گندم پرس : اولین یادواره شهید شاخص جامعه مهندسی منطقه سیستان، مهندس شهید حمیدرضا حسابی مقدم بعد از گذشت بیش از بیست و هشت سال از شهادت این فرمانده شهید در شهرستان زابل برگزار شد.
این یادواره، با حضور امام جمعه، مسئولان، اعضاء شورای اسلامی، مردم همیشه در صحنه، و تعدادی از همرزمان آن شهید سرافراز، در سالن آمفی تئاتر سایت قدیم دانشگاه زابل برگزار شد.
امام جمعه زابل در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و نام و خاطره مجاهدتهای این شهید والامقام از مسئولان بنیاد شهید خواست با نصب تصاویری از شهدا همراه با نکات برجستهای از وصایای این بزرگواران کمبود فضای مصفای فرهنگ و شهادت را در شهر زابل و منطقه سیستان جبران نمایند.
مسئول شورای فرهنگ عمومی زابل از دست اندرکاران خواست با تعمیم اینگونه مراسم در در فضاهای دانش آموزی و معرفی شهدا به نسل آینده باعث تحکیم و تبین فرهنگ ایثار و شهادت شوند.
کیخا با گلایه از غربت شهدا از مدیرکل بنیاد شهید استان خواست:
با نصب سنگ یادبودی از قائم مقام شهید لشکر همیشه پیروز ۴۱ ثارالله سردار شهید حاج قاسم میرحسینی در کنار مزار شهداء بهشت مصطفی شهرستان زابل و همچنین اجرای طرحهایی که تداعی گر فداکاریهای ایام دفاع مقدس باشد، بر معنویت گلستان شهدا بیفزایند.
حاج شهرام کول زاده یکی از همرزمان و پرسنل گروهان تحت امر مهندس شهید حمیدرضا حسابی مقدم که در آخرین لحظات عمر شریف این فرمانده شهید دفاع مقدس سر مبارک شهید را بر روی زانو گرفته بود با تشریح ماجرای شهادت شهید حسابی مقدم در اثر تک مذبوحانه دشمن در تاریخ ۱۳۶۵/۰۳/۰۴ گفت :
در خاطر رزمندگان لشکر همیشه پیروز ۴۱ ثارالله روز ۱۳۶۵/۰۳/۰۴ یک روز خاص و به یاد ماندنی است، وی که خود از مجروحان این عملیات میباشد گفت: علیرغم اینکه نیروهای خودی سایر لشکرها از جناحین عقب نشینی کرده بودند، فرزندان برومند خطه دلاورخیز سیستان دشمن بعثی تا آخرین گلوله با دشمن قداره بود تا بن دندان مسلح جنگیدند،
مدیر اداره کار رفاه و تعاون اجتماعی زابل ادامه داد: در اردوگاه بعد از سه ماه سازمان صلیب سرخ به ما لباس دادند و در طول مدتی که با لباسهایی که به خون مقدس شهید آغشته بود زندگی میکردم حس و حال عجیبی داشتم.
این همرزم شهید غربت شهدا را زجرآور و دردناک خواند و ادامه داد:
سردار شهید حسابی مقدم که در مقطع زمانی حساس روز ۱۳۶۵/۰۳/۰۴ حکم فرماندهی لشکر را برای ما داشت تا آخرین گلوله مردانه دفاع کرد و با سرکشی از تک تک سنگرهای رزمندگان به آنها روحیه میداد.
حاج شهرام کول زاده افزود:
شهید حسابی مقدم در تاریخ ۱۳۶۵/۰۳/۰۴ به شهادت رسید و پس از هفت سال در تاریخ ۱۳۷۴/۰۴/۱۰ بقایای پیکر مطهر شهید به میهن بازگشت و اینکه بعد از بیست و هشت سال اولین یادواره برای بزرگداشت خاطره مجاهدتها و معرفی این شهید والا مقام و شهید شاخص جامعه مهندسی منطقه سیستان برگزار میشود سوال بر انگیز است.
وی در پایان از مدیران و برنامهریزان بنیادشهید و امور ایثارگران استان خواست با تجدید چاپ و توزیع کتاب پر محتوای قابهای ماندگار که حاوی رشادتها و مجاهدتها و خاطرات رزمندگان لشکر همیشه پیروز ۴۱ ثارالله و وصایای شهدا عزیز این لشکر میباشد در معرفی شهدا به جامعه تلاش کنند.
تشکر میکنم از حاج شهرام کولزاده که با روایت روز واقعه صحنه های از رزم دلاورمردان رزمندگان لشکر ۴۱ ثارالله را در اذهان تداعی کردند.