولان بانکها گفت: تعصب بانکی نباید بر تعصب تولید غلبه کند چراکه تولید یک نگاه عمومی است و نگاه عمومی بر نگاه بخشی اولویت دارد لذا تا آنجا که قانون اجازه میدهد در ارائه اعطای تسهیلات و همراهی با تولیدکنندگان نرمش داشته باشیم.
استاندار سیستان و بلوچستان در این جلسه بر تلاش برای جذب سرمایهگذار در بخش تولید لوله تأکید کرد و افزود: سرمایهگذاری در این بخش اولویت اول در استان است، چراکه علاوه برگازرسانی به 37 نقطه شهری استان، نقاط روستایی نیز گازرسانی خواهند شد.
این مسئول ادامه داد: علاوه بر این اجرای طرح آبیاری 146 هزار هکتار در استان نیز نیازمند 9600 کیلومتر لولهگذاری است که این مباحث نشانگر بازار قوی و پایدار برای تولید لوله است.
وی گفت: در سفر وزیر نفت به استان توافق برای ایجاد یک پایانه بزرگ نفتی در سیستان انجام شد، بر اساس این توافق، طرح پایانه نفتی مشترک بین ایران و افغانستان در داخل خاک ایران احداث میشود که از محل این پایانه نفت و گازوئیل به افغانستان صادر خواهد شد.
وی تصریح کرد: ایجاد این پایانه و حمل سوخت تا محل پایانه شبکه حمل و نقل وسیع و اشتغال پایداری را ایجاد خواهد کرد.
سلام انشاالله که فرمایشات استاندار عزیز اجرایی بشه
س انشاالله
چشم حتما
کنار کارخونه لاستیک حتماً
اینا با وعده های توخالی شعور مردمو هدف گرفتن
استاندار عزیز و بزرگوار اگه میخواهی سیستان خوب بشه بازارچه ها را فعال کند. اگه فروش سوخت به صورت محدود و مشخص برای مردم ازاد بشه سیستان نجات میکنه.والا بقیه طرحها در داز مدت جوابمیده.نوش دارو بعد از مرگ سهراب فایده نداره.اونایی که میگن تجار افغانی استقبال نمیکنند ……..میگن چون خودشان میلیاردی از مرز سود میبرند اگه مرز باز بشه این فایده شون گم میشه
کارخانه لاستیک چی شد؟
سود وامش کمه واسه ساخت وساز تو شهرهای بزرگ عالیه اخه سهمیه مناطق محرومه.
حق پیرمرد و پیرزن و بچه های خردسالی که تو گرما و گرد خاک سیستان به بدبختی با یارانه زندگی میکنن به خدا خوردن نداره.
سیستان صادرات ثروت وسکونت فقر دارد
کارخانه لاستیک کنار کارخانه ماشین سازی است
مگر بدون وجود گاز می شه کارخانه فولاد راه اندازی کرد ؟
دارند تیوپ های لاستیک رو باد میکگنند
موفق باشید