گندم پرس: روش های سنتی پخت نان در زابل این روز ها رونق زیادی پیدا کرده و کسب و کار دیگر نانوا داران را با مشکلاتی روبه رو کرده است.
جهانتیغ یکی شهروندان با ارسال درد دلی به خبرنگار گندم پرس از باز شدن نانوایی های محلی که هیچگونه مجوزی برای فعالیت ندارند خبر داد که در ادامه متن ارسالی را بدون هیچگونه تغییری به استحضار شما مخاطبین گرامی می رسانیم.
آقا یه نفر به درد دل جماعت نانوا هم گوش بده که جماعت نانوایی دار چه گناهی کردن که صبح که از خواب پا میشن در چند قدمی محل کسب و کارشون یه قارچ به نام نان محلی افتتاح میشه که هیچ علاجی هم نداره.
هیچ کسی هم جوابگوی این مساله نیست به هر ارگانی هم مراجعه می کنیم میگن که هیچ گونه مجوزی نداره اگه مجوز ندارن پس چطور فعالیت میکنن؟؟؟
نانوا جماعت چه گناهی کرده که با سرمایه های کلان اشتغالزایی کرده و الان یه نفر با یک تنور گلی و دوتا کپسول باعث شده که کسب و کارش رو به ورشکستی باشد؟؟
از مسئولین محترم تقاضای رسیدگی داریم در این زمینه با تشکر از سایت گندم پرس – جهانتیغ
جهانتیغ در پاسخ سوال خبرنگار گندم پرس درباره مجوز داشتن نانوایی های محلی گفت: ملاک برای تایید مجوز بهداشتی هست که متاسفانه هیچ کدام ندارند و از لحاظ بهداشتی شرایط خوبی را سپری نمی کنند.
وی در ادامه گفت: بالغ بر صد نانوایی محلی در زابل وجود دارد که هیچ گونه مجوزی برای فعالیت ندارند.
با توجه به عدم داشتن مجوز توسط نانوا داران محلی لازم است شورای آرد و نان شهرستان زابل برای حل و پیگیری وارد عمل و موضوع فوق را مورد بررسی قرار دهند.
برای عضویت در کانال تلگرامی گندم پرس و ارتباط با ما اینجا کلیک کنید.
بزرگوار شما و هم صنفان تان چندین دهه است که بعد از انقلاب به خواب رفته و حالا که فروش آرد یارانه ای برای شما در بازار آزاد منطقه و اطراف رونق ندارد شما تازه بیدار شده اید؟؟؟
هنوز یادمان نرفته:
-صفهای چند کیلومتری برای قرص نان در مقابل نانواییها
-دستهای خالی از نان و شرمندگی در خانواده پس از ساعتها اتلاف عمر در صف نانوایی
-شکم های باد کرده به خاطر نان بدون تخمیر و همراه جوش شیرین
– بی حرمتی های شاطران به مردم به خاطر قرصی نان
-خانه های پر از نان های بیات و غیر قابل استفاده
-اسراف ارد گندم به خاطر نان بی کیفیت
– اشتغال و رونق بازار نان خشکی ها
و اما چند پیشنهاد:
۱ -قانونمند و ساماندهی نانواییهای سنتی
۲-بررسی وضعیت بهداشتی و برخورد قاطع با متخلفان و تهدید کنندگان سلامت مردم
۳- افزایش کیفیت نان نانواییهای به قول خودشان مدرن و حذف جو شیرین از نانشان تا بتوانند با سنتی ها رقابت کنند
۴-حذف یارانه ارد نانواییهای به قول خودشان مدرن و به روز چون نانشان حتی برای خوراک دامها هم مناسب نیست چه رسد به انسان
۵-دادن یارانه به نانواییهای سنتی برای کاهش قیمت نان و کاهش دورریز نان
اقای جهانتیغ کیفیت نان نانوایی ها افتضاحه من چند ساله از نانوایی محلی نان رو میگیرم کار شما شده استفاده از خمیرمایه زحمت شما کم بشه زودتر تحویل مشتری بدین کیفیت اصلا واسه شما مهم نیست
وقتی کیفیت نون تولیدی شما فقط بدرد تغذیه دامها میخوره معلومه مردم حاضر هستن پول بیشتر بدن و نون بهتر بخورن . مخصوصا نونهای بخار پز که بر اساس گفته های پزشکان خیلی مضر هستند.
داداش نون با کیفیت بده دست مردم تا نرن نون محلی گرون قیمت بخرن……… نون محلی تا لقمه آخرش مورد استفاده قرار می گیره اما نان نانوایی ها بعد یک روز قابل استفاده نیست…
آقا شما کیفیت نان خودتون رو بالا ببرید تا مردم از شما خرید کنن. اگر ۲۰۰۰ تومان به شما میدن بقیشو دیگه پس نمیدین
خیلی این نانوایی های زابل نان خوب می پزند واقعا باید تاسف خورد بر این نان های نانوایی ها بروید مشهد ونانوایی را ا ببنید چطور نان ها می پزند
اقای نانوا انتظار داری مردم نان بی کیفیت شما رو بخرن.اتفاقا اگه قانونی باشه باید از شما بپرسه این خمیر نصف سوخته نصف خام ترش چیه که به اسم نان به ملت میدهید.واقعا که چه رویی داری که شاکی هم شدی.مردم همه از نانوایی های محلی نون میخرن چون باکیفیت هست .شما هم بجای ارد ارزون که سود بیشتری براتون داره از ارد باکیفیت استفاده کن و فکر جیبت نباش.